@ts!, @Denisa, cum ramane cu propunerea mea?

Discutii libere
Posted 25 March 2014 - 09:57 PM

Posted 25 March 2014 - 10:04 PM

Am si eu o intrebare ( poate voi parea nesimtit, impertinent, etc ) , dar Ts-ul pe canalul serverului nu-l frecventeaza nimeni? La o vorba, o barfa, etc?
Posted 25 March 2014 - 10:10 PM

@ts!, @Denisa, cum ramane cu propunerea mea?
Din pacate , un singur admin din cei care au votat a "indraznit" sa argumenteze ,asa cum ceruse Denisa. Deci am lasat balta acel poll si prin urmare o sa decid eu si cu Denisa maine daca vom accepta sau nu propunerea , insa vom anunta.
Legat de canalul de ts3 , nu se prea intra pentru ca nu avea cine. Il frecventeaza utzu destul de des , insa cred ca daca va intelegeti sa intrati mai multi ... o sa fie frecventat si mai mult
- Denisa ;x and majestic K. like this
Posted 25 March 2014 - 10:14 PM

Pai si eu as intra mereu pe ts3 , daca ar fi si altii cu care sa pot vorbi , de maine voi fii prezent si pe ts3 , ne auzim acolo la o "barfa"
!
Posted 25 March 2014 - 10:18 PM

Daca vreti , putem stabili o ora unde putem intra cat mai multi ... asta pana ne obisnuim cu canalul , unu cu celalalt pana ne invatam SA NE SUPORTAM etc.
Odata ce va fi frecventat si acel canal , atunci voi putea zice ca DA , am cu cine face conferinte
L:E: Legat de propunerea ta Kevin , am avut o singura rugaminte , sa argumentati..cei care ati votat , va era greu sa postati 2-3 cuvinte pe plus?
Edited by Denisa ;x, 25 March 2014 - 10:23 PM.
- majestic K. and A. MeHigh ; like this
Posted 25 March 2014 - 10:29 PM

Daca vreti , putem stabili o ora unde putem intra cat mai multi ... asta pana ne obisnuim cu canalul , unu cu celalalt pana ne invatam SA NE SUPORTAM etc.
Sambata sau duminica ca suntem in weekend , si stabilim o ora sa intram mai multi ! Ora 5-6 dupa-amiaza ? Mi-e imi e indiferent oricum , pot intra oricand pe parcursul zilei
P.S. : Hai ca am pus intrebare si mi-ai raspuns singur )
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 25 March 2014 - 10:30 PM.
Posted 25 March 2014 - 10:30 PM

Denisa, eu de aproape 1 zi stau pe canal teapan, asteptand minunea unei singure persoane de a veni. Daca stai sa te gandesti, nu ar fi vorba aici strict de ''ts = conferinta''. Una e cand comunici verbal si alta cand stai si scrii intr-un post pe forum. Acolo mai discutam, mai radem, mai plangem, dar pana la urma, le facem impreuna, si cam asta ar fi tot ceea ce conteaza pe un server. Nicaieri nu e puterea unei singure persoane, peste tot puterea consta intr-un grup deschis la nou, la idei, la critici ( constructive de preferat )
- Denisa ;x likes this
Posted 25 March 2014 - 10:33 PM

Posted 25 March 2014 - 10:34 PM

Sa stii ca imi place cum gandesti , uite maine cand o sa jucam cs (eu si ts) , vom intra si noi pe ts3 , nu promit ca stam mult , dar vom intra.
Poate asa atragem mai multa lume (admini in special) , ne`ar prinde bine sa mai comunicam , multumim pentru initiativa.
Am si uitat ca mai avem un canal de ts3 , nu prea a fost o atractie pana cum.
Edited by Denisa ;x, 25 March 2014 - 10:35 PM.
Posted 25 March 2014 - 10:36 PM

Sa stii ca imi place cum gandesti , uite maine cand o sa jucam cs (eu si ts) , vom intra si noi pe ts3
, nu promit ca stam mult , dar vom intra.
Poate asa atragem mai multa lume (admini in special) , ne`ar prinde bine sa mai comunicam , multumim pentru intiativa.
Am si uitat ca mai avem un canal de ts3 , nu prea a fost o atractie pana cum.
Probabil si datorita faptului ca pentru majoritatea e greu de ajuns pana acolo ( e destul de consistent acest ts si aici ma refer ca ai de cautat pana gasesti canalul ). Stiu bine atmosfera care se poate face cand sunt 5-10-15 oameni pe un canal, toti de pe acest server, fie admini, fie simpli jucatori, unu rade, altu injura ca moare, dar orice e acceptabil intr-o limita de bun simt. Asa, ne cunoastem si vocal, nu doar printr-un simplu text atasat aici.
Multumesc frumos, oricand si oriunde ( eu sunt acolo, de obicei il las deschis pe timp de noapte )
- Denisa ;x likes this
Posted 25 March 2014 - 10:39 PM

@Denisa, nu am ajuns la stadiul asta inca, sa banez un server .. ma refeream ca la nervi poate reactionez urat si ma cert cu cineva, dau vre`un ban aiurea, s.a.m.d .. nimic mai grav de atat.
O sa instalez si eu ts3, chiar vreau sa vorbesc cu voi.
De acum innainte, o sa fiu strict pentru server si doar atat .
Posted 25 March 2014 - 10:55 PM

Posted 25 March 2014 - 11:02 PM

# Deci, cum ramane? Ne intalnim in week-end? La ce ora?
Din punctul meu de vedere, voi fi prezent la o eventuala conferinta, dar nu am microfon asa ca voi tasta pe chat.
Denisa, ts!, imi poate careva bana SteamID-urile din banlistul meu ?
Posted 25 March 2014 - 11:31 PM

O sa le baneze un co-owner , rog acel cineva care se ocupa de asta sa posteze aici. Daca nu o sa ma ocup maine dimineata ca sunt acasa.
O seara frumoasa va dorim. Noapte buna.
Posted 25 March 2014 - 11:36 PM

O sa le baneze un co-owner , rog acel cineva care se ocupa de asta sa posteze aici. Daca nu o sa ma ocup maine dimineata ca sunt acasa. O seara frumoasa va dorim. Noapte buna.
Ok, multumesc. A zis ca le baneaza Alex.
O seara faina si tie !
Posted 25 March 2014 - 11:45 PM

Informatii despre Ban
Nume: Ce face bunata?!
SteamID: STEAM_0:0:27585512
Motiv: dovada.asus
Timp de Unban: Ban Permanent
Informatii despre Ban
Nume: $psixyn$
SteamID: STEAM_0:0:293155765
Informatii despre Ban
Nume: Na'vi markeloff
SteamID: STEAM_0:0:1963698871
Informatii despre Ban
Nume: HaKeR
SteamID: STEAM_0:0:2082810785
Informatii despre Ban
Nume: Shot
SteamID: STEAM_0:0:1235905491
Done.
Posted 26 March 2014 - 09:18 AM

Posted 26 March 2014 - 01:46 PM

Denisa, eu de aproape 1 zi stau pe canal teapan, asteptand minunea unei singure persoane de a veni. Daca stai sa te gandesti, nu ar fi vorba aici strict de ''ts = conferinta''. Una e cand comunici verbal si alta cand stai si scrii intr-un post pe forum. Acolo mai discutam, mai radem, mai plangem, dar pana la urma, le facem impreuna, si cam asta ar fi tot ceea ce conteaza pe un server. Nicaieri nu e puterea unei singure persoane, peste tot puterea consta intr-un grup deschis la nou, la idei, la critici ( constructive de preferat
)
AI vreo 3 zile de cand intri! Nu te agita asa tare, mai intra persoane, mai ales din cele din staff sau prietenii de a mei de pe alte servere si mai stam la o barfa, insa nu e asa frecventat! Alex mai intra, Andrei si unii jucatori de pe server care stiu de TS3!
- Andrei D. likes this
Posted 26 March 2014 - 03:45 PM

AI vreo 3 zile de cand intri! Nu te agita asa tare, mai intra persoane, mai ales din cele din staff sau prietenii de a mei de pe alte servere si mai stam la o barfa, insa nu e asa frecventat! Alex mai intra, Andrei si unii jucatori de pe server care stiu de TS3!
Utzule, still old & gold. Dar nu m-am agitat, doar am spus ( am 3 zile de cand am revenit in comunitate, nu de cand o frecventez )
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users