Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Nu imi era lene , vroiam sa vada ca nu a postat unde trebuie >:P

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

E na > :P

L:E:

Bruzli care a fost la noi, vad ca a fost "apostat" de Taz, actualul owner Wild. Nu e deloc frumos ce face, ca trage cu ochiul la noi, la noile accese si le promite marea cu sarea la el pe server..

Si pnn a plecat pe alt server , cum a zis si ts! .. nu avem nevoie de admini de ocazie.

Ne descurcam mult mai bine cu voi , decat alte servere care au admini cu duiuma.Eu , personal , prefer sa am cativa admini buni , care sa stiu ca ma pot baza pe ei , decat sa am 30 de admini si sa imi fie frica sa las server-ul cateva ore / zile pe mana lor.

Edited by Denisa ;x, 28 March 2014 - 10:01 AM.

• A. MeHigh ; and ADdvencer like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Imi cer scuze pentru activitatea scazuta de ieri si azi, dar spre deosebire de altii care in weekend au timp de jocuri si calculator, eu sunt nevoit sa muncesc, pentru a ridica putin bugetul pe urmatoarea saptamana de facultate, pentru a`mi permite unele "mofturi" . Oricum deja marti, pot zice ca "am recuperat" :))

Multumesc de intelegere !

Dupa cum am anuntat si saptamana trecuta, povestea se repeta, la fel cum se va repeta aproximativ in fiecare weekend. Asta nu inseamna ca nu o sa intru pe server deloc, mai ales pe forum ( aici nu se pune problema, exista telefon, tableta ) . De exemplu weekendul trecut desi am anuntat ca nu pot, am stat pe server sambata, chiar am dat cateva banuri.

Nu cred ca este nevoie sa fac o cerere de absenta, pentru ca intru, dar intr`o masura mai scazuta. Nu am ce`i face, asta e viata, cu totii trebuie sa ne descurcam cumva ( aici fac referire la mine ) ..

Acum poate unii va intrebati ce treaba am eu in weekend si nu o pot face in timpul saptamanii. Acum aproximativ un an, am strans banuti si mi`am cumparat o dubita ( furia portocalie, atat de portocalie :)) ) , mai veche ce`i drept ( 93` ) dar buna. In weekend fac curse, curse cu orice. Car cereale, car lemne, car mobila, ce pica si la mine. In datile cand n`am nici`o cursa stabilita, o caut eu, stau ziua la un depozit de cereale, si cine are nevoie sa transporte acasa, ma gaseste acolo.

Sper sa fiu inteles, multumesc frumos. O dupa`amiaza placuta tuturor !

PS: Ca de obicei, Duminica seara ( uneori in jur de 7, alteori in jur de 10 ) ajung la Brasov, si recuperez din scurt cateva ore pe server.

LE : O sa imi fac si o poza, sa radeti de mine :))

Edited by SUITS, 28 March 2014 - 10:56 AM.

• A. MeHigh ; likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Stim despre "problemele" pe care le ai , iar in privinta activitatii luam in considerare fiecare aspect pe care il cunoastem.

Spor la munca

• Denisa ;x and SUITS like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Hmm , aspect nou si placut al forum-ului :D , frumos !

EDIT : ************************************************
           Informatii despre Ban
           Nume: JE SUIS FORMIDABLE !
           IP: 92.86.216.183
           Motiv: esti.banat
           Timp de Unban: Ban Permanent

L-am prins pe server , probabil ca are ip dinamic , i-am dat ban , deoarece stiu ca a fost banat zilele acestea ! Sper ca n-am facut alta greseala :)) ! Poate ca motiv este cam "bleg"..

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 28 March 2014 - 03:24 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

E bine , data viitoare puneti motiv "respecta.banul" ca sa stim despre ce e vorba in astfel de situatii.

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

suntem pe locul 320 in top cea ce este bine avand in vedere de unde am plecat

Edited by gabitza_man, 28 March 2014 - 08:37 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Am fost si pe loc mai mic de atat , suntem al 3-lea server din comunitate.:P

• utzu, gabitza_man, SUITS and 1 other like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Wildz.cs16.ro este un server care ...defapt nu este un server este sa spunem asa un loc in care chiar poti juca de placere "just 4 fun" , spre deosebire de altele in care admini chiar isi bat joc de playeri , chiar si de server.. ..se merita ca un server ca al nostru sa fie cat mai sus si in gametracker si ca server din comunitate ! Si asta datorita staff-ului nostru ( in special ts! si Denisa )  si modului de a gandi si de a face server-ul un loc placut pentru playeri si admini noi veniti ! :D

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 28 March 2014 - 06:55 PM.

• gabitza_man likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Datorita voua , celor care s-au implicat , s-a ajuns aici. Fara voi nu ajungeam nicaieri , de asta apreciem si respectam tot ce faceti. Chiar daca au fost mult neintelegeri , cred ca am reusit sa facem un staff unit si care se respecta.

Ne-ar fi placut sa fim mai multi admini , nu doar pentru a fi macar 1 admin online mereu , ci pentru a avea cu cine discuta mai mult , atat aici cat si pe ts3. Insa de bine , de rau , ne descurcam asa putini cum suntem si pot zice ca sunt f multe servere care activeaza de peste 1 an de zile si nu au avut asa staff si atat de multi playeri pe server (fara boost).

Depinde doar de noi cum continuam si cred ca directia si "ideile" cu care am venit aici au fost unele pozitive si constructive si desi suntem exigenti , este in beneficiul tuturor.

Oricum , daca aveti nemultumiri sau credeti ca este nevoie de o schimbare..stiti unde sa postati si va vom asculta parerile cu atentie.

• SUITS and A. MeHigh ; like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Datorita voua , celor care s-au implicat , s-a ajuns aici. Fara voi nu ajungeam nicaieri , de asta apreciem si respectam tot ce faceti. Chiar daca au fost mult neintelegeri , cred ca am reusit sa facem un staff unit si care se respecta. Ne-ar fi placut sa fim mai multi admini , nu doar pentru a fi macar 1 admin online mereu , ci pentru a avea cu cine discuta mai mult , atat aici cat si pe ts3. Insa de bine , de rau , ne descurcam asa putini cum suntem si pot zice ca sunt f multe servere care activeaza de peste 1 an de zile si nu au avut asa staff si atat de multi playeri pe server (fara boost). Depinde doar de noi cum continuam si cred ca directia si "ideile" cu care am venit aici au fost unele pozitive si constructive si desi suntem exigenti , este in beneficiul tuturor. Oricum , daca aveti nemultumiri sau credeti ca este nevoie de o schimbare..stiti unde sa postati si va vom asculta parerile cu atentie.

Este singurul server pe care as sta ca admin pana la sfarsit , respect tot ce inseamna WILDZ , de la primul player care a jucat pe el si pana la ultimul admin care a activat aici :D !

P.S. : Frumos ce ai spus mai sus ts!  =d>

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 28 March 2014 - 08:19 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Neata (: Spor la treaba tuturor !

PS : Felicitari tuturor pentru nivelul ridat la care s`a ridicat acest server. Implicarea constanta si devotamentul au facut posibil acest lucru.

@Denisa, nu a fost niciodata mai sus  JOS  de 450 in gametracker, iar in comunitate de locul 6-7 parca. Wildul era mereu mai sus, el fiind cel mai mult pe locul 4-5 .

Edited by SUITS, 29 March 2014 - 04:36 PM.

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 posts
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14

o sa ajungem printre primele locuri cat de curand...zic eu...eu un server frumos...fara codati..

""""  Informatii despre Ban

Nume: JE SUIS FORMIDABLE !
           IP: 92.86.216.183
           Motiv: esti.banat
           Timp de Unban: Ban Permanent""""

pe asta lam banat eu acu cateva zile...daca are ip dinamic cred ca o sa il mai vedem pe server cat de curand...daca nu isi schimba numele e bine:))

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Daca am fi bagat noi in server atatia bani cat au bagat cei de pe wild , am fi intrecut serverul lui eduart in 4 luni. Cand ajungi sa bagi cel putin 100 euro pe luna in server , fara sa iei in calcul plata serverului in sine..le intrece pe toate.

Intreadevar , este mai greu sa populezi un server clasic , insa avand in vedere ca este de mult timp serverul ar fi trebuit sa aibe o gramada de playeri pe el constant.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Buna dimineata.

Well..sa speram ca o sa ajungem mai sus de atat :D
Btw,scuzati-mi absenta de ieri,m-am distrat si eu putin :))
Recuperez azi :">

L.E Eu nu o sa pot intra pe ts3 deoarece : 1) nu am microfon

si 2) Aceasta eroare : biuoty.jpg

Edited by IonutMihai, 29 March 2014 - 04:14 PM.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Server shutting down , again , ora 16:01 / 16:02 !

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 29 March 2014 - 04:54 PM.

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da a fost picat doar 20 de secunde eram on

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Daca am fi bagat noi in server atatia bani cat au bagat cei de pe wild , am fi intrecut serverul lui eduart in 4 luni. Cand ajungi sa bagi cel putin 100 euro pe luna in server , fara sa iei in calcul plata serverului in sine..le intrece pe toate.

Intreadevar , este mai greu sa populezi un server clasic , insa avand in vedere ca este de mult timp serverul ar fi trebuit sa aibe o gramada de playeri pe el constant.

Neata (: Spor la treaba tuturor !

PS : Felicitari tuturor pentru nivelul ridat la care s`a ridicat acest server. Implicarea constanta si devotamentul au facut posibil acest lucru.

@Denisa, nu a fost niciodata mai sus  JOS  de 450 in gametracker, iar in comunitate de locul 6-7 parca. Wildul era mereu mai sus, el fiind cel mai mult pe locul 4-5 .

O greseala minora, dar care schimba intelesul total. Eu am vrut sa laud de fapt.

Pentru restul care nu stiu : WILDZ in vremea lui cea mai buna, sub vechea conducere a fost clasat cel mai bine undeva pe locul 470 in GT si pe 6 parca in Cs16 . Este de laudat ca intr`un timp asa de scurt, voi a`ti facut posibila asta :

# Data : 29 martie 2014

# Rank : 384

# Playeri: 28 / 32

# Cs16 Community : 3 
@Denisa, pune te rog pe viitor si ce a pus eu cu , sa ne laudam si noi :D

PS : Am carat caramida azi =))

Edited by SUITS, 29 March 2014 - 04:44 PM.

• A. MeHigh ; likes this

Ephestus

Ephestus

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 15 topics
  • Joined 24-March 14

Cineva ( care se descurca bine la portforward ) pentru redirecte si are umpic de timp liber ( dau o bere, 2,3 ) :-?

Asta incepand de joi +, pana atunci sunt cu spitalul si restul problemelor 

Multum' anticipat.

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 posts
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

# Asta as dori si eu, daca poate sa ma ajute cineva...

Multam fain!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users