Am incredere in tine ca vei lua de data asta, si ma vei scoate la o bere, sa rad de tine ca bei suc natural

Discutii libere
Posted 24 March 2014 - 08:00 PM

Posted 24 March 2014 - 08:46 PM

Am incredere in tine ca vei lua de data asta, si ma vei scoate la o bere, sa rad de tine ca bei suc natural
Poate sa bea si bere fara alcool !
Edited by Andrei D., 24 March 2014 - 08:46 PM.
Posted 25 March 2014 - 08:49 AM

# De ce ati ales server-ul nostru ? : Poveste lunga, o scurtez : Stiu ca dns-ul a fost preluat si schimbat pe fostul server care a apartinut unor foarte buni amici de-ai mei, pe care mi-am pierdut aproape 1 an din viata adminand, glumind, banand, certand si facand tot felul de chestii, fie ele bune, fie ele rele. Mi-am prins recent un alt coleg si de curiozitate l-am intrebat unde joaca, hop WildZ fostu nostru server..asa ca..m-am intors ( cu toate ca e numele schimbat si e respawn ), dar e ''perf'' pana acum.
Hop, minciunica )
Acei buni amici inca sunt in Comunitate, conducand alte servere .
1 an ??! Serverul ruleaza de mai putin de 1 an, de cand e infiintat, de vechii tai amici
.
Nume schimbat ? cred ca tu confunzi, WILDZ ii zice de cand s-a infiintat .
Adminand ? Nu te stiu sa fi fost acces aici, ca doar am fost printre primii 10 admini de la inceputul serverului .
Deci, ce`i cu tine ? )
Posted 25 March 2014 - 09:01 AM

Sunt 3 admini noi veniti de la recrutari , va rog sa-i indrumati si sa le explicati daca gresesc (bineinteles ,sa ne anuntati si pe noi sa stim).
Posted 25 March 2014 - 09:03 AM

Sunt 3 admini noi veniti de la recrutari , va rog sa-i indrumati si sa le explicati daca gresesc (bineinteles ,sa ne anuntati si pe noi sa stim).
I`am vazut O sa avem grija de ei .
Posted 25 March 2014 - 09:08 AM

Multumim.
Eu trebuie sa plec la facultate , daca este vreun admin care poate ramane on pe server as aprecia.
O zi buna va doresc.
Posted 25 March 2014 - 09:11 AM

Intru acum la 9:50 si ies la 11:40 , o sa intru eu de atunci . Rog pe cineva sa stea 2 ore .
Posted 25 March 2014 - 10:23 AM

O sa fi eu on pana pe la 13 asa , ca dupa voi plec la antre' , stati chilleanu' !
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 25 March 2014 - 10:24 AM.
Posted 25 March 2014 - 10:32 AM

Posted 25 March 2014 - 01:41 PM

Va rog , cine poate intra dupa ora 14:00 pe server , eu momentan sunt singur , dar o sa ies si eu cat de curand , si am cam prins ceva codati si sper sa nu mai intre altii , dar in caz contrar as ruga sa intre cineva care este disponibil dupa acea ora ! Multumesc
Posted 25 March 2014 - 01:43 PM

Noi nu putem intra , eu am de facut un proiect iar Denisa este plecata. In caz ca nu e niciun admin o sa intru eu spectator si mai dau un ochisor din cand in cand pe server.
Posted 25 March 2014 - 02:02 PM

Momentan am lasat kabul cu timp 0 caci eu o sa ies , ok mai te uiti tu din cand in cand
Salut si spor !
Posted 25 March 2014 - 02:07 PM

Posted 25 March 2014 - 03:21 PM

Hop, minciunica
)
Acei buni amici inca sunt in Comunitate, conducand alte servere .
1 an ??!
Serverul ruleaza de mai putin de 1 an, de cand e infiintat, de vechii tai amici
.
Nume schimbat ? cred ca tu confunzi, WILDZ ii zice de cand s-a infiintat .
Adminand ? Nu te stiu sa fi fost acces aici, ca doar am fost printre primii 10 admini de la inceputul serverului .
Deci, ce`i cu tine ?
)
Dibu / Ciuf , dns preluat de la fostul Tecuci . Si ei nu mai fac asta, trust me
@ Bine v-am gasit.
Posted 25 March 2014 - 04:14 PM

Posted 25 March 2014 - 04:20 PM

Welcome.
Pentru cei care ati primit helper , vreau sa intelegeti ca atata timp cat veti fi activi forum + server si nu veti face nici o prostie , veti avansa foarte repede in grad.
V-am dat cel mai mic grad , deoarece am o mica problema cu incredere de cand am avut server-ul banat din cauza unui copilas fara viitor care probabil toata viata lui a trait in jungla alaturi de niste animale foarte primitive
Edited by Denisa ;x, 25 March 2014 - 04:20 PM.
Posted 25 March 2014 - 04:31 PM

Drago si Bruce se descurca foarte bine . Cu SunTzu nu prea m`am intersectat pe server, dar cu siguranta si el se descurca .
O problema am cu ei le dau una prin monitor daca mai dau voteban, cand sunt persoane cu acces la ban online
Edited by SUITS, 25 March 2014 - 04:31 PM.
Posted 25 March 2014 - 06:24 PM

Posted 25 March 2014 - 06:53 PM

Welcome.
Pentru cei care ati primit helper , vreau sa intelegeti ca atata timp cat veti fi activi forum + server si nu veti face nici o prostie , veti avansa foarte repede in grad.
V-am dat cel mai mic grad , deoarece am o mica problema cu incredere de cand am avut server-ul banat din cauza unui copilas fara viitor care probabil toata viata lui a trait in jungla alaturi de niste animale foarte primitive
Drago si Bruce se descurca foarte bine . Cu SunTzu nu prea m`am intersectat pe server, dar cu siguranta si el se descurca .
O problema am cu ei
le dau una prin monitor daca mai dau voteban, cand sunt persoane cu acces la ban online
bun venit sumtzu
@ Denisa : Nu asta ma pasioneaza in momentul de fata ( sunt cu perioada bac-ului si timpul de adminat/jucat e limitat )
@ Suits : Faza era ca eu dadeam gag, ei gag, omu cu ban si tot intra. Pana la urma s-a dat voteban si meh, nu a fost ca..era altceva special sau etc
@ Gabitza : Multumesc .
Bine ai venit
Edited by SunTzu, 25 March 2014 - 06:58 PM.
Posted 25 March 2014 - 08:39 PM

Au acces la voteban si il pot folosi , nu trebuie sa dea ban alt admin cu acces la ban in locul lor.
Imi place ca SunTzu este printre primii admini noi veniti care au inceput sa posteze din prima zi pe forum si sa se integreze (printre primii de cand am preluat noi serverul).
Cum a spus si Denisa , activitatea ..ajutorul si implicare vor fi recompensate.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users