Jump to content

Photo

[CS16] România - De ce nu suntem cunoscuţi ?

- - - - - România

• This topic is locked This topic is locked
59 replies to this topic

wafennn

wafennn

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1765 posts
  • 319 topics
  • Joined 12-November 10
  • Country: Country Flag

M-a impresionat foarte tare aceast mic videoclip şi aş vrea să ştiu opinia voastră pentru următoarea problemă :

De ce noi, românii şi draga noastră ţară România, nu suntem cunoscuţi ?

Aştept răspunsuri cât mai explicite şi sincere.

Folosiţi următorul model de postare : 

[info]Răspuns :[/info]

O să incep eu :

Răspuns : Pentru că noi românii suntem foarte delăsători, nu ştim să preţuim mai nimic. Sunt foarte dezamăgit, deoarece am putea fi un stat mare, foarte cunoscut, dar nu ştim să preţuim ce e al nostru. Ştim să criticăm pe alţii, dar nu ne uităm la noi..

• GioRnO, ULIYEWAKIMBIA, Cine ? and 2 others like this

Mr.Patrik

Mr.Patrik

New Member

• Membru
  • 204 posts
  • 25 topics
  • Joined 31-August 12

Toţi Românii spun că trăim într-o ţară mizerabilă,dar nu e aşa. Mizerabili suntem noi,cei care spunem asta şi ne mândrim cu ţara noastră. Noi în Europa suntem ştiuţi de multă lume ca fiind hoţi,cerşetori ş.a.m.d. din cauza rommilor.

Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră!

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Raspuns: Pentru ca avem alta mentalitate, suntem cu ani si ani in urma fata de nemti spre exemplu.. si ne lasam ''condusi'' sau mai bine zis, lasam niste papagali sa ne faca reclama. Noroc cu sportul de ne mai scoate un sportiv si mai auzi de romania..Dar hai sa gandim pozitiv, poate peste 50 de ani se schimba ceva. 

• Cine ? likes this

GioRnO

GioRnO

No Limit Member

• Membru
  • 2150 posts
  • 59 topics
  • Joined 20-October 11

Eu zic ca din doua cauze:

1-Din cauza politicienilor care nu stiu sa promoveze aceasta tara,sa promoveze ce este in ea.

2-Din cauza tiganilor.Chiar ieri cand eram pe autobuz,un tigan ia furat pachetu de tigari de la unu din buzur,dar inca cu un tupeu de ala jegos,o bagat mana in buzunar si la luat,noroc ca a fost pe faza si tipu ala.Pai sa nu ii omori? In cativa ani astia o sa fie peste noi.

Va dati seama,pateste un strain asa ceva,sau mai rau,pai credeti ca mai vine ala inapoi?

Edited by GioRnO, 15 February 2014 - 12:03 PM.

• Cine ? and SwanX like this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Raspuns: Acest videoclip prezinta partile bune ale Romaniei, care sunt multe. Adevarul este ca in spatele acestor minunatii se afla un popor de hoti, de lenesi, de 'smecherasi' ,care nu au facut decat sa se imbogateasca pe la spatele nostru, al oamenilor de rand. Inca nu avem o conducere cu mentalitate europeana, de succes. Inca nu stim sa facem profit de pe urma a ce avem. Preferam sa ii lasam pe altii si sa ne multumim cu cateva procente de la ei, doar ca sa stam noi degeaba.

• GioRnO and v_1 Red like this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

In primul rand acest clip este unul dintre cele mai bune reclame facute vreodata la Romania, scurt si la obiect.

Răspuns: Pentru ca noi romanii asteptam de la altii sa ne faca cunoscuti, asteptam sa ni se dea mura in gura, mergand pe strada cati oameni ati vazut ca impart pliante cu castele, munti, paduri ale noastre? Niciunul, pentru ca noi tinerii impartim pliante cu pub uri si club uri, adica ce ne intereseaza cel mai mult. Tineretul numai este interesat de natura si de tehnologie si este pacat, avem atatea locuri de vizitat si atatea amintiri de trait. Numai asteptati de la stat pentru ca statul nu este obijnuit sa dea ci sa ia. Daca noi tineretul nu facem primul pas atunci cine?

RisK

RisK

Advanced Member

• Membru
  • 134 posts
  • 12 topics
  • Joined 09-May 13

Raspuns:Deoarece noi ne apucam de o treaba si in scurt timp ne lasam , dar totusi suntem cunscuti la categoria gaming.

ReusbVb

ReusbVb

Fost Designer

• Retired
  • 523 posts
  • 59 topics
  • Joined 21-April 13

Suntem cunoscuti primul rand pentru masina noastra , veche :

Si pentru proiectele pe care le incepem dar doar cateva le terminam.

• SeeOrMe likes this

linko

linko

Power Member

• Membru
  • 80 posts
  • 11 topics
  • Joined 11-February 14

-suntem considerati in afara niste jegosi si niste hoti !

Raho. -

Raho. -

Platinum Member

• Membru
  • 1154 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-June 13

-suntem considerati in afara niste jegosi si niste hoti !

Si , Cersetori, paduchiosi, etc de catre francezi.

http://www.gandul.in...rsetori-8726241

• ->Andrei. likes this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Raspuns: Pacat ca majoritatea Romanilor au actitudinea aceea parsiva de nebagare de seama. Nu ne intereseaza ceea ce cred altii despre noi cand facem un anumit lucru, dar dupaceea ne deranjeaza ca suntem tratati altfel si suntem priviti in alti ochi fata de altii. Ceea ce am ajuns sa fim in lume si modul in care ne vad strainii a fost si este responsabilitatea noastra, ei cred ceea ce vad si daca din zece romani pe care ii vad ei pe strata, opt stau cu mana intinsa, este normal sa ne catalogheze intr-un anumit fel .

Solutia ar fi un schimb radical al personalitatii fiecaruia dintre noi .

Edited by lebada, 27 February 2014 - 03:05 AM.

• GioRnO and ->Andrei. like this

Hades @ CS16

Hades @ CS16

Ultras Member

• Membru
  • 457 posts
  • 46 topics
  • Joined 06-October 13

Raspuns: Intradevar..videoclipul este frumos,insa noi nu ne facem cunoscuti datorita faptului ca nu vrem sa ne facem cunoscuti... Si nu vorbesc de faptul ca nu vrem "noi" ca tara sau ca populatie,ci "nu vrem" in numele parlamentarilor care cauta orice oportunitate sa isi umple buzunarele,indiferent de consecinte. In vreme ce in alte tari "taranul" este pus primul,la noi "eu" sunt pus primul. Fata de altii noi nu stim altceva decat sa ne fie noua bine,multi prea putini romani stiu despre adevarata daruinta pe care multi ne-o dorim,dar foarte putini o obtinem. Romania este intradevar o tara frumoasa...nu stim sa o apreciem deloc. Cum este si in videoclip, avem Transfagarasanul,avem castelul Bran,avem "Micul Paris" insa nu stim sa le vedem dintr-o alta perspectiva,ci doar cea pe care am fost invatati si obligati sa o vedem.

SeeKer.

SeeKer.

Addicted Member

• Membru
  • 288 posts
  • 52 topics
  • Joined 17-November 12

In Romania, se pacaleste toata lumea intre ei, nimeni nu stie cum sa ia mai mult de la celalalt. Conducerea e foarte proasta. Se promoveaza doar porcariile din care se scot cat mai multi bani. Risipim bogatiile pe care alte tari civilizate nu le au. Legile sunt varza. N-ai de unde sa ceri ajutor, te duci la diferite societati si esti ca bou`n turma, iar smecherasii de acolo fac tot posibilul sa scoata cat mai multi bani, ca doar hai sa pacalim prostimea ca legea e in mana noastra. Degeaba zicem ca romii, si ca oamenii fura. Dar din ce sa traiasca? Normal ca romu` a vazut ca din niste fiare poti scoate ceva banuti...De ce sa nu mearga noaptea sa fure mai multe? Sa ia mai multi banuti ? Si in strainatate, la ce minte are un roman, ii joaca pe degete pe straini...

Pana nu ajunge acolo sus un om care sa se gandeasca la batranica care aduna marunti pentru o paine, si pana nu vede ca ala a venit in scaun cu rotile sa ceara pensie de boala, ca nu poate muncii, dar nu e in gradul x de boala nu se va schimba nimic..

In alte tari oamenii vor sa fie frizeri.. In Ro ? Frizer? Ba esti prost? Eu vreau doctor....Ajung doctor, vine pacientu` : Pai luati 2 paracetamoale seara, 3 agocalmine dimineata si daca nu va trece mergeti la urgenta. Si am luat banii.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Tututor va place sa criticati tara/locul din care provenim. Cel mai plauzibil, corect si scurt raspuns ar fi : pentru ca nu vrem. 

Romania este tara tuturor posibilitatilor. Romania are oameni extraordinari in orice domeniu.

Conducerea in Romania, nu e proasta .. daca era proasta murea de mult. Fiecare trage pentru el.

sealro

sealro

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 46 topics
  • Joined 12-January 14
România e cunoscută ca cealaltă ţară care a comis genocid, pe vremea lui N. Ceauşescu, împreună cu Germania, pe vremea lui Hitler. Deasemenea este singura ţară care obliga oamenii să facă copii, şi să nu uităm de cultul personalităţii al lui Ceauşescu.
Hoţia ne strică toată reputaţia! :)

Edited by Inca o sansa., 07 March 2014 - 01:03 AM.

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 posts
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13

Răspuns :  Noi nu stiim sa valorificam Bunurile Pamantului Romanesc de exp :rosia montana , inloc sa o exploatam noi a fost data strainilor
si avem un renume, nu prea bun in afara din cauza "romilor" care au facut numai rele :-j. Si asa Romania E considerata o Tara de rahat :(.

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 posts
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13

Raspuns : Noi nu suntem cunoscuti deoarece romi pe unde se duc fac numai rele ... dau in cap , fura ,omoara .

Straini cand se gandesc la romania ce spun ? romania= tigani criminali,hoti,violatori . 

Aec

Aec

Banned

• Banned
  • 1416 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-October 13

Raspuns : 

Prima cauza 

A doua este Basescu

A treia Ponta 

A patra Saracia

Si romania nu e bagata in seama :O e faimoasa peste tari mai ales in Franta tigani ne duc tradita mai departe tu stii de cate ori apare un tigan in franta la TV ;)) 

Si mai e un motiv pentru care suntem vedete femeile daca n-ar fi asa pitipoance dupa bani etc ar fi mai ok dar sa fim serios  :rolleyes:  :wub:  

Mncavasi guritza voastra nu dati warn ca e un raspuns bun

Edited by Aec, 10 March 2014 - 08:42 PM.

ConSecinte

ConSecinte

Addicted Member

• Membru
  • 275 posts
  • 29 topics
  • Joined 25-October 12

Nu ne place sa muncim prea mult, aia e problema.

Inainte de '89 era sistemu'; dar si acum cautam loc de munca usor si multi bani.

Ce sa vezi :O nu gasesti!

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Raspuns : Tara noastra este o tara frumoasa cu locuri mai putin cunoscute din fiecare particica din "Mica Romanie" . Dea lungul anilor totul a fost distrus au fost construite fabrici si alte porcarii. Multi straini au venit in Romania si au vizitat locuri mai putin vizitate chiar si de romani si au ramas impresionati.

PROBLEMA ? - NU ARATAM SI NU PUTEM ARATA CE CONTINE TARE ASTA.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users