Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
  • Country: Country Flag

aha.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Da stiam ca se salveaza si psay-urile ! De asta as vrea acces ftp sa-i prind pe "astia" sa rad de ei ( asa cum faceti voi cu noi.. )

Imi pare rau dar nu am postat numai chestii gen: :)), ce amuzant, ce tare, etc, si stiu ca nu tine de forum/cs/server dar am crezut ca o sa fie amuzant sa ma vedeti cum va chinuiti sa ziceti un cuvant, si dupa sa realizati ca nu puteti in fel si chip.... so...  /:) (probabil ma voi alege cu un warn)

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ideea este ca s-a specificat ca aceste lucruri sa fie de pe FORUM / SERVER , nu din alte parti. Intelegeti ca NU AVEM VOIE sa facem un topic gen DIVERTISMENT in care sa postati de pe youtube sau mai stiu eu ce alte site-uri de genul fiindca exista pe pagina principala asa ceva. Riscam sa ramanem cu topicurile inchise si avertizati pentru asta si nu cred ca este un lucru pe care il doriti :) .

Nu suntem comunisti ,ne-ar place sa avem voie cu astfel de topicuri in care sa ne destindem insa din pacate mai marii comunitatii nu permit astfel de topicuri si trebuie sa le respectam decizia.

Daca vi se atrage atentia nu insseamna ca va dam in cap cu ceva, nu inteleg de ce mereu cand vi se spune ceva voi o luati ca pe un pumn in gura.

@Alex , aici nu este chat. Raspunsul tau chiar crezi ca este unul normal? Din punct de vedere al bunului simt si respectului? Chiar ti cu tot dinadinsul sa iti bati joc de noi si munca ta? Vrei owner (chiar mi-am pus obrazul pentru tine in acest sens ca sa il primesti) si tu ce faci? Vi mereu cu cate o "bomba" din asta :). Vrei acces ftp pentru a vedea ce psay-uri folosesc jucatorii? Pe bune? Cu fiecare lucru si vorba pe care o zici demonstrezi tot mai tare ca nu esti pregatit pentru a avea owner. Poate te-ai plictisit de server , de adminat. Daca asa este cazul , mai bine o lasi balta. (valabil pentru toti)

Raspunsurile tale sunt jignitoare iar eu m-am saturat sa va spun sa va alegeti cu tact cuvintele.

Te astepti la owner si tu vorbesti asa. Te-am respectat pentru implicarea ta si daca te-am sanctionat mai mult decat pe restul a fost pentru ca avem pretentii din partea ta , insa din acest moment mie imi este la fel de indiferent ca si tie :). N-o sa-i mai spun Denisei nici macar un cuvant despre tine sau gradul tau , fa ce vrei si cum vrei.

Edited by ts!, 16 April 2014 - 11:44 AM.

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ne-am plans ca nu avem cereri de unban , se pare ca avem .. pacat ca banurile sunt date gresit.

In ultima perioada am observat ca nimeni nu mai lasa mesaje cu " Adaugati server-ul la favorite " sau " Cautam admini " etc. , am verificat in logs si nimic. Stiu ca avem playeri , insa asta nu inseamna ca nu ii putem atrage si in staff sau asta nu inseamna ca nu putem sa ii avem si ca playeri fideli.

• utzu, ts! and SUITS like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

[13/04/2014 - 18:01:32] [ADdvencer] [Command: "amx_psay chimie ce mapa sa dau, da o idee"]

La VOT se da ce nu s-a mai jucat si in functie de ce vor adminii care sunt prezenti pe server , nu in functie de ce vrea AIA / ALA.

Ori intrebi toti playerii ce vor la vot , ori nu mai intrebi pe nimeni.

• utzu and ts! like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

L 04/18/2014 - 12:37:53: [adminchat.amxx] Chat: "chimie<34704><VALVE_ID_LAN><>" chat "alex"
L 04/18/2014 - 12:38:05: [adminchat.amxx] Chat: "chimie<34704><VALVE_ID_LAN><>" chat "ma iub? atunci da'i gag lu andrei ala te rooggg eu :o3"

[18/04/2014 - 12:38:53] [Alexandru] [Command: "amx_gag andrei 10termina"]
[18/04/2014 - 12:38:56] [Alexandru] [Command: "amx_gag andrei 10 termina"]

Astept explicatiile tale + dovada .

• utzu and ts! like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Pai nu ai vazut ce vorbea pe chat , numai prostii , chestii aiurea , parca se spusese ca nu este mess pe server si de aceea i-am dat gag , punea , isi schimba numele gen : "bff alexandru zohan chim" , si multe altele , mi-a spus ca imi face mama lui mie tocanita ...nu am luat print pentru ca nu cred ca era o chestie de printa acest lucru , si n-am dat gag pentru chimie. 

Atat am avut de zis. 

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 18 April 2014 - 12:05 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Da?

L 04/18/2014 - 12:39:06: [adminchat.amxx] Chat: "chimie<34704><VALVE_ID_LAN><>" chat "mersi draga, mersii"
L 04/18/2014 - 12:40:35: [adminchat.amxx] Chat: "chimie<34704><VALVE_ID_LAN><>" chat "alex, pune ma si pe mine spec te rog eeu frumos ::3"

L 04/18/2014 - 12:40:46: [adminchat.amxx] Chat: "chimie<34704><VALVE_ID_LAN><>" chat "mersii :*"

[18/04/2014 - 12:40:41] [Alexandru] [Command: "amx_spec chi"]

Server-ul full si tu pui spectator ?

V-am rugat cand e server-ul full indiferent de cine e spec sa dati kick , indiferent daca e admin. ( Evident , exceptand cazul in care adminul sta pe codati ).

NU , nu am chatul playerilor , am specificat foarte clar ca nu ni se salveaza chatul playerilor si sa nu veniti cu scuze de genul , de asemenea am specificat si mai clar ca atunci cand dati un GAG , BAN sa specificati MOTIVUL REAL pentru care ati folosit acea comanda.

"bff alexandru zohan chim" , si multe altele , mi-a spus ca imi face mama lui mie tocanita

Si totusi unde este jignirea aici? Nu inteleg limbajul "messenger" deci nu sunt ironica. Daca te-a deranjat asa tare comentariile lui , trebuia sa ii dai gag cand consideri TU , nu cand zice AIA sau Ala ce o fi.

V-am rugat sa nu faceti favorisme indiferent ca vi sora / frate / "prietena".

• ts! likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Da? Quote  

V-am rugat sa nu faceti favorisme indiferent ca vi sora / frate / "prietena".

Corect , ai dreptate , nu mai am nici o scuza :) ! Suport consecintele. 

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 18 April 2014 - 12:23 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu ai ce consecinte sa suporti , vreau sa intelegi ca in calitate de owner nu iti permiti sa faci niciun favorism nimanui si nu ai de ce sa faci acest lucru , indiferent de gradul de rudenie sau cat de "tare" ti prieten / a.

Intelege ca am nevoie de admini care sunt impartiali cu toti playerii si intelege ca o sa iti "urmaresc" fiecare miscare pe server / forum pana cand vom fi convinsi ca esti pregatit pentru gradul urmator.

Am incercat sa fiu impartiala cu toti , daca am fost mai "dura" si v-am "atacat" mai des si mai mult pe unii dintre voi au fost din alte motive.

L:E: Nu mai da reply inapoi ca atunci chiar iti dau warn =)).

Edited by Denisa ;x, 18 April 2014 - 12:27 PM.

• utzu, ts! and A. MeHigh ; like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

[20/04/2014 - 14:30:47] [Pisica] [Command: "amx_banip wodota"]
[20/04/2014 - 14:30:58] [Pisica] [Command: "amx_psay dark nu am acces la ban omule -.-"]
[20/04/2014 - 14:31:04] [Pisica] [Command: "amx_psay dark ti'am mai zis odata"]
[20/04/2014 - 14:31:23] [Pisica] [Command: "amx_psay dark i'am facut demo ce pnm sa ii fac.."]
[20/04/2014 - 14:31:39] [Pisica] [Command: "amx_showip wodota"]
[20/04/2014 - 14:31:51] [Pisica] [Command: "amx_kick wodota"]

Stiu ca probabil nu o sa vezi ce scriu aici , asa ca rog unul dintre moderatorii mei scumpi sa il anunte de acest topic.

@ Esti helper , intr-adevar.NU AI ACCES LA AMX_BANIP , momentan INSA ai acces la amx_voteban  - care apropo cand dai voteban , banul ramane PERMANENT.

Puteai salva ip-ul si puteai ruga un admin care are acces la banip sa ii dea , puteai posta pe forum si ii dadea cineva ban.

Dam helper la toti care fac cerere de admin TOCMAI pentru ca nu riscam sa avem server-ul banat si vrem sa vedem cum va descurcati cu codatii . Din toti care au facut cerere de admin  pana acum , 90% din ei au plecat din cauza ca " nu au acces la ban " ( ca sa vezi scuze patetice ).

Atata timp cat te descurci , esti activ , te asigur ca vei avansa repede in grad , insa daca faci alegeri de genul ... mai bine ne lipsim,

Edit utzu:

@Rwrr

Ok fratica . Eu am citit tot regulamentul si cel al adminilor si cel al playerilor si nu am vazut nimic de genul ca vezi domnle helperii nu au acces la ban . Ce basca mea e asta ? Eu una nu am mai vazut asa ceva pe niciun server , e absurd . Inteleg sa nu ai acces la amx_map sau altele . De exterminate si destroy nu mai zic . Tu te gandesti ce fel e sa fie numai un amarat de helper pe server si sa fie codati si sa'ti spuna playerii de ala si ala si ala . Frate eu le fac demo am si print la consola cu ip'ul individului ce bascalia mea sa fac daca aia zic sa ii dau ban pe moment ?

Vezi domnle ca trebuie sa vedeti cum ne descurcam ..cum ne putem descurca daca nu avem o comanda ESENTIALA ? Cat a fost un admin mai mare in grad am vorbit , i'a dat ban , am postat banul cu tot cu demo ..dar daca atunci nu aveam ce sa fac aia e . Scoateti adminul si sa va vad cum se pot descurca altii in halul asta . Va pupa pisi .

@utzu:

Folosesti amx_voteban, iar dovezile le postezi in banlist si cine nu ia ban banam noi. Nu se da acces la ban pt. ca au fost prosti inainte carora le-am dat si au banat tot serv si au plecat. Helper oricum ai cateva zile si daca te descuri in max. 2-3 zile primesti up. Nu tinem pe nimeni cu forta daca vrei sa te retragi nu e problema. Eu doar mi-am facut datoria si te-am anuntat nu am dat incap. Sunt Moderator si Co-Owner nu iau eu deciziile eu doar ofer sprijin si ajutor daca intelegi bine daca nu nu. Seara placuta si Sarbatori Fericite!

@Rwrr

Pare rau , eu ma retrag ..in astea 2-3 zile imi fav nervi cat ptr o saptamana intreaga ca nu pot da ban ca trebuie sa folosesc nu stiu ce comanda care nu este trecuta in regulament si chestii ..parerea mea e sa editati regulamentul ptr admini si sa precizati ce ii asteapta in astea 2-3 zile de helper ..eu o sa joc in continuare ca player ptr ca nu sunt dispusa sa imi fac nervi degeaba .. Sarbatori fericite si tie !

Eu mi-am facut treaba, dar nu tin pe cineva cu forta, daca intelege bine daca nu imi pare rau.

Edited by utzu, 20 April 2014 - 10:25 PM.
DONE!

• ts!, gabitza_man and SUITS like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

http://forum.cs16.ro...z/#entry1800942

Sa nu se mai repete , nu vreau ca fiecare admin cu acces la addban sa faca asa ceva. Nu aveti acces sa inchideti topicul , nu luati decizia.

• Denisa ;x likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ionut a.k.a Mihai , a primit suspend . Nu stim ce e cu el insa este inactiv de peste o saptamana. Daca revine il anuntati voi .

• Denisa ;x and gabitza_man like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Asta nu cumva este colegul nostru ? :))

• utzu likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Removed. Thx`

• utzu and Denisa ;x like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Chiar asa de greu va este sa nu dati edit ?! 

Acum serios v-am zis atat eu , cat si ts! personal sa nu mai dati edit la posturi decat daca nu corespunde modelul sau daca postul contine reclame / injuraturi / jigniri.

E ultima oara cand va mai zic acest lucru . Te intrebi de ce mereu ma i-au de tine Alex , insa v-am zis / v-am rugat sa nu mai dati edit la posturi cand aveti ceva de zis , tu exact asta faci.

Daca iti ardeam un warn si suspend ( ai fi avut 3 warnuri ) , ai fi zis iar ca am ceva cu tine , ca toata lumea se ia de tine , ca iti urmarim fiecare miscare si alte aberatii. Daca nu ti-ar fi zis nimeni acest lucru , era altceva , insa tinand cont ca atat eu , cat si ts! v-am zis PERSONAL , s-a postat si la moderator only si degeaba si uite cum iar vorbim pentru noi.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Te intrebi de ce mereu ma i-au de tine Alex , insa v-am zis / v-am rugat sa nu mai dati edit la posturi cand aveti ceva de zis , tu exact asta faci.

E prima data cand am dat edit la ce ai zis tu sau ts! , chiar asa rau trebuie sa te iei de mine :-S :))) ?!  

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Tocmai , ca nu e prima oara. Tinand cont ca s-a postat , vi s-a zis personal , ar trebui sa fac si eu ca tine? Sa zic ca nu ma bagi in seama , ca putin iti pasa de ce zic? ( Desi cel mai probabil asa este )

Ai luat owner , ai mai multe responsabilitati si am pretentia sa respecti ceea ce te rog / va rog.

@ Si ca sa ma i-au de tot azi de tine : 

http://forum.cs16.ro...a/#entry1808850

In loc sa ii respingi cererea , tu ii dai contra :)

Acum poti sa zici ca m-am luat "rau" de tine.

Edited by Denisa ;x, 25 April 2014 - 05:43 PM.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Mi-ai dat dauna totala la faza asta , dar stii ca ma revansez  :-" :)))

@Gata am terminat cu discutiile in topic aici , sa nu fac mess.. :D

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 25 April 2014 - 05:58 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Alex te-nvarti de un suspend :* , cu tot cu owner :))

Edit by Denisa: Are noroc ca m-a amuzat postul lui , ca ii dadeam eu fara nici o problema . :X

Edited by Denisa ;x, 25 April 2014 - 07:40 PM.
Denisa win :X:X

• A. MeHigh ; likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users