Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
  • Country: Country Flag

Propunere / Sugestie : Sa se adauge un radio la svr

daca vrei muzica in timp ce joci poti sa asculti pe ts.cs16.ro canalul de muzica, nu iti face lag, nu se intrerupe.

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Propunere / Sugestie : Sa se adauge un radio la svr
Descriere : Ar fi mijto :))
Detalii : nu-i nevoie

Unde-i gasiti pe astia ? :O

Off ... se duce usor usor ... :(

Edit : Si eu te iubesc SUITS :))

Edited by CompliciTy., 11 June 2014 - 03:56 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Propunere respinsa, CompliciTy deja ma enervezi cu astea.

• Monroe likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Am gasit o cale sa accesez sectiunea staff only dovada am editat pt ca este staff only

1. eu flolosesc chrome inchdeti. browserul si nu va logati intrati ca guest

2. accesati staff only (la mine ma logheaza automat atunci cand accesez sectiunea)

3. problema nu e de la sectiuni ci de la conturi (tot nu raman logat si imi da eroarea asta)

Sper sa mearga si la voi, toate cele bune ! Daca nu merge mutati-o la arhiva

Edited by v_1 Red, 12 June 2014 - 03:54 PM.

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

1. eu flolosesc chrome inchdeti. browserul si nu va logati intrati ca guest

Si mie mi-a mers la inceput dar cu Moderators si cand am incercat sa intru si la Staff Only , am riscat sa imi pierd contu (tot probleme de la ei) , inafara de tine nu cred sa mai mearga la cineva Staff Only sau Moderators , cel mai bine este sa asteptam pana se va rezolva. 

• gabitza_man and v_1 Red like this

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

Salut, ati discutat vreodata despre schimbarea punctelor de respawn? Am observat ca respawn-ul se face in baza. Eu unul consider ca respawnul ar trebui sa fie random. Argumente: de obicei pe respawn ori te incalzesti inaintea unui meci, ori iti mentii reflexul. Din moment ce respawn-ul se face in baza, se intampla des ca fragurile sa le faci in baza adversarului si atunci devine monoton. Voi ce parere aveti?

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Edit tot is pro am jucat juma de ora numa in baza am stat dao *^%E*$%(% iti faci numai nervi si tare ma-s dezlantui dar iar sare Jockey pe mine. Din nou pro

Edited by v_1 Red, 18 June 2014 - 09:06 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Eu am fost PRO din tot timpul, doar ca nu s-a acceptat niciodata. Aceasta propunere cred ca a fost de cel putin 3-4 ori pana acum.

Anyway, sper ca se va accepta, daca nu , macar de proba ca sa vedem daca are vreun efect si astfel serverul poate fi mai populat.

• v_1 Red likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da sa mai discutat si despre asta dar denisa cu ts vroiau sa fie cat mai mult apropiat de clasik ,si a fost mereu respins

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

am jucat juma de ora numa in baza am stat dao *^%E*$%(% iti faci numai nervi

Red stiu cum e dar pe mapele 2x2 n-ai ce sa faci, si eu sunt de aceasi parere cu ts si denisa, adica decat sa nimeresc intre 5 T (si eu sunt CT, a fost un exemplu ) mai bine in baza, ai macar un loc in care sa te adapostesti pana se plictisesc adversarii, sau va puneti toti pe ei pana va faceti loc sa iesiti din baza.

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

Red stiu cum e dar pe mapele 2x2 n-ai ce sa faci, si eu sunt de aceasi parere cu ts si denisa, adica decat sa nimeresc intre 5 T (si eu sunt CT, a fost un exemplu ) mai bine in baza, ai macar un loc in care sa te adapostesti pana se plictisesc adversarii, sau va puneti toti pe ei pana va faceti loc sa iesiti din baza.

Ca si parere, exemplul in care nimeresti intre 5 t tu fiind ct, iti creeaza tie reflexul, despre asta e respawn-ul pana la urma..

ElDen

ElDen

Addicted Member

• Membru
  • 314 posts
  • 37 topics
  • Joined 05-January 14

Pro pentru respawn random .

Argumente : - Daca te prind adversarii in baza ta si te omoara apar nervii => Limbaj urat. ( respawn baza )

- Daca respawn este random => mai multe fraguri => Distractie mai multa => playeri mai multi

- Playerii afk pot fi omorati cu usurinta , nu trebuie neaparat sa te duci pana in baza 

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

De cand a fost facut acest server, s-a impus din start conditia ca respawn-ul sa fie in baza. Ia mers bine asa, asa il vom tine.

Oricum, vad ca majoritatea va doriti asta, deci poate vom face o saptamana de proba cum vreti si voi.

Asadar, propunere respinsa, cel putin pentru moment.

Astept si alte propuneri, nu numai in legatura cu modul jocului pe server. Veniti si cu idei de concursuri, cu idei pentru forum, cu idei de a promova acest server s.a.m.d.

• gabitza_man and ElDen like this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Contra! :-q

Este o prostie , o chestie inutila ! l-)

Random ? Asta e cs sau ce ? :-?

Te da random si pici cu nasul in fata altui adversar si tot apar nervi . ~x(

WildZ-ul este bun asa cum este , faptul ca va prinde in baza si va ard inseamna ca nu stiti sa jucati si sunteti tinuti din scurt.  PEACE ! :)>-

• gabitza_man likes this

Blinky

Blinky

Ultras Member

• Membru
  • 371 posts
  • 16 topics
  • Joined 13-May 13

PROPUNERE: (VECHE - ACCEPATA - NEAPLICATA)

MODIFICARE CAMOUFLAGE.SMA :

}
    else
        {
        //TEAM MATE
        if(HasCamo[target] == true)
            {
            set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, -1.0, 0, 6.0, 12.0)
            show_hudmessage(id, "DON't SHOOT %s", name2)            
        }

}
    return PLUGIN_HANDLED    
}

Inlocuire: 12.0 cu 5.0.

Motiv: Cand un aliat are camouflage si pui tinta pe el dureaza 12 secunde sa dispara textu' ala, ceea ce e foarte AGASANT/ENERVANT (Pentru ca vrei sa tragi in ceva/cineva si nu vezi nimic de textu' ala)

Exemplu:

x-3.png

• v_1 Red likes this

ToReTTo @ WilDz

ToReTTo @ WilDz

Addicted Member

• Membru
  • 217 posts
  • 10 topics
  • Joined 27-April 14

Pro , e foarte enervant.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

1. Omu cu valoare se vede din avion 8000$ mereu =>warn

2. Ma bucur ca am fost cobai =>warn

3. La mine dureaza pana fac frag/mor n-am stat sa numar, vorba aia e facut sa reziste... 

4. De la mine PRO pt. reducerea timpului la 3-5 secunde

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Propunere / Sugestie : Rescrierea si formatarea corespunzatoare a regulamentelor.
Descriere : Va rog sa nu-mi luati in nume de rau propunerea, insa in opinia mea regulamentele sunt intr-o stare jalnica, atat prin continut cat si prin formatare / mod de prezentare. Cel mai mult mi se pare ca sufera regulamentul adminilor: exagerat de stufos, note mult prea elaborate ce tind sa piarda esenta ideii originale, fraze cu acelasi scop repetate inutil. Regulamentul jucatorilor are textul centrat, mi se pare dificil de urmarit (propun alinierea la stanga).

Propun rescrierea regulamentelor pe cateva sectiuni majore (atributii, interdictii, exercitarea privilegiilor administrative, etc), iar fiecare regula sa fie segregata intr-o idee succinta (bine evidentiata si usor de inteles) si niste paragrafe in care se detaliaza / enumera informatiile relevante.

Detalii : Am inceput saptamana asta redactarea unei ciorne pe care vroiam sa v-o propun, inca e in lucru, atasez cateva capturi ca sa va faceti o idee.
NB: redactez pe o tableta de 7" pe tren, in drum spre/de la serviciu, scuzati greselile tipografice / ortografice... sunt doar un om...

Regulamentele au fost scrise pentru a fi citite o singura data. Nu cred ca trebuie citit regulamentul in fiecare zi.

[...]

Am inteles. Ca justificare a postarii mele, vedeam esentialul evidentiat succint, vizibil imediat (pentru oameni cu experienta) iar pentru incepatori erau paragrafele alea cu detalieri. Spor si voie buna.

Attached Thumbnails

• Screenshot_2014-06-19-23-43-25.png
  • Screenshot_2014-06-19-23-43-51.png

Edited by marcuskoze, 20 June 2014 - 09:47 AM.

• SUITS likes this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Propunere / Sugestie : Rescrierea si formatarea corespunzatoare a regulamentelor.
Descriere : Va rog sa nu-mi luati in nume de rau propunerea, insa in opinia mea regulamentele sunt intr-o stare jalnica, atat prin continut cat si prin formatare / mod de prezentare. Cel mai mult mi se pare ca sufera regulamentul adminilor: exagerat de stufos, note mult prea elaborate ce tind sa piarda esenta ideii originale, fraze cu acelasi scop repetate inutil. Regulamentul jucatorilor are textul centrat, mi se pare dificil de urmarit (propun alinierea la stanga).

Propun rescrierea regulamentelor pe cateva sectiuni majore (atributii, interdictii, exercitarea privilegiilor administrative, etc), iar fiecare regula sa fie segregata intr-o idee succinta (bine evidentiata si usor de inteles) si niste paragrafe in care se detaliaza / enumera informatiile relevante.

Detalii : Am inceput saptamana asta redactarea unei ciorne pe care vroiam sa v-o propun, inca e in lucru, atasez cateva capturi ca sa va faceti o idee.
NB: redactez pe o tableta de 7", scuzati greselile tipografice / ortografice... sunt doar un om...

Regulamentele au fost scrise pentru a fi citite o singura data. Nu cred ca trebuie citit regulamentul in fiecare zi.

Denisa si ts! l-au facut pe intelesul tuturor, si pentru cei care sunt incepatori (de aceea este si mai stufos), dar si pentru cei cu experienta mai multa care trebuie doar " sa citeasca printre randuri ".

Apreciem efortul si implicarea ta in aceasta schimbare, dar nu cred ca este nevoie s-o facem,

Daca ai si alte idei , te rog sa le exprimi tot aici, dar cu alt subiect: adaugare harti / adaugare pluginuri / concursuri / sugestii.

• SUITS likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Adaugarea mapelor aim_city2 http://www.cstrike-p.../maps?img=11770 si fy_executive http://www.cstrike-planet.com/maps/3111-fy_executive si scoaterea mapolor care nu se dau la vot gen samurai...

L.E acesta este site-ul http://www.cstrike-p...om/maps/cstrike mai sunt si multe alte mape interesante daca doriti sa mai alegeti din ele

Edited by v_1 Red, 24 June 2014 - 10:32 AM.

• SUITS likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users