1. Cand era anonim sau Asd sau why so serious cu admin , de ce nu i-ai reclamat pe niciunul ca nu foloseste nicio comanda? Si au avut admin mai mult de 12 ore. Dar banuiesc ca asta nu este relevant.
Nu inteleg de unde pana unde trebuie sa vezi tu ca foloseste el o comanda , mai ales fiind admin nou. Chiar nu reusesc sa inteleg de ce dintre toti exact pe el l-ai luat direct cu asta.
Daca eram in locul lui si imi ziceai sa dau vot si sa-mi vorbesti asa , ca simplu admin ...nu ca owner , imi bagam ceva in tine la modul cel mai serios. V-am spus CLAR , sunteti admini .. va faceti treaba , nu stati dupa x sau y.
Daca chiar vroiai sa fi bun , il intrebai frumos "vrei sa dai vot?" daca iti zicea ca NU , atunci il putea reclama , desi nu vad sensul fiind 4 admini online si fiindca el este nou aici. Daca zicea ca vrea si nu stia , atunci ii puteai explica frumos , nu sa il iei cu suferinte.
2. NU NE INTERESEAZA CE SI CUM ESTE PE ALTE SERVERE , BAGATI ODATA LA CAP. Pe acest server lucrurile sunt "diferite" , daca va place bine..daca nu , noi nu va tinem cu forta aici.
Nu avem acces la ftp noi, mi se pare normal ca noi sa venim sa va expunem nelamuririle legate de admini, si voi sa`i sanctionati, corect ?
Corect , si tu ce ai facut? Ai suferit si l-ai amenintat cu remove. Daca tie asta ti se pare normal , imi pare rau insa nu suntem pe aceasi lungime de unda.
Pe orice server din aceasta comunitate, co-ownerul are o sectiune speciala unde face aceste lucruri, expune, acorda warn`uri ( in scris ), pe care un owner apoi le transpune pe reclamat. Credeam ca si la noi e la fel, cel putin asa era si innainte.
La noi nu este ca pe orice alt server din comunitate. Am vrut sa va dam mai multa libertate , chiar discutasem despre asta , insa uite ca frica noastra s-a adeverit. Unul isi face propriile reguli , altul sufera , altul ameninta.
Cand o sa fiti capabili sa priviti dintr-un punct de vedere neutru si sa luati in considerare toate lucrurile , o sa aveti si acel acces. Insa din aceasta seara s-au facut 2 pasi inapoi pentru fiecare in aceasta privinta.
In calitate de co - owner puteti sa supravegheati , sa ajutatati si sa ne instintati in legatura cu activitatea fiecarui admin. Nu aveti dreptul sa amenintati , indiferent de circumstante , nu aveti dreptul sa incalcati regulamentul si nu aveti dreptul sa jigniti.
Am spus in unele posturi clar niste lucruri legate de decizii , cine le cunoaste bine..cine nu tot bine. Pe noi de azi inainte nu ne mai intereseaza daca stiti sau nu ceea ce am spus. De azi inainte daca incalcati cuvantul nostru , o sa suportati consecintele , indiferent de nick. O sa trecem la sanctiuni exact dupa regulament si pentru fiecare greseala o sa fiti sanctionati , poate dupa asta o sa tineti cont mai mult de ce spunem noi.
Daca erati voi direct implicati in aceasta discutie si vi se respunde asa, cum reactionati ?
Dar daca tie iti zicea cineva sa te duci sa cauti hartile pe google , in momentul in care tu ai spus ca nu stii ce harti sunt PE SERVER , cum ai fi reactionat?
Nu avem cum sa fim implicati direct in discutie , deci nu are rost sa raspund . Insa fi sigur ca daca as fi fost in locul tau nu as fi procedat in felul asta. Si cred ca ati vazut de mult ori pe server cum ma purtam cu adminii care greseau o comanda cat timp eram pe server si cat ma chinuiam sa explic.
Poate tineti minte cat ne-am chinuit sa va explicam lucrurile in asa fel incat sa intelegeti si cum desi greseati v-am mai dat nenumarate sanse (generalizare).
Oricum , e tarziu si sincer vreau sa stau in pat cu iubita mea linistit.
L.E : Warn ai primit pentru amenitari. V-am spus clar sa nu amenintati niciun player/admin. A fost decizia noasta sa va acordam warn / avertisment.
Felul cum ai spus-o eu am luat-o ca pe o jignire , la fel si el dupa cum ti-a spus. Deci este irelevanta orice alta adaugare la aceasta problema.
Daca era singur pe server era datoria lui sa dea vot , si daca nu o facea suporta consecintele.
Te rog hai sa incetam sa il luam pe DACA si pe PARCA in brate fiindca nu ajungem niciunde.
Mie tot nu mi-ai raspuns la intrebarile care le-am pus , dar nu mai conteaza.
Tu o ti pe a ta si consideri ca ai dreptate , noi consideram ca nu ai.
Vad ca pe server vorbesti de retragere. Daca asta iti este dorinta , asa sa fie.
Repet , ai luat warn pentru ca l-ai amenintat cu remove. Este doar si numai greseala ta , asa ca , faci ce vrei. Cu vorbele asta increderea in tine a scazut considerabil.
In fine , am terminat aici.
Aceasta postare a fost editata de ts!: 25 March 2014 - 10:23 PM