Un logo nou:
Prea mult exposure , niste spoturi rosii mergeau pe acolo + sursa de lumina
Mi'am dat seama dupa aceea , nu stiu de ce am probleme cu monitorul trebuie sa reglez luminozitatea.Multumesc.
New:
La aia cu spiderman imi place integrarea renderului, la a doua parcă e ceva ce nu se potrivește, nuștiu..
Logo-urile sunt pixelate.
Te sfatuiesc sa faci logo-urile in Adobe Illustrator, iti trebuie destul de multa indemanare pentru a face logo-urile in PS.
Semnaturile: sursele de lumina sunt neglijate cam la toate lucrarile, iar c4d-urile sunt adaugate aiurea, fara pic de lucru la ele.Zici ca doar ai luat un c4d si l-ai pus pe lucrare.SI renunta la bg-ul acela format dintr-un format mai mare al render-ului.
Logo-urile sunt pixelate.
Te sfatuiesc sa faci logo-urile in Adobe Illustrator, iti trebuie destul de multa indemanare pentru a face logo-urile in PS.
Semnaturile: sursele de lumina sunt neglijate cam la toate lucrarile, iar c4d-urile sunt adaugate aiurea, fara pic de lucru la ele.Zici ca doar ai luat un c4d si l-ai pus pe lucrare.SI renunta la bg-ul acela format dintr-un format mai mare al render-ului.
La ultimul logo am avut probleme, la restul nu vad problema ca sunt pixelate.
Iar la semnturi ce vrei sa le fac la c4d-uri?Unele lucrari sunt mai bune altele nu.Si ala cu bg-ul e doar 1 stil.
Salut,
Frumoase cratii ,unele am observat ca sunt facute dupa tutorial,daca gresesc te rog sa ma scuzi
Te astept cu un cadou,mult SUCCES.
Salut,
Frumoase cratii ,unele am observat ca sunt facute dupa tutorial,daca gresesc te rog sa ma scuzi
Te astept cu un cadou,mult SUCCES.
Multumesc si da, te inseli.
De la fight-uri:
Ultima îmi place mult, și blurul mi se pare frumos, încearcă să faci textul la unele din gradiente să vezi cum dă
la aia cu fight cum se numeste textul principal
On# : Imi place mult cum pui sursa de lumina si effecte iar blurul destul de bun.. tine-o tot asa
Un logo nou:
Logo-ul arata bine, insa nu se prea intelege a da spre numele tau...
-Am mai vazut-o undeva..
Ai lucrari calumea.
PS:
Astept o parere daca se poate,chiar si sugestii la portofoliul meu.
Logo-ul arata bine, insa nu se prea intelege a da spre numele tau...
-Am mai vazut-o undeva..
Ai lucrari calumea.
PS:
Astept o parere daca se poate,chiar si sugestii la portofoliul meu.
E un stock ala.Pai ... trebuie sa aiba legatura cu numele meu?De exemplu ... la windows xp este logo-ul asta:
Are legatura cu numele?Nu, dar cand il vezi iti dai seama ce reprezinta.
Edited by d3v0uTT, 23 February 2014 - 10:25 AM.
E un stock ala.Pai ... trebuie sa aiba legatura cu numele meu?De exemplu ... la windows xp este logo-ul asta:
Are legatura cu numele?Nu, dar cand il vezi iti dai seama ce reprezinta.
ar fi trebuit ca backgroundu-l sa il pui pe culoarea forumului sa se observe doar " renderul " ... imi place cum lucrezi dar este putin cam sec
0 members, 0 guests, 0 anonymous users