Defapt nu e niciun avantaj la amx_ss , era bun ... insa acum mult timp.
In primul rand ganditi-va ca nu sunt numai romani pe server , cu ei cum veti comunica daca veti face poze? Normal ca ii veti bana , chiar daca defapt nu au nimic.
In al doilea rand singurul cod care il detecteaza amx_ss este wall-ul ala nesimtit si sa fim seriosi .. s-au perfectionat codatii in privinta wall-ului.
In al treilea rand ... sunt multi playeri care intra sa se relaxeze pe server , daca voi o sa le faceti poze din 10 in 10 minute (am avut cazuri) , vor iesi de pe server , ca sa nu mai zic ca sunt multi playeri care sunt incepatori , care nu au habar sa umble pe forum , sa gaseasca pozele , care nu stiu nici macar ce s-a intamplat si ca defapt le-ati facut poze sau sunt pur si simplu playeri care nu le pasa ca au luat ban aici.
Deci , de ce am pierde aiurea playeri ?!
Cel mai important motiv pentru care nu bag acel plugin si nu il voi baga niciodata pe Wildz este faptul ca adminii vor deveni lenesi , vor face poze cand nici macar nu stau spectator pe playerul anuntat si vor face poze in prostie . ( Asta am patit pe fiecare server unde am admint si pe fiecare server l-am scos. )
Nu veti mai sta spectator , vor fi o gramada de playeri banati aiurea si pentru ce?
Pe langa asta in afara faptului ca aveti datoria de a sta pe codati , altceva voi nu aveti de facut ... sa jucati si sa mai dati cate un gag din cand in cand atunci cand este necesar.
Nu am de gand sa va usurez viata cu un plugin care nu va aduce niciun beneficiu acestui server + daca nu stiti sa recunoasteti un cod cu ajutorul demo-ului atunci puteti anunta si va vom ajuta cu cea mai mare placere. ( E o generalizare )