Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Aici putem discuta  , in limita bunului simt la posturi..

*** Fiecare are dreptul la 2 posturi pe zi , maxim , in acest topic.

*** Cine posteaza de mai multe ori va fi mai intai avertizat , daca se continua asa topicul se va inchide iar adminul o sa primeasca downgrade.

Dat fiind ca este primul post si ca sa nu mai fac un anunt , vreau sa va spun urmatorul lucru.

Am adaugat pe server un plugin pt camuflaj. Pentru doar 8000$ puteti sa cumparati camuflaj (o sa aratati ca si inamicul si va puteti strecura prin baza lor). Il puteti cumpara o data pe runda daca aveti bani.

Insa nu uitati  , nu umblati la setarile serverului. Si nu folositi cvar-uri pentru asa ceva. Cine este prins ca foloseste o sa primeasca remove + ban.

O seara frumoasa.

Edited by ts!, 24 January 2014 - 02:30 PM.

• Denisa ;x likes this

utzu

Ar fi bun un plugin de timeleft si sa se rezolve problema cu respawn-ul sa fie aleatoriu ca asa e ofticant pe unele harti...

Edit: Sa arate timpul ramas din harta, asa adminii vor observa mai usor timpul si sa stie cand sa dea votemap. Parerea mea e ca spawn-ul aleatoriu este mult mai bun, dar ramane la alegerea voastra!

Edited by utzu, 24 January 2014 - 02:36 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Plugin pentru timeleft? Nu prea pricep la ce te referi. Daca scri timeleft in chat apare timpul ramas.

Cat despre respawn`ul aleator , momentan iasa din discutie. Nu este nicio problema la respawn , este pus pe spawn-urile default..adica in baza , probabil ca asa vor si ramane.

• Denisa ;x likes this

BuSu.NaDeAici

BuSu.NaDeAici

Power Member

• Membru
  • 74 posts
  • 10 topics
  • Joined 25-December 13

Si eu as vrea sa fie respawn-ul aleatoriu , mai multe fraguri , have fun :o3

Edit : Cu spawnul default , CT /T  sunt prinsi in baza si omorati pe rand , fara sa poata faca nimic.

Edited by BuSu.NaDeAici, 24 January 2014 - 06:15 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Am rezolvat cu canalul de TeamSpeak3 , cei care doresc parola , sa imi lase un pm.

• ts! likes this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Poti face un topic aici la Staff Only cu parolele :)

@ si sa intri sa ne oferi si noua Voice, Operator si Channel Admin (mie :)))

Edited by Shaven D., 24 January 2014 - 07:42 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

=))

Parola de la admini e august , pai care cum vrea si stie ca este activ sa zica :))

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Si eu as vrea sa fie respawn-ul aleatoriu , mai multe fraguri , have fun :o3

Edit : Cu spawnul default , CT /T  sunt prinsi in baza si omorati pe rand , fara sa poata faca nimic.

Tocmai , cand e aleator nimeresti mereu intre 5 adversari. Daca nu sunteti in stare sa iesiti din baza e un semn de intrebare.

Spawn-ul o sa ramana in baza.

O sa vedem in viitorul aproapiat daca rezolvam sa bagam bomba si atunci o sa trebuiasca sa o plantati / aparati / dezamorsati.

Nu vrem sa fie doar un macel pe aceleasi harti. Cum a fost si astazi , Denim-ul vietii , a stat 35 minute doar in baza pe d2 , cu tinta pe mid. Ala e joc?

• BuSu.NaDeAici likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Vreau sa fie server-ul un fel de clasic ( obiectivele hartii ) , dar cu "tente" de respawn sa nu asteptam dupa x sau y pana se termina runda sau dupa x sau y care sta la panda , afk etc.

In 8 minute cat dureaza o runda , sa fim seriosi ca este timp si de macel si de plantarea bombei si de fraguri.

• ts! likes this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Mai bine face-ti serverul classic si gata :))

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ramane asa . Chiar asa tare va deranjeaza ca spawn-ul nu este aleatoriu?

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

nu clasic este bine asa ,parerea mea

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
Edit: Sa arate timpul ramas din harta, asa adminii vor observa mai usor timpul si sa stie cand sa dea votemap. Parerea mea e ca spawn-ul aleatoriu este mult mai bun, dar ramane la alegerea voastra!

Asta a fost propunerea mea pe wildz cand era Marquiz owner... papagalule :))

Ramane asa . Chiar asa tare va deranjeaza ca spawn-ul nu este aleatoriu?

E foarte aiurea cu spawnurile baza-baza. De ce?

• ai mult de alergat;
  • se face camp la greu;
  • jucatorii nu sunt atrasi de acest joc -> ma refer, in special, la cei care intra sa joace de placere, nu la buti care nu au ce face acasa;
  • se pierd jucatori;
  • cand vrei sa faci un demo trebuie sa stai mult timp pe codat ca pe un server classic, si totusi, e respawn, nu?

Edited by Asus., 24 January 2014 - 10:27 PM.

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Incepusem si eu un topic de genul azi dimineata , dar eram grabit ca aveam un examen si a trebuit sa plec . De acord si eu cu Asus !

• BuSu.NaDeAici likes this

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

• ai mult de alergat;
  • se face camp la greu;
  • jucatorii nu sunt atrasi de acest joc -> ma refer, in special, la cei care intra sa joace de placere, nu la buti care nu au ce face acasa;
  • se pierd jucatori;
  • cand vrei sa faci un demo trebuie sa stai mult timp pe codat ca pe un server classic, si totusi, e respawn, nu?

Dreptate ai dar de multe ori iti da respawn in mijlocul a 10 teroristi (daca esti CT) respectiv intre 10 CT (daca esti terorist).

Pentru primele 2 puncte ai perfecta dreptate, dar la ultimele 3 nu, serverul era 0/32 la 09:00 cand am intrat eu si la 11:00 era deja 30/32.

Cred ca e destul de bine, eu l-as sustine pe ts!, sa ramana asa.

• Denisa ;x likes this

utzu

Asta a fost propunerea mea pe wildz cand era Marquiz owner... papagalule :))

• ai mult de alergat;
  • se face camp la greu;
  • se pierd jucatori;

Parerea mea sa iti masori cuvinte ;) Papagal o fi cine te-o facut ;) Propunerea asta am facut-o de cand eram Fondator pe serverul Respawn.CS16.ro anul trecut asa ca lasa suferintele ;)

@noob: Cum ai zis si tu sunt oameni daramati care stau geana si fac 50-0 cu awp pe un loc, cum sa nu fie frustrant... de aia e mai bine aleatoriu!

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Parerea mea sa iti masori cuvinte ;) Papagal o fi cine te-o facut ;)

Se pare ca nu tii deloc la gluma sa nu esti capabil s-o intelegi, nu stiu... o sa-mi masor de acum cuvintele ca vad ca nu am cu cine.

Dreptate ai dar de multe ori iti da respawn in mijlocul a 10 teroristi (daca esti CT) respectiv intre 10 CT (daca esti terorist).

De ce exagerezi ? Ai zis asta doar ca sa te dai bine pe langa ts? Crede-ma ca am experienta in respawn si stiu ce e mai bine pentru server si ce nu este bine. Dar cum nu mai hotarasc eu acum, nu ma mai intereseaza. Faceti ce doriti.

• SUITS likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
De ce exagerezi ? Ai zis asta doar ca sa te dai bine pe langa ts? Crede-ma ca am experienta in respawn si stiu ce e mai bine pentru server si ce nu este bine. Dar cum nu mai hotarasc eu acum, nu ma mai intereseaza. Faceti ce doriti.

Daca x sau y este de acord cu unul dintre owneri , nu inseamna ca se da bine pe langa persoana respectiva .  Legat de respawn , majoritatea spawnurile te dadea pe cea mai imposibila cutie , care nici cu triplu jump nu ajungeai , te dadea sus pe textura + multe altele.

Se pare ca nu tii deloc la gluma sa nu esti capabil s-o intelegi, nu stiu... o sa-mi masor de acum cuvintele ca vad ca nu am cu cine.

Fiecare si-a spus parerea si daca persoana x sau y nu stie de gluma , va rog frumos sa glumiti doar cu cine va permite [ valabil pentru toti ]

@ Momentan spawn-ul va ramane in baza , o sa fac un poll zilele astea si daca majoritatea va fi de acord ca spawn-ul sa fie aleatoriu , se va modifica.

@ Repet , am vrut sa pun si obiectivele hartii , ca sa nu fie DOAR fraguri si atat.

Edited by Denisa ;x, 25 January 2014 - 01:15 PM.

• ts! likes this

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Poti crede ce vrei Asus, din cate observ tu ai ceva de impartit cu mai multe persoane (o alta victima ar fi utzu).

Imi cer scuze ca te-am deranjat, sper ca pe viitor sa nu te mai deranjeze ceea ce spun.

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

Si eu sustineam inainte spawn-ul aleatoriu, dar de cand am avut server-ul Star am observat ca multora le placea spawn-ul in baza asa ca ramasese asa.. Chiar am incercat o data sa pun aleatoriu si au sarit toti ca e mai bine cu el in baza, ca e aiurea aleatoriu etc, asa ca l-am lasat default (in baza). Foarte multe servere de respawn au spawn aleatoriu si parca era mai bine sa fim o exceptie, asa ca de ce sa nu fim si noi o exceptie asa cum a fost si fostul server de pe care vin ? :)

Exista oricum harti care sunt facute cu spawn aleatoriu..ar putea fi bagate pe server si astfel se poate juca si cu spawn-uri aleatorii. Cat despre camp exista un plugin prin care se pot face camp-zone-uri si dupa X secunde sa inceapa sa le dea slap, iar acel plugin poate sa opreasca si urcatul pe harta (de ex pe fy_snow, de_nuke_rarea etc.) .

Iar pentru cei care au spus ca se ajunge greu din baza, se pot adauga diferite pluginuri gen modurile la cutit sau un plugin special la care se poate seta viteza cand iei cutitul in mana.. Eventual voi face propuneri cu ce pluginuri (fun / utile) mai aveam noi pe server, iar Denisa / ts vor extrage de acolo ce le trebuie. Doar ca propunerile nu le voi face azi - am postat la Prezenta de ce. ;)

Edited by SHOUYI, 25 January 2014 - 01:23 PM.

• Denisa ;x likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users