Salt la continut

Fotografie

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14
  • Country: Country Flag

Intrebare: se creeaza lag daca sunt mai multe pluginuri puse? Am vazut jucatori care comentau ca ar fi lag pe server.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Intrebare: se creeaza lag daca sunt mai multe pluginuri puse? Am vazut jucatori care comentau ca ar fi lag pe server.

Totul tine in mare parte de net-ul fiecaruia. In momentul de fata, cu ce avem pus pe server, nu se poate face lag in veci.

Totusi, puteai posta asta in alta sectiune, gen "Discutii libere" . Mai atent pe viitor, dro, te rog, am pretentii de la tine, ai o varsta :)

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 01 July 2014 - 11:03 PM

ElDen

ElDen

Addicted Member

• Membru
  • 314 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 05-January 14

Propun ca serverul sa aibe cativa designeri. 

In primul rand la sectiunea de designe iti trebuie minim 50 posturi si 1 luna vechime pe comunitate . Cum noi  recrutam admini , acestia nu au de unde sa aibe un avatar professionist sa zic asa . Acesti desgineri ai serverului vor primi pm de la adminii care doresc avatar / semnaturi si acei designeri vor posta in portofoliul lor creatiile sau aici la sectiunea desgine / creatii pentru membrii staff-ului.

In acest mod vom face mai cunoscut serverul si poate vom aduce noi doritori pe postul de designer server.

Designerul poate creea bannere pentru server si toate cele .

Astept pareri la aceasta propunere.

MaTHeY

MaTHeY

Advanced Member

• Membru
  • 140 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 11-June 14

Propun sa se bage pe server pluginul cu /spec      /t      /ct     ca playeri sa intre mai usor ... etc.   Scuze daca e o propunere proasta.

Aceasta postare a fost editata de ADdvencer: 02 July 2014 - 10:18 PM
Daca nu revii cu edir DUPA MODEL ne suparam

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Propun ca serverul sa aibe cativa designeri. 

In primul rand la sectiunea de designe iti trebuie minim 50 posturi si 1 luna vechime pe comunitate . Cum noi  recrutam admini , acestia nu au de unde sa aibe un avatar professionist sa zic asa . Acesti desgineri ai serverului vor primi pm de la adminii care doresc avatar / semnaturi si acei designeri vor posta in portofoliul lor creatiile sau aici la sectiunea desgine / creatii pentru membrii staff-ului.

In acest mod vom face mai cunoscut serverul si poate vom aduce noi doritori pe postul de designer server.

Designerul poate creea bannere pentru server si toate cele .

Astept pareri la aceasta propunere.

Avem sectiunea Design special destinata pentru asa ceva. Oricine are cunostinte in ps si dispune de timp liber, verifica lista de accese zilnic, si face avatare / semnaturi personalizate, cu reclama serverului. Nu putem adauga un nou grad la noi in mod special, asa ceva nu exista. Totusi, ii putem numii pe respectivii "Designerii nostrii" .

Propun sa se bage pe server pluginul cu /spec      /t      /ct     ca playeri sa intre mai usor ... etc.   Scuze daca e o propunere proasta.

Avem asa ceva din cate stiu eu.

SpeciiRoy!

SpeciiRoy!

Advanced Member

• Membru
  • 175 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 14-February 14

Avem in consola cu amx_t amx_ct amx_spec .... nu avem pe chat :D!

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

din cate stiu eu mergea amx_t amx_ct si amx_spec

@CompliciTy. Asta-i post hunt colegu :)

bi cherful! :))

Aceasta postare a fost editata de CompliciTy.: 11 July 2014 - 02:24 PM

->Andrei.

->Andrei.

Ultras Member

• Membru
  • 424 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 11-July 14

Salut,stiti ca sunt nou aici,dar as dori sa se introduca mapa:mini_dust2.Am incercat sa o dau la vote acum,dar mi-a zis ca nu este.

Este chiar avantajoasa,pentru 5 playeri acolo,locuri de panda sunt multe,pe fy_snow nu gasesti asa cum este si acolo.Uitati aici am link-ul de descarcare si cateva poze:

Aici este baza CT:http://postimg.org/image/kdvvw3rwr/

Iar aici este baza T:http://postimg.org/image/y7zc1k74b/

http://postimg.org/image/ww8qqlo61/

Link-ul de descarcare:http://maps.cs-bg.info/maps/cs/293/

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 Postari:
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

PRO , este o super harta.

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 Postari:
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

,locuri de panda sunt multe

Nu sunt interesat de mapa cu locuri de panda , Contra!

SpeciiRoy!

SpeciiRoy!

Advanced Member

• Membru
  • 175 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 14-February 14

Pro de la mine , e super harta , si acum imi aduc aminte cand jucam cu botii pe harta asta , aveam net de la telefon si nu puteam multiplayer , mare PRO de la mine!

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

pro minidust2

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Pro, ADdvi daca ai nevoie de ajutor lasa-mi pm.

Incetati sa mai votati, este o harta destul de buna, mai ales cand sunteti putini pe server. Aveam de gand pana sa "plec" sa adaug vreo 2-3 harti mici, si sa refac autovoteul doar cu 4-5 harti, toate mici ( gen dust2x2, inf2x2, snow etc ) , ca uni butuleti cand ies seara si uita de timelimit, macar serverul sa ruleze harti mici sa tina jucatorii.

Hy guys ! 

@CompliciTy ma jur ca te pun la punct, iar gresesti, culmea atragi atentia altuia cu gradul tau si in grad mai mare ca tine. Nu da bine coaie la imagine. ( mai sus cu gabi )

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 12 July 2014 - 03:39 PM

• v_1 Red and ->Andrei. like this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 Postari:
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Pro, ADdvi daca ai nevoie de ajutor lasa-mi pm.

Incetati sa mai votati, este o harta destul de buna, mai ales cand sunteti putini pe server. Aveam de gand pana sa "plec" sa adaug vreo 2-3 harti mici, si sa refac autovoteul doar cu 4-5 harti, toate mici ( gen dust2x2, inf2x2, snow etc ) , ca uni butuleti cand ies seara si uita de timelimit, macar serverul sa ruleze harti mici sa tina jucatorii.

Hy guys ! 

@CompliciTy ma jur ca te pun la punct, iar gresesti, culmea atragi atentia altuia cu gradul tau si in grad mai mare ca tine. Nu da bine coaie la imagine. ( mai sus cu gabi )

Deci ala a fost un post inutil , fara suparare , + ca doar nu crezi ca am inceput sa-i atrag atentia , am zis asa ...

Ma gandesc sa iau o decizie ... voi vedea pana diseara ... :(

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

ADdvencer acum ca ai ramas "singurel" in ultima saptamana am intrat pe diferite servere atat din comunitatea cs16 dar si altele pe respawn si clasice si sincer am intalnit multi jucatori vechi de pe wildz care au spus ca sunt banati si alte motive. Parerea mea este ca ar trebui sa o luam incetul cu incetul de la 0, adica:

- Scoaterea banurilor - de ce? 1. Cu acel val de admini de la recrutari.. stii lista aia vreo 50 de banuri aiurea din 70-80 asta da cota!

2. Poate unii s-au reprofilat si merita o a 2 sansa si am avea si noi ceva mai multa "acctivitate" si tot odata s-ar forma adminii noi.

- Hartile - de ce? 1. Sunt cred cam 40 de harti si nu prea se joaca, de ce nu le scoateti ex: dust2 2006 2009 20011 deluxe s.a.m.d lasat una doua si cele "nepopulare" scoase

2. Hartile jucate in ultima vreme doar 5 d2x2 snow buzz inferno2x2. De ce nu se adauga harti noi? tot mici gen aim nu am vazut nici una doar de_ si cs_

3. Auto-vote, a zis SUITS ceva dar doar a zis si atat dar a zis bine, azi dim. jucam in 4 cpl32 fara admini si aseara Asus a lasat timp 0 pe snow

- Modificari/Scoatere Pluginuri: 1./report nu foloseste nimeni ala, cred ca ar trebui scos

2.VIP ar trebui modificat (damage normal) restu este ok

3. Testarea timp de 1 saptamana cu respawnul random sa vedem cum merge

-La recrutari: adica (la cei lenesi) de ce le dai admini pt o simpla cerere si timp pe sv 0? da-le admin daca doneaza sau ceva, daca nu vor sa "munceasca" pt. admin, de ce alegem noi adminii; si nu ei pe noi pe sectiunea wildz ne putem da si noi cu parearea la comportament, atitudine, gandire etc... asa vin toti inaptii si "da c-oaie si mie admin"

• puK., ToReTTo @ WilDz, BuLLeT^Cs16 and 1 other like this

BuLLeT^Cs16

BuLLeT^Cs16

Power Member

• Membru
  • 94 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 04-June 14

Am o singura rugaminte...As vrea ca serverul sa aiba pluginul de ss.. "de ce ?"

Pentru ca sa nu mai fie probleme cu posibili codati....

De ex :Horst ( doar un exemplu) Are  5 banuri primite de la unii din staff prin dovada de demo...Ceea ce unii spun ca nu are "cod" si altii spun ca are

Dar daca ar fii pluginul de ss...ne-am lamurii toti daca acel player are cod sau nu...

Pt playeri care folosesc aim ii o nimica toata .se vede la ochiul liber ca are aim..si pt ei se v-a folosi demo ca si dovada...si ss-ul se v-a folosi pe player at cand nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci...(posibili playeri care crezi ca au wall)

P:S.#Daca ii o propunere proasta ...sa ma iertati .

• v_1 Red likes this

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Contra mapa mini_dust2. Ca si Complicity faza cu locurile de panda nu ma prea incanta. CONTRA !!!

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Am o singura rugaminte...As vrea ca serverul sa aiba pluginul de ss.. "de ce ?"

Pentru ca sa nu mai fie probleme cu posibili codati....

De ex :Horst ( doar un exemplu) Are  5 banuri primite de la unii din staff prin dovada de demo...Ceea ce unii spun ca nu are "cod" si altii spun ca are

Dar daca ar fii pluginul de ss...ne-am lamurii toti daca acel player are cod sau nu...

Pt playeri care folosesc aim ii o nimica toata .se vede la ochiul liber ca are aim..si pt ei se v-a folosi demo ca si dovada...si ss-ul se v-a folosi pe player at cand nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci...(posibili playeri care crezi ca au wall)

P:S.#Daca ii o propunere proasta ...sa ma iertati .

Nici o idee nu este proasta! Dar eu sunt tot pe varianta cu demo, in acest fel putem vedea noi ce ai vazut ,,tu" pe cand la ss... sute de motive (te grabesti, nus romani mai era si anti ss care mai duce in eroare) eu sunt unu contra. si Horst a luat ban pt aim si aimu nu iti va iesi in poze.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Contra mapa mini_dust2. Ca si Complicity faza cu locurile de panda nu ma prea incanta. CONTRA !!!

Cine te pune sa faci camp?? :)) Frate cum deviati daca ai jucat mapa sau vei juca vei vedea ca nu prea ai cum sa faci camp nici macar in baza cu polaru

PRO pt. mapa

BuLLeT^Cs16

BuLLeT^Cs16

Power Member

• Membru
  • 94 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 04-June 14

Nici o idee nu este proasta! Dar eu sunt tot pe varianta cu demo, in acest fel putem vedea noi ce ai vazut ,,tu" pe cand la ss... sute de motive (te grabesti, nus romani mai era si anti ss care mai duce in eroare) eu sunt unu contra. si Horst a luat ban pt aim si aimu nu iti va iesi in poze.

Da..dar pt aim am spus... se face direct demo ...aim'ul se vede clar la ochiul liber...

Dar daca crezi ca un player are wall ..si "tu" nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci...ii faci ss.

Dar cum credeti voi...

II doar o idee..nu o porunca

• v_1 Red likes this

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi