Salt la continut

Fotografie

[CS16] România - De ce nu suntem cunoscuţi ?

- - - - - România

• Topic inchis Acest topic e inchis
59 replies to this topic

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag

Vad ca majoritatea pun oarecum in prim plan tiganii pentru greul care`l duce tara asta, sau pentru problemele ei.

Terminati, fiti realisti .. voi ce a`ti facut sa se schimbe ceva? Cum am zis si mai sus, nimeni nu vrea sa schimbe nimic, schimbarea nu`i grea, interesul e la pamant.

• GioRnO likes this

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14
Noi nu suntem cunoscuti deoarece romi pe unde se duc fac numai rele ... dau in cap , fura ,omoara .
Straini cand se gandesc la romania ce spun ? romania= tigani criminali,hoti,violatori .

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Nu e adevarat ca nu suntem cunoscuti romania este o tara foarte cunoscuta nu doar pentru tigani si prin istoria tarii noastre tara noastra ar putea fii una dintre cele mai bogate avem resurse multe pamant bun dar suntem furati de parlamentari de tot ce este al nostru .Da tigani devin o mare problema si trebuie rezolvata... 

Killstrom @CS16

Killstrom @CS16

Member

• Membru
  • 41 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 01-March 14

De prostii !

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 Postari:
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13
De prostii !

De prostii !

Best =)))))))

Raspuns: Romania nu este cunoscuta din cauza tiganilor, pt ca merg prin tari straine si fac numai rele.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 23 April 2014 - 02:05 PM
Edit la cerere.

• Killstrom @CS16 likes this

DRINKER

DRINKER

Advanced Member

• Membru
  • 124 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 19-March 14

Răspuns : PEntru ca tovarasii nostri "Romi" au plecat prin strainatatea si nu ne-au facut o fata prea buna 

Stefan - Gfx.

Stefan - Gfx.

Fost Designer

• Retired
  • 1994 Postari:
  • 224 topics
  • Joined 05-December 13

TIGANI ! Pentru ca TIGANI !:))

Suntem o tara care le-a dat voie Indienilor sa stea in Romania ! 

=> Tigani ! Care se duc prin alte tari si fac numai "boacane" !

clouD.

clouD.

Addicted Member

• Membru
  • 246 Postari:
  • 38 topics
  • Joined 16-March 14

Pentru ca sunt prea multi "TIGANI"!

Si pentru ca mai traieste Basescu !

SpLatT^

SpLatT^

Power Member

• Membru
  • 69 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 21-March 14

Răspuns:  Românii nu știu să își prețuiască valorile țării, își vând locurile istorice, poporul își fraudează propria țară, conducerea deasemenea. Pământurile românești sunt puse în valoare de către străini, după cum am vizionat eu un documentar.

PiCcoLo ;x

PiCcoLo ;x

Advanced Member

• Membru
  • 176 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 24-June 13

Raspuns : Pentr ca suntem o tara de hoti , nu aratam nimic deosebit .

Suntem cunoscuti ca : avand cele mai bune fete , aveand cei mai multi caini maidanezi si avem capitala Bucuresti cea mai slaba la un seism puternic . 

Deci concluzia : Eu vad numai dezavantaje :) .

//powah

//powah

Fost Designer

• Retired
  • 1567 Postari:
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13

Parerea mea e ca suntem cunoscuti pentru fotbal, gimnastica, muzica, pentru frumusetea tarii noastre, pentru studentii extrem de inteligenti care pleaca la universitati recunoscute afara, pentru zecile de mii de romani care pleaca la munca afara si o fac cu demnitate, dar mai suntem cunoscuti pentru coruptie, drumuri proaste, tigani(mai ales pentru tigani), starea sociala precara a multor oameni s.a.m.d 

Eu zic ca nu trebuie sa uitam de valorile tarii, de frumusetea ei si trebuie sa le valorificam cat mai mult. In tot acest proces de trecere de la comunism la democratie ne tot plangem ca nu avem ce ne trebuie, dar nimeni nu s-a gandit la solutii si am uitat de tot ce e bun in tara asta. De fapt cei de sus s-au gandit la solutii pentru familiile lor. ;)

Hai sa nu mai platim indiferenta cu indiferenta. Cineva spunea odata... "Singura solutie, o noua revolutie!" 

Aceasta postare a fost editata de GooS: 31 March 2014 - 07:36 AM

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
De ce nu suntem cunoscuti ? Pentru ca noi nu vrem asta , avem cel mai jalnic caracter , onoare nu avem , suntem delasatori . De ce ? Din cauza conducerii acestei tari . Ei nu vor sa ne faca cunoscuti , avem cateva locuri minunate in aceasta tara dar din cauza hotilor si a tiganilor nimeni nu vrea sa auda de noi. Francezii ii si platesc pe rromi sa plece de acolo..Sunt facute mii de bancuri despre noi , cum ar fi " stim ca am ajuns in romania ca mi.a disparut ceasul" ..
Avem si noi o latura buna dar politicienii o arta doar pe cea saraca si urata :) Avem bogatii multe , munti , parcuri , lucrari de arta, sculpturi frumoase , dar degeaba.

asd-undercover

asd-undercover

Member

• Membru
  • 21 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 04-April 14

Privesc adânc printre români să mă găsesc pe mine,

Dar sunt plecat de mult de-aici și jur ca îmi este bine...

Privesc în gol la tricolor de parcă ar fi stricat,

Și totuși nu îmi amintesc de unde am plecat.

Privesc atent să văd greșeli,dar totul este bine,

Căci m-am uitat la toți din jur , nu m-am uitat la mine.

Privesc plângând la poze vechi să-mi amintesc de tine,

Dar nu cunosc pe nimeni iar,văd doar fețe străine...

Văd oameni cunoscuți în poze lângă mine,în decor,

Îmi amintesc de ei dar îmi scapă numele lor,

Viața mea are traseu dar  nu se știe unde duce,

În stație unii coboară alții se pregătesc sa urce,

Am plecat,i-am iertat dar pot fi numit tâmpit,

Că încă mi-e dor de viața care odată mi-a lipsit,

Pozele vorbesc nici ale mele nu tac...

Mai copile bagă-ți dracu odată mințile în cap.

Privesc,privesc râzând de mine,acum am tot ce-mi doresc,

Dar mi-este dor de tine...

Nu critica românii toți că a greșit oricine,

Critică-te pe tine că n-ai putut mai bine!

Frumusețea-i trecătoare/Curajoșii mor rapid,

Iubirea încă dispare/Puterea se șterge în timp,

Inima încă îmi bate dară sufletul mi-e mort,

Chiar de acum am de toate

MAI SĂRAC DE-ATÂT N-AM FOST!!!!

Versuri by hEk // artist!

CONCLUZIE?:           NU MAI CRITICATI ROMANII,EI SUNT INIMA ACESTEI TARI!!!

NU CONTEAZA VARSTA SAU ETNIA,ATATA TIMP CAT EXISTA EI,EXISTA ROMANIA!

DACA CHIAR VRETI O SCHIMBARE,FACETI-O SINGURI CA VOI NOI SUNTEM VIITORUL!

TINE-TI MINTE:"Frumos nu e ce e frumos, frumos e ce imi place mie!"

ps:+1,geniala idee waffeN

Aceasta postare a fost editata de Artick ;: 10 April 2014 - 02:33 PM

• snakeeyes; likes this

Mok.

Mok.

Advanced Member

• Membru
  • 187 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 05-February 14
Raspuns: Nu suntem cunoscuti, pentru ca in tara noastra nu se pune accent pe persoanele deosebite... de exmplu: Romanii au talent sezonul 1 in care a castigat Adrian Tutu ala, care a scris si el niste cuvinte seci si a luat premiul cel mare, pe cand Narcis Iustin Ianau era un copil foarte talentat, sunt foarte putine persoane cu voci asa de minunate... probabil s-au mai intamplat si in urmatoarele sezoane, dar nu am mai vrut sa ma uit la TV si, o fac de la 11 ca sa ma dezvolt cu ganduri mai pozitive. Fara Guta, fara Dragusanu , fara vedete prefacute. Mi-as dori sa mai existe oameni care sa renunte la TV din motivele astea... dar sunt prea putini... Cu stirile astea negative de la TV te speli pe creier "de buna voie". Statul Roman este "tarfa cu care esti obligat sa te-nsori" .. Ei isi vad doar de treaba lor...

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Răspuns : De ce?

1.Nu stim sa ne impunem,suntem milioane de romani dar ne conduce un maimutoi,nu ne convine,si totusi nu facem nimic.

2.Nu stim sa ne promovam.Avem atatea traditii,avem atatea produse traditionale,avem atatia oameni destepti,si noi ce facem?Eventual ne vindem"mintea",proiectele,si asa ajung sa fie"descoperirile americanilor".

3.Sunt persoane din cauza carora ne facem un nume de toata rusinea in alte tari.Nu discriminez dar,in unele tari=rromi.Si de ce?Pentru ca nu stim cu totii sa ne purtam civilizat intr-o tara straina.Sau aparem la cnn cu stiri gen"taximetrist roman a omorat chinezoaica etc",a-ti vazut cat tamtam si cate discutii interminabile?Nu mai bine am face fapte laudabile care sa fie discutabile pe termen lung?

4.In vacante,care au bani prefera sa mearga in afara desii Romania are locuri SUPERBE.Nici macar nu ne apreciem tara.

5.E adevarat ca sunt si motive care sa ne faca sa plecam din tara(la job de ex),da ce vina are tara?Vina e acelor 600 din guvern ce iau banii pe dormit.Va simtiti undeva mai bine ca acasa?Eu nu cred!Indiferent unde te-ai duce tot t-i se face dor.Invatati sa vedeti frumosul din tara voastra si sa luati voi atitudine daca altii nu o fac!

• GioRnO likes this

RisK

RisK

Advanced Member

• Membru
  • 134 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 09-May 13

Raspuns:Eu am vazut ca suntem foarte cunoscuti ca fiind rai , furcaiosi si tigani , dar in lumea Gamingului eu zic ca suntem cunoscuti ca fiind foarte buni deasemenea si in domeniul IT.

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12

Vad ca voi ati raspuns din cauza tiganilor ..ei bine va contrazic,romania este cunoscuta datorita tiganilor ...trist dar adevarat...

Muffi

Muffi

Gold Member

• Membru
  • 650 Postari:
  • 51 topics
  • Joined 14-July 13

Raspuns: 

NU stim sa ne exploatam tara . Vin altii 'mai destepti' si ne cumpara pamanturile.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Toti vorbiti de "romi" , dar la cate raspunsuri m-am uitat , deci sincer sa fiu unii sunt cel putin "semi-analfabeti" ( nu o luati ca pe o jignire , ci ca pe o atentionare ) , uitati-va in gradina voastra mai intai si dupa aratati cu degetul spre altii , asta a fost ca o intruducere asa.

Raspuns :

Nu este adevarat ca nu suntem cunoscuti , ci suntem cunosti in masura in care ne si dam silinta sa fim "cunoscuti intr-un mod bun" , dar din pacate in tara noastra toti fac numai belele si de aceea avem un minus in "ochii" celorlalte tari , dar pana la urma urmei ar trebui sa fim mandri ca traim intr-o tara ca Romania , spre deosebire de alte tari la noi chiar ai ce vizita si nu mai vorbesc de peisajele medievale si fauna si vegetatie bogata ce avem...multi nici n-au iesit din orasul in care locuiesc si spun ca Romania este o tara urata , este si normal daca nu s-au vizitat locurile superbe pe care aceasta tara le poseda..

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 Postari:
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11

Raspuns : pentru ca romanii pun botul la tot ,adica cam tot ce zboara e bun de mancat.Prosti nu sunt politicienii,prosti suntem noi ca le suportam prostiile si smecheriile,iar din cauza faptului ca nu suntem uniti (un exemplu concret ar fi cand s-au realizat voturile de abdicare de la presidentie a lui Basexu,cand cei care au votat contra lui regreta).Si nu cred ca e numa politicienilor ,ci si a oamenilor ,sunt multe de spus .Cel mai greu e romanului sa recunoasca ca el e vinovatul principal,aia n-au ajuns acolo "sus"doar de dragul de a fi :)

• zEKEN; likes this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi