Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] - Organizare concurs ADMINI
Descriere : Deci ma gandisem la un concurs SI pentru admini , concursul sa se numeasca "Cel mai activ admin al saptamanii" , iar adminul rspectiv va fi premiat !
@ Concursul va fi saptamanal , iar adminul care va fi desemnat ca fiid cel mai activ in acea saptamana va beneficia de up timp tot de o saptamana , iar gradul maxim acordat va fi GOD ! Se va acorda UP in functie de gradul pe care il aveti pe server 
Detalii : [ aici o sa lasa-ti link-uri de download , screen shot-uri , etc. ] ----
P.S. Concursul va fi numai si numai pentru admini !
Lasati si voi o idee de premiu sau daca sunteti de acord cu a mea , trebuie doar sa spuneti !
# Acest concurs nu va afecta gradul ( dar asta nu inseamna ca nu ve-ti mai fi activi ca si pana acum ) sau altceva si puteti fi activi in limita timpului disponibil !
Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] Adaugare harta !
Descriere : este o mapa care acum 2-3 ani cand mai jucam eu cs
, avea succes pe serverele de respawn , plus ca este o mapa zic eu draguta ,( are si numele meu in varianta feminina
)

http://www.2shared.c..._alexandra.html
O sa mai revin si cu alte harti care zi eu ca vor avea succes si pe care vom avea serverul plin
!
Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 04 March 2014 - 01:41 PM