Mersi fain , 1 minut a durat la mine , am avut ceva
Ty
Probabil ti-a curatat si praful din unitate.
ON: l-am bagat dinou, e folositor si destul de rapid.
Mersi fain , 1 minut a durat la mine , am avut ceva
Ty
Probabil ti-a curatat si praful din unitate.
ON: l-am bagat dinou, e folositor si destul de rapid.
am incercat si eu , si chiar merge mi-a luat 2 min acum totul merge curat
am incercat si eu , si chiar merge mi-a luat 2 min acum totul merge curat
Totul merge curat?
Mai bine folositi CCleaner.
eu folosesc si ala dar asta l-am incercat asa pe moment iti dai seama ca cleanear e mai bun
Edited by Luv ya;x, 14 July 2015 - 02:04 PM.
2x post.
500GB pe o partitie. Erau ocupati 480.
Dupa ce am facut aceasta "operatiune" am scapat de 10GB. Fain tutorial si multumesc mult.
M-a ajutat foarte mult acest tutorial. Multumesc mult!
Folositi cu incredere. E foarte bun tutorialul .
Si as vrea sa va intreb ce antivirus folositi ? Stiti de ce io m-am mutat pe panda glod 2015 cum fac fisierul bat deja il detecteaza ca trojan si pun pariu ca daca bag alt antivirus la fel face .... Defapt ce va mai intreb ca majoritatea dintre voi nu prea aveti antivirusi in pc. Mie mil detecteaza ca troian si din moment ce ar fi util nu ar trebui sa detecteze ca troian . Si daca imi spuneti sa schimb antivirusu sau imi recomandat avast , bidifender avg eset sau msi v-as ruga sa nu mi le recomandati deoarece am parere foarte proasta despre acesti antivirusi . I-am probat pe fiecare antivirus enumerat mai sus si m-au dezamagit .
Ps: Nu fac off topic dar pun intrebarea ce antivirus folositi voi care ati spus ca e bun acest tutorial ca mie mil detecteaza ca trojan .
Edited by -xTz-Smoke, 15 September 2015 - 07:23 PM.
Si as vrea sa va intreb ce antivirus folositi ? Stiti de ce io m-am mutat pe panda glod 2015 cum fac fisierul bat deja il detecteaza ca trojan si pun pariu ca daca bag alt antivirus la fel face .... Defapt ce va mai intreb ca majoritatea dintre voi nu prea aveti antivirusi in pc. Mie mil detecteaza ca troian si din moment ce ar fi util nu ar trebui sa detecteze ca troian . Si daca imi spuneti sa schimb antivirusu sau imi recomandat avast , bidifender avg eset sau msi v-as ruga sa nu mi le recomandati deoarece am parere foarte proasta despre acesti antivirusi . I-am probat pe fiecare antivirus enumerat mai sus si m-au dezamagit .
Ps: Nu fac off topic dar pun intrebarea ce antivirus folositi voi care ati spus ca e bun acest tutorial ca mie mil detecteaza ca trojan .
Ai tu parere proasta despre ele. Bitdefender e #1 de ceva ani buni. Ar trebui sa fim mandrii ca suntem romani. Personal nu folosesc antivirus (momentan sunt fully pe linux). Nu foloseam nici cand aveam Windows, ca stiam sa nu downloadez toate prostiile, sa cad in stealere, RAT-uri, clickjacking si alte prostii. Va recomand No-Script (addon pt. firefox/chrome). Incercati sa dezactivati si flash (player) deoarece are o gramada de exploituri. Daca nu ma insel, Google a scos flash pt. Chrome si foloseste in totalitate HTML5. Treceti pe HTML5.
Ai tu parere proasta despre ele. Bitdefender e #1 de ceva ani buni. Ar trebui sa fim mandrii ca suntem romani. Personal nu folosesc antivirus (momentan sunt fully pe linux). Nu foloseam nici cand aveam Windows, ca stiam sa nu downloadez toate prostiile, sa cad in stealere, RAT-uri, clickjacking si alte prostii. Va recomand No-Script (addon pt. firefox/chrome). Incercati sa dezactivati si flash (player) deoarece are o gramada de exploituri. Daca nu ma insel, Google a scos flash pt. Chrome si foloseste in totalitate HTML5. Treceti pe HTML5.
Nu ca am parere proasta dar am facut mici teste cu ele cum vine cu bidifender in pc si deabia refacusem windowsu sa am virus? + ca i-am dat scanare si el detecta trojan la mine in pc? Numai zic ca avast nu are nici o reactie scapa la virusi la tine in pc o gramada ... Si de ce spun asta ca normal 1 antivirus ar trebui sa aibe reactie la jocurile piratate ma refer la crack desii el nu facea mai nimic .. cu avast in pc am avut virus . Singurii antivirusi care nu m-au dezamagit a fost kaspersky si vipre chiar daca vipre nu sta bine in teste .. Acum vad si cu panda gold sa vad cat de bun e. Si de parere cu tutorialul asta dupa ce mi-a detectat panda gold ca troian.. Nu zic fiecare ramane la parerea lui dar bidifender si kaspersky consuma resurse si am zis sa mai schimb antivirusu .. Inca o chestie e si manarie cu virusii si antivirusii majoritatea producatorilor de antivirus fac virusii ca sa le cumpere lumea antivirusii . Ganditi-va daca nu ar exista virusii ei din ce ar mai scoate bani ? .. Cam asta am avut de spus .
Edited by -xTz-Smoke, 15 September 2015 - 11:33 PM.
Ti-l detecteaza ca trojan probabil pentru ca este in format .bat.
Eu personal folosesc BitDefender Total Security 2015 si nu mi-l detecteaza ca trojan, l-am testat si cu Kaspersky, ESET s.a.m.d.
Nu are ce trojan sa fie in el din moment ce acest fisier bat ti-l creezi tu si mai mult decat atat vezi exact ce iti sterge din calculator, asta daca ai ochi sa vezi si te duce capul cat de putin:
Nu te pune nimeni sa il folosesti, daca te simti mai in siguranta foloseste CleanUp-ul de la Panda, asta daca au asa ceva.
Ti-l detecteaza ca trojan probabil pentru ca este in format .bat.
Eu personal folosesc BitDefender Total Security 2015 si nu mi-l detecteaza ca trojan, l-am testat si cu Kaspersky, ESET s.a.m.d.
Nu are ce trojan sa fie in el din moment ce acest fisier bat ti-l creezi tu si mai mult decat atat vezi exact ce iti sterge din calculator, asta daca ai ochi sa vezi si te duce capul cat de putin:
Nu te pune nimeni sa il folosesti, daca te simti mai in siguranta foloseste CleanUp-ul de la Panda, asta daca au asa ceva.
Nu zic ca vad ca sunt pareri bune dar ti-am zis probabil ca e in format bat daia il detecteaza . Nu zic ca e praf tutorialul Foarte bine ca macar cineva se gaseste la modalitati cum sa cureti pc-u
Bravo pentru tutorial vad ca multa lume il foloseste
Io personal mai folosesc ccleaner .
Edited by -xTz-Smoke, 17 September 2015 - 03:34 PM.
Cum sa-l detecteze ca virus fiind .bat? Il detecteaza ca are liniile astea in el:
del deltree
Probabil ar face la fel avand si taskkill /im.
Ia creeaza un .bat avand liniile astea. Si zi-mi daca il detecteaza:
if exist test.txt ( echo "Exista un fisier cu acest nume deja!" ) else ( ping google.com > c:\test.txt echo "Am terminat." SLEEP 10 cls
Edited by Duke of York, 17 September 2015 - 04:49 PM.
Cum sa-l detecteze ca virus fiind .bat? Il detecteaza ca are liniile astea in el:
del deltreeProbabil ar face la fel avand si taskkill /im.
Ia creeaza un .bat avand liniile astea. Si zi-mi daca il detecteaza:
if exist test.txt ( echo "Exista un fisier cu acest nume deja!" ) else ( ping google.com > c:\test.txt echo "Am terminat." SLEEP 10 cls
Nu nu mil detecteaza . ca virus.
Edited by -xTz-Smoke, 17 September 2015 - 07:57 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users