Stai linistit ca nu nervii au fost cauza , eu v-am mai zis in repetate randuri ... daca sunt fata , nu inseamna ca sunt si proasta , tie ti-am zis-o si pe server inainte de discutia asta.
Doi la mana , nu vreau sa taci / taceti pentru ca sunt "sefa" acestui server , nu la asta se rezuma , nu cred ca v-am interzis sa imi vorbiti / sa imi spuneti cand aveti ceva de spus ( Cred ca Vaako stie cel mai bine , el m-a contrazis in repetate randuri , INSA ca sa vezi ironie ... vorbesc / ii raspund de fiecare daca cand ma intreaba ceva .. de ce crezi? Pentru ca a stiut cum sa se exprime )
Stii , la urma urmei este doar un joc .. insa eu tin foarte mult la respectul reciproc si daca tu nu esti in stare sa ma respecti , daca nu ca pe o prietena , macar ca pe una care da 1 milion pe luna ca sa ne putem juca , care incearca sa faca un loc de joaca placut pentru noi , atunci chiar si sincer nu vreau sa iti mai adresez nici un cuvant.Pentru mine acesta este un subiect inchis , fiecare sa isi vada de a le lui , este si ts! owner , ii poti adresa lui doleantele tale.
Analizeaza aceasta afirmatie care am ingrosat`o cu rosu si poate o sa-ti dai seama ca ai intrepretat gresit. 
O seara frumoasa
@ L:E: Ca sa nu te chinui .. am zis ca daca nu esti in stare sa ma respecti , in cazul ala nu am ce vorbi cu tine si o sa inchid acest subiect. Daca tu ai ales asta , atunci perfect.
Probabil ca cer prea mult de nu puteti face asta , insa Wildz nu este singurul server in care am activat ca si owner si nu vreau sa ajung bataia voastra de joc si sa imi fie luata in ras munca IAR.
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 04 March 2014 - 07:50 PM