Salt la continut

Fotografie

Discutii libere

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
1624 replies to this topic

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12
  • Country: Country Flag

mai nebune utzuu  de ce ti-ai pus alt nick  ?

utzu

mai nebune utzuu  de ce ti-ai pus alt nick  ?

Ma jucam la pleasca. So wall a vazut el la o faza unde am dat pleasca cu polar... Da in fine e prea copac. Oricum am vb cu Luv si nu v-a lua grad unde a aplicat, si ma voi uita zilnic unde aplica sa ii pun "pile" 

• ADdvencer likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Pfff , nici nu stiu cum sa incept baieti...

O sa o spun direct , eu ma retrag definitv cu totul si cs si tot , imi pare enorm de rau sa va spun asta , si in acest moment , dar va rog sa ma intelegeti , au aparut niste probleme in viata mea de zi cu zi pe care abia mi le pot rezolva..mai ales sa rezolv problema cu server-ul , va rog dupa acest post sa nu mai spuneti ca a fost o gluma ca stai aici cu noi , ca n`am sa mai fac asa ceva.

Sunteti un staff minunat , chiar cel mai bun de care am avut parte de cand joc eu cs..dar a venit vremea sa ne mai ducem si fiecare pe drumul lui , nu putem sta o viata numai sa ne jucam , aici suntem in lumea virtuala , ar trebui sa privim mai mult si lumea reala , sunt fericit ca aceste 4-5 luni de zile mi le-am petrecut mai mult alaturi de voi pe server , decat sa le pretrec in viata reala.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca am facut parte din acest staff extraordinar ! Vreau sa ma intelegeti de ce fac acest lucru , o sa las ticket si la owners claims sa`mi scoata accesul dupa forum , o sa las si lui eduart ticket ca nu ma mai ocup cu server-ul..

Dar va rog poate cel tarziu pana maine puteti sa gasiti pe altcineva care sa va ajute cu server-ul ar fi minunat , stiu ca v-am spus asa tarziu , dar acum am luat o decizie si este definitiva. :)

In cazul in care nu gasiti o solutie , aveti numerele de telefon ale lui ts! si Denisei , puteti vorbi cu ei..

O zi buna tuturor si succes ! Sper sa ne mai auzim .

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Sincer, nu stiu de ce, dar "ma batea" un gand ca asta se va intampla . poti sa`l numesti feeling ..

Ce sa mai gasim pana maine ? .. asta va fi sfarsitul wildz, cu siguranta plata nu se va poate face [ nu mai suntem la numar , eu nu`s acasa , trebuia sa vin maine sa`ti dau tie niste bani personal , om care sa puna asa repede in legatura totul nu va exista , maine doar e plata serverului .. etc etc. ] Ca sa iti treaca tie pe nume serverul au durat 4-5 zile , iar o sa fie rahaturi cu plata , iar or sa fie probleme cu conturile si asa mai departe ..

Deci, per total end of wildz.. 

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Eu o sa raman alaturi de voi, asta daca o sa mai doriti, si de asemenea, va ajut cu tot ce este nevoie, mai putin pe partea financiara.

Alex , te inteleg perfect. Iti urez multa bafta in continuare in tot ceea ce faci.

• SUITS likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

pacat de plecarea lui alexx imi pare rau alexx , suits , advancer ma bazez pe voi acuma,bine si restul stafului , este pacat sa se inchida servarul dupa cata munca au depus ts si denisa, imi pare rau ca sa ajuns aici

• SUITS likes this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Daca sunt printre noi, binevoitori care vor sa ajute luna (maine celt tarziu pana in ora 2-3PM ) asta sv-ul cu o donatie, de luna viitoare o sa ne descurcam noi cumva, dar ca inceput v-am fi recunoscatori. Sincer serverul asta e primul in care ma implic asa tare si nu vreau de prima oara sa se inchida din cauza finantelor...  :o3

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Problema e pe numele cui trecem serverul ?

Alex va trebui sa fie cel care va lasa ticket acolo la billing, cum ca vrea sa schimbe fondatorul, pentru a efectua plata.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Pfff , nici nu stiu cum sa incept baieti...

O sa o spun direct , eu ma retrag definitv cu totul si cs si tot , imi pare enorm de rau sa va spun asta , si in acest moment , dar va rog sa ma intelegeti , au aparut niste probleme in viata mea de zi cu zi pe care abia mi le pot rezolva..mai ales sa rezolv problema cu server-ul , va rog dupa acest post sa nu mai spuneti ca a fost o gluma ca stai aici cu noi , ca n`am sa mai fac asa ceva.

Sunteti un staff minunat , chiar cel mai bun de care am avut parte de cand joc eu cs..dar a venit vremea sa ne mai ducem si fiecare pe drumul lui , nu putem sta o viata numai sa ne jucam , aici suntem in lumea virtuala , ar trebui sa privim mai mult si lumea reala , sunt fericit ca aceste 4-5 luni de zile mi le-am petrecut mai mult alaturi de voi pe server , decat sa le pretrec in viata reala.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca am facut parte din acest staff extraordinar ! Vreau sa ma intelegeti de ce fac acest lucru , o sa las ticket si la owners claims sa`mi scoata accesul dupa forum , o sa las si lui eduart ticket ca nu ma mai ocup cu server-ul..

Dar va rog poate cel tarziu pana maine puteti sa gasiti pe altcineva care sa va ajute cu server-ul ar fi minunat , stiu ca v-am spus asa tarziu , dar acum am luat o decizie si este definitiva. :)

In cazul in care nu gasiti o solutie , aveti numerele de telefon ale lui ts! si Denisei , puteti vorbi cu ei..

O zi buna tuturor si succes ! Sper sa ne mai auzim .

:-@

Desigur.

Esti un neserios la faza asta , ca sa vezi ironia sortii .

Cand am postat retragerea mea si a lui ts! am sperat ca vom gasi niste oameni capabili care sa duca munca noastra mai departe , cand ai zis ca il preiei tu am fost incantata pentru ca stiam ca esti un baiat de treaba , cu capul pe umeri ... greseala mea ce pot sa zic.

Inteleg , fiecare avem problemele noastre , la urma urmei din aceste motive ne-am retras si noi , insa vezi tu .. nu se face asa ceva.

Esti nesimtit .

Puteai foarte frumos sa VORBESTI TU cu eduard pentru ca server-ul este pe numele TAU , nu sa lasi auzi ticket lui eduard ca nu te mai ocupi.

Pai stai asa frate , ca acum poate oricine sa vina si sa cumpere server-ul . MAINE automat server-ul se va inchide si va trece la vanzare daca nu se lasa ticket ca se intarzie cu plata.

Iti era atat de greu sa lasi ticket si sa spui ca se schimba IAR fondatorul si sa lasi datele lui SUITS ?

EU ASA AM FACUT? I-AM ZIS LUI EDUARD CA NU MA MAI OCUP??

NU , I-AM LASAT FRUMOS TICKET SA SCHIMBE FONDATORUL.

Singurul motiv pentru care s-a intarziat , a fost faptul ca avea nevoie de copia mea de buletin pentru ca ticketul a fost facut de pe un ip de Timisoara si nu era sigur ca eu sunt persoana respectiva , a avut nevoie de confirmarea mea , that`s all !

Pe langa asta eu am anuntat cu O ZI INAINTE DE PLATA SERVER-ULUI ?!

NU , AM FACUT-O CU APROXIMATIV 2 SAPTAMANI INAINTE , CA SA AVETI TIMP SA VA ORGANIZATI .

Cu o zi inainte de plata server-ului a intervenit ceva si te lasi definitiv .. iti dai seama ?! sunt convinsa ca vei merge in alta parte , dar nevermind.

Stii .. din bunul simt pentru toate promisiunile care le-ai facut , puteai sa dai aia 30 de lei sau cat ati convenit pentru plata server-ului , asta ca sa nu ii fie atat de greu lui Suits si cine vrea sa il mai ajute.

Stiai foarte bine ca maine trebuie platit server-ul , de ce pentru numele lui Dumnezeu nu ai sunat la Eduard sa schimbe numele fondatorului?

Adica gandeste-te si tu un pic LOGIC , totul e pe numele TAU si TU cica PLECI?

Fara sa schimbi fondatorul ? fara sa dai datele ? fara nimic ?!

Asta a zis multe despre caracterul tau , hai salut si din partea mea ai block pana si la posturile de pe forum.

@ Asus , te-am considerat admin de o zi ( nu de doua saptamani cum ai zis tu ) pentru ca ai plecat unde ti-a oferit un grad mai mare .

Oricum perioada cat am fost owner ai dovedit ca esti un admin bun si iti meriti din plin gradul si de asemenea esti si o persoana buna.

@ Suits , Advecer

Va chinuti degeaba , atata timp cat Alex nu a avut bunul simt sa faca un amarat de ticket sa schimbe fondatorul si sa va explice unde trebuie sa va faceti cont.

Desi la urma urmei si contul ala il faceti degeaba daca nu la anuntat nimeni pe Eduard sa faca IAR modificarea fondatorului.

PATETIC !

Era o chestie de 10 secunde ca Alex sa lase ticket la eduard sa treaca server-ul pe numele lui Suits si sa ii zica lui Suits sa faca contul pe biling , unde nici nu trebuia sa ii faca tutorial ca sunt convinsa ca se descurca.

Suits important este ca server-ul sa ajunga pe numele tau in seara asta sau daca nu , suna-l pe Eduard , explica-i ce sa intamplat si roaga-l sa astepte cateva zile plata server-ului , desi in calitate de fondator nu stiu daca te va asculta.

Asta era de datoria lui Alex , dar din nou ma abtin ..

@ Una peste alta , nu aveam de gand sa postez aici , nici macar nu am mai intrat pe forum de cand am plecat , insa cand ma sunat Suits si mi-a zis , stiam ca va fi vraiste totul.

Ceea ce am incercat sa evit cand am plecat.

Anyway , suits ai numarul meu , ma poti contacta cand ai nevoie de ajutor .

O seara frumoasa.

L:E:

Pe numele tau ar fi cel mai indicat , sunt convinsa ca cei care te vor ajuta cu plata server-ului vor fi rasplatiti si nu cred ca vor considera ca le dai teapa.

L:E 2:

Scuzati-mi eventualele greseli , am nervi .

Vine sesiuneaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Va pup , pa pa.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 22 May 2014 - 05:30 PM

• utzu, Asus., Your Daddy and 1 other like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Cel mai rau imi pare ca nu m`am putut sa ma tin de promisiune fata de voi ( Ts! si Denisa ) , imi cer mii de scuze si fata de restul staff-ului..nu stiam ce gandesc in unele momente , sincer, vreau sa nu-mi purtati ranchiuna pentru ce am facut cu toate ca merit tot dispretul vostru , sper doar sa nu rupem aceste legaturi dintre noi..

M-a sunat SUITS mai devreme , am inteles ca va rezolva anumite lucruri , este un om de baza , precum si ADdvencer si restul staff-ului , va urez tot binele din lume , sper sa aveti mai mult succes fara mine pe server , nu merit sa mai fac parte dintr-un asa staff , inca o data imi cer iertare fata de voi , nu mi-am putut tine o promisiune atat de simpla..

Pe alt server n-am sa ma duc niciodata ca sa primesc vreun acces sau altceva...aici mi-a placut cel mai mult , am legat cele mai frumoase prietenii ( asa in lumea virtuala ) si cel putin din acest punct de vedere voi fi loial server-ului.

Nu vreau decat sa ma intelegeti si pe mine putin , atat..

Dupa acest post al meu nu voi mai avea nimic de zis , am vrut doar sa-mi cer scuze atat voua Denisa si ts! , cat si celorlalti care fac parte din acest staff , recunosc am gresit enorm fata de voi , sper sa ma puteti ierta :).

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Cel mai rau imi pare ca nu m`am putut sa ma tin de promisiune fata de voi ( Ts! si Denisa ) , imi cer mii de scuze si fata de restul staff-ului..nu stiam ce gandesc in unele momente , sincer, vreau sa nu-mi purtati ranchiuna pentru ce am facut cu toate ca merit tot dispretul vostru , sper doar sa nu rupem aceste legaturi dintre noi..

M-a sunat SUITS mai devreme , am inteles ca va rezolva anumite lucruri , este un om de baza , precum si ADdvencer si restul staff-ului , va urez tot binele din lume , sper sa aveti mai mult succes fara mine pe server , nu merit sa mai fac parte dintr-un asa staff , inca o data imi cer iertare fata de voi , nu mi-am putut tine o promisiune atat de simpla..

Pe alt server n-am sa ma duc niciodata ca sa primesc vreun acces sau altceva...aici mi-a placut cel mai mult , am legat cele mai frumoase prietenii ( asa in lumea virtuala ) si cel putin din acest punct de vedere voi fi loial server-ului.

Nu vreau decat sa ma intelegeti si pe mine putin , atat..

Dupa acest post al meu nu voi mai avea nimic de zis , am vrut doar sa-mi cer scuze atat voua Denisa si ts! , cat si celorlalti care fac parte din acest staff , recunosc am gresit enorm fata de voi , sper sa ma puteti ierta :).

Alex , eu una inteleg.

Exista anumite momente in viata cand trebuie sa renuntam la ceva ca sa mergem mai departe , in cazul de fata a fost vorba de un joc / de un server , asa cum eu cu ts am considerat sa lasam cs-ul deoparte , sa ne maturizam trecand mai departe peste aceasta faza a "copilariei" , sa ne vedem de viata si viitorul nostru , asa a fost si la tine.

Stiu ca atunci cand am nervi sunt mai dura in ceea ce spun , insa nu vreau sa intelegi gresit.

Singurul lucru pe care l-am avut de reprosat a fost faptul ca nu te-ai ocupat sa predai server-ul mai departe , asta a fost singurul meu repros.

Puteai foarte frumos sa faci cum am facut eu , ti-am predat server-ul tie , ti-am explicat ce am considerat ca era important de explicat si ti-am oferit numerele noastre pentru suport / ajutor cand o sa ai nevoie.

Tu tot ceea ce ai facut a fost sa lasi un post si sa ii lasi lui Eduard ticket ca tu nu te mai ocupi , nu se face asa , ai vazut cum am procedat eu , puteai sa procedezi la fel ca sa nu le dai bataie de cap celor care vor sa se ocupe in continuare.

Era o chestie de maxim 5 minute sa ii ceri datele lui suits si 1 minut sa lasi ticket la Eduard ca sa treci numele pe serverul lui.

Acum nu mai conteaza , faptul este consumat.

Ma bucur ca suits a reusit sa rezolve. Nu aveam de gand sa intru pe forum si nici nu mai am de gand sa o mai fac , acesta fiind ultimul meu post.

Nu de alta , dar obiceiurile se pot intoarce oricand :)))

@ Suits ai numarul meu , cand ai nevoie de ajutor ma poti suna oricand ( exceptiile le stii ) , la fel si Advencer , alex si ceilalti care il au ( prezentati`va prima oara ca eu va dau block ) daca aveti nevoie de ajutorul meu si aici nu ma refer doar la cs / server / ftp.

• utzu, gabitza_man and A. MeHigh ; like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Am lasat ticket acum ceva timp lui eduart ca s-a schimbat fondatorul pe server , intre timp si-a facut si ADdvencer cont pe billing , am inteles ca vrea sa se treaca sever-ul pe numele sau.A trimis si el ticket sa-l informeze pe Eduart ca el va fi noul fondator si sa i se treaca server-ul pe billing cel tarziu maine..ma rog , am discutat cu addvencer ce trebuie facut , suits daca e mai vorbesti cu el.

Daca mai aveti nevoie sa scoateti sau sa adaugati admin/vip sau orice altceva legat de ftp , eu inca mai am acces , nu ezitati sa-mi spuneti , succes si multa bafta in continuare.

Eu mi-am scos accesul dupa server , mi-am lasat un slot , sa intre un admin ca deja sunt codati pe server :)

Aceasta postare a fost editata de A. MeHigh ;: 22 May 2014 - 08:48 PM

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Deja au fost scoase accesele... foarte tare :-j

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Care accese ? de pe server ?

Edit : Da, se pare ca nici eu nu mai am. Acces la asa ceva avea doar Alex.. inca o gluma proasta.

Imi bag picioarele in tot. Cine draq stie acum sa le puna la loc ?

Le : L`am sunat pe Alex si a zis ca nu a umblat in nimic. A primit un ticket de la Eduart, cum ca pana la efectuarea platii ni s-a blocat ftp`ul ( nu avem acces la el ) , automat a scos tot..

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 23 May 2014 - 10:52 AM

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
Eu nu am primit nici un tiket...
  • SUITS likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Eduard Waclawski
Echipa de asistenţă tehnică 22/05/2014 23:31
Accesul FTP a fost ridicat. Cand o sa fie efectuata o plata pentru server acesta o sa fie transferat.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Multumesc,
EduArT. 
Asta mi-a raspuns Eduart , la ticket-ul lasat aseara de catre mine.
Am zis sa-l sunati pe el sa vb cu el la telefon , ca altfel nu aveti ce face. :) Sunati-l de mai multe ori daca nu va raspunde din prima sau a doua oara.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Am vorbit eu cu Eduart si a acceptat sa platim saptamana viitoare

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ati fost 3 , Alex , nu puteai sa anunti inainte sa te decizi singur ce faci cu "serverul tau"? Totusi , nu era serverul tau , abia de azi serverul era al VOSTRU. Nu aveai niciun drept sa decizi in locul nostru si in locul lor. Sincer , esti de cea mai joasnica speta. V-am lasat date de contact si numere de telefon ca sa puteti vorbi cu noi in caz de asa ceva , in schimb ne-ai cautat DOAR cand nu puteai intra in FTP sau cand te minunai ca serverul nu e pe numele tau (desi pana in data de 23 a fost platit de noi). Foarte frumos.

Daca tot stiai ca nu mai vrei sa ai treaba cu cs-ul , de ce nu ai discutat cu ei INAINTE sa lasi vreun ticket cu ceilalti? Ti-ai bagat puta in toti banii bagati si timpul investit aici , ca asa ai vrut tu.

Stiam de la inceput de ce nu vroiam sa iti dau owner si acces ftp , nici de data asta nu m-am inselat. Maturizeaza-te.

Te lasi de cs insa tu tot in joc esti , macar ai bunul simt sa nu-i incurci pe ceilalti. Nu trebuia sa te bagi in ceva de care nu te poti tine. Multumim pentru bataia de joc.

Sincer chiar n-am vrut sa postez , insa cand am vazut ca din cauza ta s-a blocat pana si accesul la FTP , nu m-am mai abtinut.

Iti doresc sa fi fericit si sanatos , si sa uiti vreodata ca ai discutat ceva cu mine.

Schimbati parola la staff va rog.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Va inteleg supararea , am spus si o repet ca a fost cea mai mare greseala a mea , daca stiam cum va decurge treaba crede`ma ca nu ma bagam , sincer , NU MA BAGAM.

Ieri am zis ca ma retrag , stati linistiti daca nu vreti sa mai fiu prezent pe aici , nu o sa mai fiu deloc...daca prezenta mea pe aici nu este bine venita , puteti face ce vreti , i-am raspuns si Denisei , imi cer iertare pentru ce am facut , stiu ca sunt de neiertat..dar am inteles ieri ca se va rezolva problema.

Sincer imi cer scuze.

Aceasta postare a fost editata de A. MeHigh ;: 23 May 2014 - 01:49 PM

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

.