Se pare ca ne`am vazut mai repede de atat )
Neata tuturor, ne vedem pe server !
Cu mare drag )
btw, am fost sa`mi iau tigari, automat am ramas afk o perioada, asta ca un raspuns la :
20 pe mjolby ?!
Daca vedeti ca nu tine harta la playeri , de ce pentru numele lui Dumnezeu nu o schimbati ?!
Si-a schimbat numele pe steam in "ts!" si joaca pe alt server din comunitate si din afara comunitatii cu acest nick. De asemenea au mai fost indivizi care au incercat sa intre cu nick-ul meu sa al Denisei in decursul timpului insa niciunul nu a ajuns atat de departe incat sa isi schimbe pana si numele de pe steam in ts! .
De aceea aveti liber la ban oricarui jucator care incearca sa intre cu nick-urile noastre.
Bineinteles , faceti exceptii de la nick-uri gen d3n!$a , intelegeti voi. Doar cele care coincid cu nick-urile noastre.
V-am atras atentie in cazul in care primiti mesaje pe forum / steam / mail de la indivizi care se folosesc de numele / nick-urile noastre , sa stiti ca nu suntem noi. Daca avem ceva sa va spunem , o sa va spunem in vazul lumii pe forum , de pe aceste conturi , nu de pe altele.
De asemenea , noi nu va cerem parola de la admin / cont / cnp / serie nr de buletin , orice alte date personale. Asta ca sa nu fiti prostiti in a va dezvalui datele sau parolele altor persoane care se dau drept noi.
Greseala noastra la trecerea adminului de la god la co owner cu noul nick. Ai adminul pe nick si pass acum (inainte era pe steamid) . Am uitat sa schimbat modul de conectare al adminul de la steamid la nick +pass . S-a rezolvat.
Daca mai sunt probleme ne anuntati. Ne cerem scuze pentru inconveniente.
http://forum.cs16.ro...utin/?p=1788470
Inainte de a posta , te rog sa citesti si "inceputul" postului. Nu vei fi sanctionat de data aceasta din moment ce si SUITS , Utzu , Kevin A. , etc. au fost "iertati" cand au gresit ( banuri date gresit prin dovada demo ) , insa incepand din aceasta seara .. se vor aplica sanctiunile conform regulamentului.
O seara frumoasa.
As fi postat la "Nemultumiri" ) , dar religia nu mi`o permite.
De ce intrii Cataline sa`mi schimbi mapa ? a ? ) Nici noroc, nici te`n cur , nimic .. intra, change, bang, out !
Dee cee esti raauuu ?
ps : urma eu sa o schimb, dar asteptam sa fie undeva la 13-13 , ca la schimbare sa ramana macar 11-11 . Am lasat asa, se umple repede.
Le : Sa schimb si eu nick sa fiu in rand cu lumea? ) Ce aveti toti de v-a schimbati ?
)
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 16 April 2014 - 09:22 AM
Scuze SUITS , dar ieri seara erai afk la spectators si ti-am dat kick deoarece server-ul era full si cu tine , te-am strigat de cateva ori dar n-ai raspuns , mi-au spus si ceilalti admini prezenti ca erai afk de ceva timp si am recurs la aceasta metoda pentru a da sansa si altui/altor playeri de a intra si juca pe server ( fapt ce s-a si intamplat ), normal stiu ca n-ar fi corect sa folosesc acea comanda pe un alt admin , dar v-am spus ca sa stiti inclusiv tu ( SUITS ) si voi ( ts! si Denisa ) .
Daca am gresit , voi suporta consecintele. ( nu c-ar fi prima oara )
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 16 April 2014 - 02:45 PM
Daca ai ceva personal cu mine sau cu ts! ce-ar fi sa ne-o zici in fata , daca nu iti convine politica noastra de a conduce acest server si daca nu iti convine faptul ca esti sanctionat ... esti liber , insa m-am saturat de ironiile tale , de bataia ta de joc si de lipsa ta de respect.
L:E:
Inteleg , esti frustrat din nu stiu ce motive pe care doar tu le stii , ai muncit pentru gradul care il ai , insa nu o sa iti permit sa iti bati joc de ceea ce fac sau zic pe acest server si nici de munca celorlalti admini.
Nu cred ca eu sau ts! ne-am asumat vreun credit pentru ceea ce ai facut tu pentru acest server / forum , de asemenea nu cred ca am negat vreodata faptul ca te straduiesti aici si faptul ca te-am sanctionat mai aspru decat pe ceilalti cand ai gresit cu ceva au fost din alte motive , nu pentru ca avem ceva cu tine , ci din contra. Pacat ca nu ai fost capabil sa intelegi aceste lucruri si sa le vezi , desi mereu ti le-am repetat atat eu , cat si ts!
Ai ajuns sa te porti cum te porti , nu dovedeste cu nimic mai mult decat ca esti un copilas imatur . Daca nu mai intram atat de des pe server , nu inseamna ca nu stim ce se petrece acolo .
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 16 April 2014 - 03:00 PM
Daca ai ceva personal cu mine sau cu ts! ce-ar fi sa ne-o zici in fata , daca nu iti convine politica noastra de a conduce acest server si daca nu iti convine faptul ca esti sanctionat ... esti liber , insa m-am saturat de ironiile tale , de bataia ta de joc si de lipsa ta de respect.
L:E:
Inteleg , esti frustrat din nu stiu ce motive pe care doar tu le stii , ai muncit pentru gradul care il ai , insa nu o sa iti permit sa iti bati joc de ceea ce fac sau zic pe acest server si nici de munca celorlalti admini. Nu cred ca eu sau ts! ne-am asumat vreun credit pentru ceea ce ai facut tu pentru acest server / forum , de asemenea nu cred ca am negat vreodata faptul ca te straduiesti aici si faptul ca te-am sanctionat mai aspru decat pe ceilalti cand ai gresit cu ceva au fost din alte motive , nu pentru ca avem ceva cu tine , ci din contra. Pacat ca nu ai fost capabil sa intelegi aceste lucruri si sa le vezi , desi mereu ti le-am repetat atat eu , cat si ts! Ai ajuns sa te porti cum te porti , nu dovedeste cu nimic mai mult decat ca esti un copilas imatur . Daca nu mai intram atat de des pe server , nu inseamna ca nu stim ce se petrece acolo .
![]()
Denisa , eu doar am spus despre ce s-a intamplat ieri , si ce am zis la sfarsit " nu ca ar fi prima data )" , am glumit , nu este nici un fel de ironie , sincer iti/va spun
, a fost o simpla gluma si atat , si o sa muncesc/ ma stradui in continuare pentru acest server , pentru ca daca as fi vrut sa plec , nu-mi era greu sa fac o cerere de retragere sau sa nu mai intru pe server/forum , dar dupa cum observati sunt prezent zilnic pe ambele .
Si da sunt frustrat recunosc si pentru sanctiunile aspre pe care le primesc , da acum inteleg de ce , bine am inteles si inainte , dar am vazut ca tot se continua cu asa ceva si de aceea am avut o perioada in care am dovedit dupa cum bine ai zis ca sunt "imatur" , da corect , dar de acum inainte nu se va mai intampla .
O zi frumoasa !
Sincer nu am stiut cum sa o mai i-au Alex . V-am iertat multe si daca erau altii in locul nostru dadeau imediat warn , -1 , suspend etc.
Am iertat de la banuri date gresit , pana la posturi , comenzi , comportament / limbaj aiurea si sincer va zic , nu va sanctionam pentru ca vai doamne ce ati facut , ci pentru ca nu vrem sa se mai repete.
Avem pretentii de la voi , tocmai pentru ca sunteti dintre cei mai buni admini si persoane pe care le-am avut vreodata pe un server . NU am pretentii atat de mari de la 10 persoane noi venite , cat am de la tine , Alex sau SUITS sau Suiram , utzu etc. (marea majoritatea din voi) , daca ar fi sa va luam fiecare prostie si sa o sanctionam cum am scris in regulament , credema ... ca nu ati mai fi ajuns la co-owner sau la gradele care le detineti never ever 4 ever !
Ati vazut si voi ca nu am prea intrat pe server din diverse motive ( vacanta , faculta , am jucat alte jocuri etc. ) si daca credeam ca nu ne putem baza pe voi , inchideam server-ul.
L:E: Cat despre sanctiunile tale , o sa te sanctionam mereu mai aspru decat ceilalti si o sa te sanctionam la cea mai mica greseala pe care o faci ) , insa nu din rautate , ci pentru ca din partea ta nu acceptam nici cea mai mica greseala , pentru ca nu o sa-ti mai permiti sa faci greseli .
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 16 April 2014 - 03:19 PM
L:E: Cat despre sanctiunile tale , o sa te sanctionam mereu mai aspru decat ceilalti si o sa te sanctionam la cea mai mica greseala pe care o faci) , insa nu din rautate , ci pentru ca din partea ta nu acceptam nici cea mai mica greseala , pentru ca nu o sa-ti mai permiti sa faci greseli .
Ok , am inteles , eu sper sa nu mai fac greseli , o sa ma rog zilnic la Doamne-Doamne ) !
Ma bucur pentru tine Alex, sper ca ti`ai revenit .. eu unul te vad owner aici, dar tot eu iti dau una peste nas daca te mai comporti asa copilaresc si nu`ti dai seama de unele chestii si de faptul ca tu esti intr`un continuu training de vreo luna jumate` .. dar na butule )
Vad ca a aterizat si odc, sa`l primiti calduros, e un baiat de nota 20, a mai fost co-owner aici
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi