O intrebare am si eu.
La sectiunea design, putem posta si creatii pentru membrii staffului?
Edited by majestic D., 25 January 2014 - 01:34 PM.
O intrebare am si eu.
La sectiunea design, putem posta si creatii pentru membrii staffului?
Edited by majestic D., 25 January 2014 - 01:34 PM.
Cu conditia ca pe fiecare creatie sa apara numele serverului nostru. In caz contrar se pot folosi PM-uri.
De asemenea , nu se fac cereri aici.
L.E : @ majestic , eu inteleg ce spui tu. Eu ziceam doar ca nu dorim sa ne fie inchise topicurile de la design pentru ca lumea incepe sa ceara avatare si semnaturi , la asta ma refeream. Daca doresti tu sa le faci de buna voie , nu este nicio problema. Spor.
Edited by ts!, 25 January 2014 - 02:20 PM.
Eu am intentia de a face cadouri anumitor persoane (nick + reclama serverului), nu altceva.
Umblam la pluginul de amx_who , in cazul in care nu va vedeti pe lista de admini , sa stiti de ce.
Vom face ceva restructurari si se va rezolva in curand !
Odata cu schimbarea Gradelor in Lista de Accese , vad ca nu mai am acces la cvar in primul rand .. dar si la altele . Nu mi se pare normal sa fie asa . Ieri aveam , azi nu . Denisuleee ce ne faci ?
S-a mai spus atat pe forum cat si pe server. Am modificat ieri gradele ,am schimbat acces flag-urile , am schimbat amx_who. Eu am lasat gradele cum erau inainte insa le-am degradat cu un grad (cel care l-am pus in plus fata de cum era). Denisa nu a avut timp sa le refaca.
Si strict si serios vorbind , nu`mi pot da seama la ce aveti nevoie de "acele" acese sau acces la cvar , fiind nu il folositi.
BANMENU / KICKMENU au fost scoase DE TOT , asta ca sa evitam unele lucruri pe care le-am intampinat mereu (ban acordat altui jucator / banuri repetate din suferinte / kick-uri din greseala si etc/ imposibilitatea scoaterii banului dat cu banmenu). Aveti metoda "traditionala de ban" , amx_ban pentru jucatorii cu steam , amx_banip pentru ce fara steam.
Gradele se dau pe merit si pe respect. O data ce gradul e atat de important incat faci atata tam-tam (generalizez) atunci e clar.
Nu confundati ce a fost inainte cu ce este acum.
Edited by ts!, 26 January 2014 - 11:01 AM.
Aveti banlist-urile degeaba? Am rugamintea sa postati fiecare ban permanent dat in banlist , valabil pentru toata lumea. Toate banurile permanent trebuie insotite de dovada.
De la urmatorul ban permanent dat fara o dovada pusa in banlist va fi sanctionat cu -1 grad , indiferent de gradul care il detineti. Daca se continua asa va urma remove.
Cu cat sunteti mai activi pe forum / server cu atat luati mai repede marire.
Am facut acest topic pentru a discuta intre noi , pentru a ne cunoaste mai bine , insa nu prea este activitate.
Aveti topicul de PROPUNERI , puteti posta daca doriti ceva nou pe server sau pe forum [ un topic nou , o categorie , un concurs etc. ]
Legat de banlisturi , sunt convinsa ca nu dati ban fara a avea o dovada , asa ca este atat in interesul vostru sa postati dovada respectiva , cat si al nostru.
Ieri am intrat pe server vreo 2 ore si am dat un ban de 120 minute , insa nu am putut face prezenta pentru ca am fost plecat la antrenament si cand am venit acasa nu aveam curent , am stat toata seara la lumanare M-a sunat DusTy sa ma intrebe de ce nu intru pe server si i-am zis sa transmita unui owner ca nu am curent si nu pot face prezenta .
mda am observat ca nu sunt cereri de unban sau reclamati ,inseamna ca admini isi fac treaba bine
1. Cei care aveti steam , cand sunteti la joc va rog frumos sa dati un INVITE la joc la prietenii care ii aveti in lista. Mai ales cand nu este server-ul full !
2. Care aveti un euro pe telefon sau pe card si " nu aveti " ce face , nu bagati un boost dimineata sau seara cand NU este lume sau cand sunt sub 20 playeri ?!
1 euro
Costa doar un euro. Boostul tine in jur de 2-3-4 ore , insa este destul incat sa intre lumea pe server care sunt deja playeri fideli.
Cei care " doneaza " la acest boost vor fi recompesati [ Nu va mituiesc ]
NU ESTE OBLIGATORIU , DOAR DACA VRETI SI DOAR CAND SERVER-UL ESTE GOL SAU SUNT PUTINI PLAYERI.
Daca aveti vreo nelamurire / intrebare sunteti liberi sa o adresati.
Multumesc
mda am observat ca nu sunt cereri de unban sau reclamati ,inseamna ca admini isi fac treaba bine
Nu stiu daca e de bine sau de rau ca nu sunt cereri unban / reclamatii
@ Ce ai facut la examen execut?
@ Tot nu m-ai invatat cum sa folosesc walkguardu
@ In ultimile zile am urcat in pozitia GT cu aproximativ 1700 pozitii
http://forum.cs16.ro...z/#entry1611983
walkguardmenu in consola , e usor de folosit. Am setat astazi pentru nuke_rarea , nu se mai poate urca pe harta si nu se mai poate sta pe casa la camp
Si pe mine nu ma invata nimeni [ m-am suparat
]
In momentul in care setezi o restrictie pentru x harta , restrictia respectiva ramane? Sau la schimbarea hartii / restart server se " sterge" restrictia?
Edited by Denisa ;x, 27 January 2014 - 09:42 PM.
Nu el m-a invatat , am vazut care e comanda . Restul e usor , doar trebuie sa apesi pe butoane ca sa schimbi comanda.
Modificarile se vor salva intr-un fisier , restrictia ramane si dupa ce se schimba harta.
Din moment ce se salveaza intr-un fisier care este accesat de pluginul care este pe server , banuiesc ca da.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users