Va rog sa-mi scuzati absenta de azi de pe server, dar am avut multe chestii de facut pentru facultate si nu am avut timp sa intru si pe server. Aceeasi situatie o am si maine.
Va multumesc pentru intelegere !
O seara faina va urez tuturor !
Fiecare este liber sa aleaga , nu tinem pe nimeni cu forta aici. Cine vrea sa ramana , o sa ramana , cine sa..poate pleca. Oricum cei care se schimba asa de la un server la altul e clar ca nu sunt in benefiuciul niciunui server. N-avem nevoie de asa ceva . Suntem foarte multumiti de ce avem.
Fiecare este liber sa aleaga , nu tinem pe nimeni cu forta aici. Cine vrea sa ramana , o sa ramana , cine sa..poate pleca. Oricum cei care se schimba asa de la un server la altul e clar ca nu sunt in benefiuciul niciunui server. N-avem nevoie de asa ceva . Suntem foarte multumiti de ce avem.
Corect. Daca pleaca asa la oferte ca la piata, inseamna ca nu are caracter!
P.S: Cine a dat acest ban?
[CS16Bans] HLTV Wildz[5.15.158.164] ban time is up! [Ban Reason: spec]
Salut , deci azi nu prea pot intra pe server , poate dupa ora 6 cel târziu , am fost de dimineata la un interviu de angajare la o anumita banca , iar acum voi pleca la antrenament, asa ca va pup si aveţi grija de server , si mai atenti cu , comenzile mă baieti !
Online pe aceeasi sectiune ! Ca niciodata
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 27 March 2014 - 07:41 PM
Propunere : adaugarea pluginului addbot (nu stiu exact cum se cheama)
Descriere : Acest plugin iti permite sa adaugi maxim 3 boti pe server.
Detalii : La ce te ajuta ? Simplu: Seara , dupa ce se da timelimit 0 se pot adauga si 3 boti, prin comanda "amx_addfake 3" , astfel fiind "3 playeri" constant pe server noaptea. Asadar serverul nu va mai fi gol noaptea iar media de playeri de pe GameTracker va creste cu vreo 2 playeri. Sa nu uitam faptul ca GameTracker permite sa ai 3 boti pe server. De asemenea, aceasta comanda sa le fie incredintata co-ownerilor si ownerilor, pentru nu a aparea probleme.Astept pareri cat mai sincere !
O noapte faina !
Exista topic pentru propuneri si sugestii , nu la discutii libere la staff only. Te rog sa postezi acolo.
Este deja un facebot pe server , probabil l-ati vazut. Acesta se deconecteaza automat cand sunt 31 playeri pe server si se conecteaza cineva.
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi