Intr-adevar , stim problemele tale. Dupa cum vezi Asus a vorbit strict legat de ce ai afirmat TU pe forum , asa ca fara suparare nu este vina lui ca ai afirmat ceva ce tu ai zis ca o sa faci si nu ai mai facut. Motivele pentru care nu ai mai putut sta pe server , este partea a 2-a.
Tot odata , nu toti sunt obligati sa urmareasca cererile de absenta si / sau problemele voastre.
Problema ta a ajuns la owneri si asta este ceea ce conteaza. Dupa cum ati si vazut , se anunta pe forum cand nu mai este un admin ca sa poata intra altul , sa fie cineva in permanenta ON.
L:E:
Gandeste-te ca noi ne-am bazat pe faptul ca vei fi online la ora aia , ca sa nu mai zic ca server-ul a fost aproape full de la ora 12 - 2 , 3.
Oricum , eu personal nu iti bag de vina , doamne fereste ... sunt constienta ca a intervenit ceva de nu ai putut sa te tii de cuvant , insa nu trebuia sa sari asa la cuvintele care le-a spus Asus , ci sa ii explici frumos .
Ideea e ca pana pe la 12 jumate am fost pe server schimband nick-uri. Dupa s-a agravat ceva si n-am putut ramane. ( simte-te libera sa verifici logurile ). Eu am spus ca voi ramane crezand ca totul va fi ok in cealalta parte, dar n-a fost. Pnm..