La cererea anumitor detinatori de server si la acuzatiile altora am implementat in final o platforma web publica unde toata lumea va avea acces sa urmareasca daca serverul acestuia este in proiectul nostru. In acest fel stiti 100% ca nu sunteti inselati de EduArT (raul railor).
Fara sa ma incriminez mai mult va prezint:
Actuala lista este de model, sa inteleaga lumea ca inca NU s-a implementan oficial noul xRedirect. Pur si simplu am luat cateva IP-uri si le-am trecut acolo ..
Cu ocazia acestui pas, am decis ca sa resetez legenda xRedirect. Adica cei care pe parcursul gazduirii au renuntat la acest serviciu acuma au ocazia sa-l recapete. Insa regulamentul va fi mult mai strict.
Regulament:
1. Sunt STRICT INTERZISE pluginurile: autoconnect, autobind.
2. Este STRICT INTERZIS inlocuirea pluginului de xredirect.
3. Nu se accepta "scoate-mi xred-ul, adauga-mi xred-ul" o decizie este finala.
4. Destroy, exterminate, fuckoff, pika etc NU sunt acceptate, decat cs16_fde.amxx (care o sa fie optimizat).
Pana la oficializarea acestui proiect regulamentul va mai fi optimizat.
Cei care doresc xredirect sunt rugati sa Trimita un tichet la departamentul Vanzari cu urmatoarele informatii:
Subiect: xRedirect Web
Mesaj: Doresc din nou xredirect si sunt de acord cu regulamentul.
Acest tichet ma ajuta in selectarea IP-urilor care doresc xredirect. In acest weekend voi contacta restul detinatorilor de servere pentru a imi confirma daca vor sau nu vor xredirect.