Nume : TYGA , TRACE , cosmin701 , xDarkBlue .
De ce i-ai ales pe ei ? : Oameni cu capul pe umeri , intelegatori si iti sar mereu in ajutor .
[CS16] Parere despre membri Staff
Postat 06 March 2015 - 06:17 PM
De ce l-ai ales pe el ? :pysty: un om de treaba un moderator ca lumea,tineo tot asa!
el drago: un designer de nota 10 se descurca la tot ce isi pune in cap sincer eu il admir.
Aceasta postare a fost editata de JACK ;X: 06 March 2015 - 06:27 PM
- pySty23 likes this
Postat 28 January 2016 - 07:59 PM
Nume Membru Staff : TYGA, cosmin701, utzu,Artick, ionas, nExow, darK, sound , VerKoder
De ce l-ai ales pe el ? : TYGA - baiat serios (cand trebuie), cand nu, face prapad.
cosmin701 - e prezent peste tot, e serios, a facut si face multe pentru comunitate.
Artick- baiat cu caracter (care-mi umple inboxu' de 'treci pe mess'),lasand asta la o parte, e destul de vechi in comunitate si are capu' pe umeri (cateodata).
ionas - sefu' meu de la Steam, nu prea am vorbit multe dar am observat ca e de treaba. Nu sunt sigur daca am nimerit culoarea dar e tot cam pe-acolo.
nExow - sefu' pokemonilor, iubeste textele la maxim Lasand gluma la o parte e de treaba si el (cand doarme).
darK - unul din cei mai buni Moderatori ai comunitatii, activitate mare TS3 si Forum, glumet, ai cu cine vorbi.
sound - are multe de facut (TS3 ; Demo Report ; Moderator English ; Owner CS) si se cam descurca cu toate.
utzu - nici nu stiu cu ce sa-ncep bro, baiat calumea, descurcaret cu coloana vertebrala
VerKoder - il apreciez pentru gandirea lui matura, felul de a se exprima, e mult prea serios.
Nu conteaza ca majoritatea nu mai sunt in staff, au ramas aceiasi pentru mine.
Aceasta postare a fost editata de -TRACE: 28 January 2016 - 08:00 PM
- TYGA likes this
Postat 23 April 2016 - 06:28 PM
Nume Membru Staff : Luv ya
De ce l-ai ales pe el ? : O persoana puternica si ambitioasa pe care nu a interesat-o toate probleme si ''mancatoriile'' dealungul timpului.Ai tot respectul meu.Noroc cu ea !
(edited)
Adriano-Nu am avut ocazia sa te cunosc,dar iti urez succes cu gradul !
Lucian-Ai tot respectul meu pentru munca pe care ai depus-o si ca am avut onoarea sa iti fiu coleg !
Lostuser-N-am avut ocazia sa te cunosc,dar iti urez noroc cu gradul.
(edited)
Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 23 April 2016 - 10:09 PM
va rog nu postati rautati , acest topic este facut peentru a mai destinte atmosfera si pentru a face oamenii sa se simta mai bine
- adriano04 and Luv ya;x like this
Postat 18 May 2016 - 06:32 PM
Nume Membru Staff : Artick , Luv Ya ; .
De ce l-ai ales pe el ? : Ei sunt cei mai byni din cei mai buni
Mereu cand apelez la ei , in timp foarte scurt imi acorda ajutor + mereu sunt online ( forum , mess , Steam , etc,)
Aceasta postare a fost editata de Sireoga @ CS16: 18 May 2016 - 06:34 PM
- Luv ya;x likes this
5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi