Baaaaa ce destept e asta al lu` SUITS
)) Pana nici IT`istii de aici din Comunitate nu mi`au dat nici`o rezolvare
))
Problema s`a rezolvat. Am avut o revelatie cand m`am trezit azi dimineata. O solutie oarecum simpla si usoara, era sa imi fac telefonul modem, sa il conectez prin usb la laptop, un program simplu pe telefon, un wireless pe alt laptop facut ( sa am de unde fura net ), niste mici modificari la ambele setari, o parola grea si caz rezolvat. Folosesc net`ul din camin, dar blocajele le`am scos. Pot face ce vreau acum, atata timp cat telefonul este permanent conectat la laptop.
Multumesc ts! si utzu pentru informatii si pentru ajutorul / intereseul da. Nu o sa uit asta la voi, cand va venii si randul vostru ( daca va venii vreodata, de orice natura ar fi ).
Totodata, multumesc celor 2 lideri pentru intelegerea si sprijinul acordat in aceste zile. Rar ca voi. Altii deja imi scoteau accesul, ca pana la urma urmei era ceva la care nici eu nu`mi dadeam sperante sa rezolv.
Avetiiii grija, SUITS s`a intors din MORTI !
)) O sa`mi reiau activitatea cat mai mult. Pacat ca vine weekendul si iar o sa am pe cap altele. Dar de saptamana viitoare, non-stop stau
Am dus dorul saptamana asta
.. oricum la facultate nu ajung mai deloc 
Edited by SUITS, 13 March 2014 - 12:12 PM.