Jump to content

Photo

[CS16-Tutorial] Cum sa va curatati windowsul folosind Notepad

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
38 replies to this topic

trace

Mersi fain , 1 minut a durat la mine , am avut ceva :))

Ty :D

Probabil ti-a curatat si praful din unitate.

ON: l-am bagat dinou, e folositor si destul de rapid.

• ShooTeR-RoBeRt and B I M like this

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12
  • Country: Country Flag

L-am incercat si eu si functioneaza de minune!

Multumim, DeX!

worldrespect

worldrespect

Advanced Member

• Membru
  • 176 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-October 14

Multumesc,functioneaza ! Ai facut o treaba buna !

FANSTEQ

FANSTEQ

Ultras Member

• Membru
  • 365 posts
  • 47 topics
  • Joined 16-April 15

In primul rand Buna Ziua .

In al doilea rand mersi ! 

P.s : Bravo .

Negative ;x

Negative ;x

Banned

• Banned
  • 602 posts
  • 46 topics
  • Joined 07-June 15

am incercat si eu , si chiar merge mi-a luat 2 min acum totul merge curat :)

• calamaster likes this

1337.

1337.

Fost Moderator

• Retired
  • 181 posts
  • 47 topics
  • Joined 01-March 12

am incercat si eu , si chiar merge mi-a luat 2 min acum totul merge curat :)

Totul merge curat? :))

Mai bine folositi CCleaner.

Negative ;x

Negative ;x

Banned

• Banned
  • 602 posts
  • 46 topics
  • Joined 07-June 15

eu folosesc si ala dar asta l-am incercat asa pe moment iti dai seama ca cleanear e mai bun

Edited by Luv ya;x, 14 July 2015 - 02:04 PM.
2x post.

SnniplleCY

SnniplleCY

Addicted Member

• Membru
  • 250 posts
  • 30 topics
  • Joined 10-June 15

Multumesc foarte mult dex !

iNnternet

iNnternet

Advanced Member

• Membru
  • 150 posts
  • 30 topics
  • Joined 23-August 15

500GB pe o partitie. Erau ocupati 480.

Dupa ce am facut aceasta "operatiune" am scapat de 10GB. Fain tutorial si multumesc mult.

Quintuss.

Quintuss.

Member

• Membru
  • 17 posts
  • 0 topics
  • Joined 25-April 14

M-a ajutat foarte mult acest tutorial. Multumesc mult!

Folositi cu incredere. E foarte bun tutorialul .

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Si as vrea sa va intreb ce antivirus folositi ? Stiti de ce io m-am mutat pe panda glod 2015 cum fac fisierul  bat deja il detecteaza ca trojan si pun pariu ca daca bag alt antivirus la fel face ....  Defapt  ce va mai intreb ca majoritatea dintre voi nu prea aveti antivirusi in pc. Mie mil detecteaza ca troian si din moment ce ar fi util nu ar trebui sa detecteze ca troian   . Si daca  imi spuneti sa schimb antivirusu sau imi recomandat avast , bidifender  avg eset sau msi v-as ruga sa nu mi le recomandati deoarece am parere foarte proasta despre acesti antivirusi  . I-am probat pe fiecare  antivirus enumerat mai sus  si m-au dezamagit .

Ps: Nu fac off topic dar pun intrebarea ce antivirus folositi voi care ati spus ca e bun  acest tutorial  ca mie mil detecteaza ca trojan .

Edited by -xTz-Smoke, 15 September 2015 - 07:23 PM.

Duke of York

Duke of York

Fost Moderator

• Retired
  • 630 posts
  • 20 topics
  • Joined 17-March 14

Si as vrea sa va intreb ce antivirus folositi ? Stiti de ce io m-am mutat pe panda glod 2015 cum fac fisierul  bat deja il detecteaza ca trojan si pun pariu ca daca bag alt antivirus la fel face ....  Defapt  ce va mai intreb ca majoritatea dintre voi nu prea aveti antivirusi in pc. Mie mil detecteaza ca troian si din moment ce ar fi util nu ar trebui sa detecteze ca troian   . Si daca  imi spuneti sa schimb antivirusu sau imi recomandat avast , bidifender  avg eset sau msi v-as ruga sa nu mi le recomandati deoarece am parere foarte proasta despre acesti antivirusi  . I-am probat pe fiecare  antivirus enumerat mai sus  si m-au dezamagit .

Ps: Nu fac off topic dar pun intrebarea ce antivirus folositi voi care ati spus ca e bun  acest tutorial  ca mie mil detecteaza ca trojan .

Ai tu parere proasta despre ele. Bitdefender e #1 de ceva ani buni. Ar trebui sa fim mandrii ca suntem romani. Personal nu folosesc antivirus (momentan sunt fully pe linux). Nu foloseam nici cand aveam Windows, ca stiam sa nu downloadez toate prostiile, sa cad in stealere, RAT-uri, clickjacking si alte prostii. Va recomand No-Script (addon pt. firefox/chrome). Incercati sa dezactivati si flash (player) deoarece are o gramada de exploituri. Daca nu ma insel, Google a scos flash pt. Chrome si foloseste in totalitate HTML5. Treceti pe HTML5.

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Ai tu parere proasta despre ele. Bitdefender e #1 de ceva ani buni. Ar trebui sa fim mandrii ca suntem romani. Personal nu folosesc antivirus (momentan sunt fully pe linux). Nu foloseam nici cand aveam Windows, ca stiam sa nu downloadez toate prostiile, sa cad in stealere, RAT-uri, clickjacking si alte prostii. Va recomand No-Script (addon pt. firefox/chrome). Incercati sa dezactivati si flash (player) deoarece are o gramada de exploituri. Daca nu ma insel, Google a scos flash pt. Chrome si foloseste in totalitate HTML5. Treceti pe HTML5.

Nu ca am parere proasta dar am facut mici teste cu ele cum vine  cu bidifender in pc si deabia refacusem windowsu sa am virus?  + ca i-am dat scanare si el detecta trojan la mine in pc? Numai zic ca avast nu are nici o reactie scapa la virusi la tine in pc o gramada ...  Si de ce spun asta ca normal 1 antivirus ar trebui sa aibe reactie la jocurile piratate ma refer la crack  desii el nu facea mai nimic .. cu avast in pc am avut virus . Singurii antivirusi care nu m-au dezamagit a fost kaspersky si vipre  chiar daca vipre nu sta bine in teste .. Acum vad si cu panda gold sa vad cat de bun e.  Si de parere cu tutorialul asta  dupa ce mi-a detectat panda gold ca troian.. Nu zic fiecare ramane la parerea lui  dar  bidifender si kaspersky  consuma resurse si am zis sa mai schimb antivirusu ..   Inca o chestie e si manarie cu virusii si antivirusii majoritatea producatorilor de  antivirus fac virusii ca sa le cumpere lumea antivirusii  . Ganditi-va daca nu ar exista virusii ei din ce ar mai scoate bani ? ..  Cam asta am avut de spus . 

Edited by -xTz-Smoke, 15 September 2015 - 11:33 PM.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Ti-l detecteaza ca trojan probabil pentru ca este in format .bat.

Eu personal folosesc BitDefender Total Security 2015 si nu mi-l detecteaza ca trojan, l-am testat si cu Kaspersky, ESET s.a.m.d.

Nu are ce trojan sa fie in el din moment ce acest fisier bat ti-l creezi tu si mai mult decat atat vezi exact ce iti sterge din calculator, asta daca ai ochi sa vezi si te duce capul cat de putin:

quDWc.png

Nu te pune nimeni sa il folosesti, daca te simti mai in siguranta foloseste CleanUp-ul de la Panda, asta daca au asa ceva.

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Ti-l detecteaza ca trojan probabil pentru ca este in format .bat.

Eu personal folosesc BitDefender Total Security 2015 si nu mi-l detecteaza ca trojan, l-am testat si cu Kaspersky, ESET s.a.m.d.

Nu are ce trojan sa fie in el din moment ce acest fisier bat ti-l creezi tu si mai mult decat atat vezi exact ce iti sterge din calculator, asta daca ai ochi sa vezi si te duce capul cat de putin:

quDWc.png

Nu te pune nimeni sa il folosesti, daca te simti mai in siguranta foloseste CleanUp-ul de la Panda, asta daca au asa ceva.

Nu zic ca vad ca sunt pareri bune dar   ti-am zis probabil ca e in format bat daia il detecteaza .  Nu zic ca e praf tutorialul :) Foarte bine ca macar cineva se gaseste la modalitati cum sa cureti pc-u :) Bravo pentru tutorial  vad ca multa lume il foloseste :) Io personal mai folosesc ccleaner  .

Edited by -xTz-Smoke, 17 September 2015 - 03:34 PM.

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2208 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

Este foarte bun tutorial-ul!!! Am incercat si eu ,nota 10.

Duke of York

Duke of York

Fost Moderator

• Retired
  • 630 posts
  • 20 topics
  • Joined 17-March 14

Cum sa-l detecteze ca virus fiind .bat? Il detecteaza ca are liniile astea in el:

del
deltree

Probabil ar face la fel avand si taskkill /im.

Ia creeaza un .bat avand liniile astea. Si zi-mi daca il detecteaza:

if exist test.txt (
echo "Exista un fisier cu acest nume deja!"
) else (
ping google.com > c:\test.txt
echo "Am terminat."
SLEEP 10
cls

Edited by Duke of York, 17 September 2015 - 04:49 PM.

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Cum sa-l detecteze ca virus fiind .bat? Il detecteaza ca are liniile astea in el:

del
deltree

Probabil ar face la fel avand si taskkill /im.

Ia creeaza un .bat avand liniile astea. Si zi-mi daca il detecteaza:

if exist test.txt (
echo "Exista un fisier cu acest nume deja!"
) else (
ping google.com > c:\test.txt
echo "Am terminat."
SLEEP 10
cls

Nu nu mil detecteaza .  ca virus.

Edited by -xTz-Smoke, 17 September 2015 - 07:57 PM.

Redics @ CS16

Redics @ CS16

Member

• Membru
  • 42 posts
  • 7 topics
  • Joined 27-September 15

Folositor,multumesc.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users