Un logo nou:
Logo-urile sunt pixelate.
Te sfatuiesc sa faci logo-urile in Adobe Illustrator, iti trebuie destul de multa indemanare pentru a face logo-urile in PS.
Semnaturile: sursele de lumina sunt neglijate cam la toate lucrarile, iar c4d-urile sunt adaugate aiurea, fara pic de lucru la ele.Zici ca doar ai luat un c4d si l-ai pus pe lucrare.SI renunta la bg-ul acela format dintr-un format mai mare al render-ului.
Logo-urile sunt pixelate.
Te sfatuiesc sa faci logo-urile in Adobe Illustrator, iti trebuie destul de multa indemanare pentru a face logo-urile in PS.
Semnaturile: sursele de lumina sunt neglijate cam la toate lucrarile, iar c4d-urile sunt adaugate aiurea, fara pic de lucru la ele.Zici ca doar ai luat un c4d si l-ai pus pe lucrare.SI renunta la bg-ul acela format dintr-un format mai mare al render-ului.
La ultimul logo am avut probleme, la restul nu vad problema ca sunt pixelate.
Iar la semnturi ce vrei sa le fac la c4d-uri?Unele lucrari sunt mai bune altele nu.Si ala cu bg-ul e doar 1 stil.
Logo-ul arata bine, insa nu se prea intelege a da spre numele tau...
-Am mai vazut-o undeva..
Ai lucrari calumea.
PS:
Astept o parere daca se poate,chiar si sugestii la portofoliul meu.
E un stock ala.Pai ... trebuie sa aiba legatura cu numele meu?De exemplu ... la windows xp este logo-ul asta:
Are legatura cu numele?Nu, dar cand il vezi iti dai seama ce reprezinta.
Aceasta postare a fost editata de d3v0uTT: 23 February 2014 - 10:25 AM
E un stock ala.Pai ... trebuie sa aiba legatura cu numele meu?De exemplu ... la windows xp este logo-ul asta:
Are legatura cu numele?Nu, dar cand il vezi iti dai seama ce reprezinta.
ar fi trebuit ca backgroundu-l sa il pui pe culoarea forumului sa se observe doar " renderul " ... imi place cum lucrezi dar este putin cam sec
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi