A picat serverul !
ora 19:32
harta: westwood big
Si-a revenit ! Cateva secunde a fost inchis.
Edited by Asus., 25 April 2014 - 06:47 PM.
A picat serverul !
ora 19:32
harta: westwood big
Si-a revenit ! Cateva secunde a fost inchis.
Edited by Asus., 25 April 2014 - 06:47 PM.
Server connection failed, 8sec.. ceva de genul imi aparea in consola. Banuiesc ca e acelasi lucru.
Pai a picat serverul sau ai tu probleme la net? Server connection failled apare cand ai tu probleme cu internetul sau este flood. Daca nu a dat server shutting down nu e aceasi eroare. A picat tot serverul? Cand te-ai reconectat nu mai erau playeri?
Tocmai ce pusesem west big ( serverul full ) si a picat serverul... dupa vreun minut am intrat si era dust2 cu vreo 20 de jucatori => a picat serverul.
Neata' intra cineva? ca am niste treaba si trebuie sa plec, aprox jumate de ora, (mi-am lasat cs-ul deschis in caz de ceva, nu intrazii mult)
Dati va rog un unban la un player. | Alexandru | a vrut sa dea la unul ca se urca pe mapa ban 30 min si i-a dat permanent.
daca nu ia dat nimeni unban intru eu acuma si ii dau , gata rezolvat mai multa atentie cand da ti banurile ,ms
Edited by gabitza_man, 26 April 2014 - 04:20 PM.
Nu mai dati ban ca se urca pe harta . Sunt straini , nu inteleg . Aveti slay si kick.
Am un mesaj si pentru adminii noi care poate nu stiu ca avem o pagina de facebook a server-ului :
Dati click pe acest link , si dati un like paginii noastre de facebook si de ce nu..sa o distribuiti pe pagina voastra proprie de facebook !
@Apropo , v-am mai zis si o sa ma repet puteti posta poze cu best score pe pagina , faze amuzante , nick-uri ciudate..orice mai gasiti amuzant , dar legat doar de server !
Multumesc !
Edit : Suiram ce faci ma iar ai incurcat canalele ) ?
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 27 April 2014 - 01:58 PM.
..am vazut da tarziu ca nu sunt unde trebuie:))
eu las cs deschis....sunt la spectator...daca se umple serverul...puteti sa imi dati kick...pentru ca nu sunt playeri online am zis sa raman pe server sa mai apara unu in plus la numar...cand se umple serverul sa imi dati kick
Liked, sa`ti traiasca !
off : mai lasa gelu` Cataline ) , face matreata
Edited by SUITS, 29 April 2014 - 04:38 PM.
Tot trebuie sa dai berea aia odata, a trecut si Pastele .. cand va faceti drum in Brasov ?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users