Postat 06 March 2013 - 04:37 AM

POPULAR
Am optimizat redirectele clasice,
- JUCATORII CU STEAM SUNT REDIRECTIONATI
- SE POT DESCHIDE PANA LA 200 DE REDIRECTE
- Hostname-urile de la redirecte se schimba automat, o data la 30 de secunde. Se pot modifica din CS16Redirect_Windows_2.2\cstrike\addons\amxmodx\configs\CS16Hostnames.ini , insa sa nu fie mai mult de 300 !
- update engine, versiunea 2012
- update dproto
- apar la internet, dovada.
- apar la internet 22/24, 30/32, dovada. Insa e posibil ca uneori sa apara 0/24, 0/32.
- mici modificari la interfata start
- numarul de redirecte sunt inregistrate corect, dovada.
Practic e vorba de versiunea anterioara (2.1.1) insa cu optimizari.
Functia noua de redirectionare provoaca un bug la evidenta, cand este redirectionat un jucator, apare ca sa redirectionat de 2 ori. Deci numarul de dropuri il impartiti la 2 si ati rezolvat problema.
Nu stiu cat timp sa o sa mearga noul tip de redirectionare, asa ca BAGATI TARE!
Intre timp o sa caut noi modalitati de redirectionare care nu au fost blocate de VALVE.
Consum ram ddr2:
15 redirecte - 512gb
30 redirecte - 1gb
60 redirecte - 2gb
100 redirecte - 3gb
130 redirecte - 4gb (posibil si 150 daca placutele sunt de calitate)
Consum ram ddr3:
25 redirecte - 512gb
50 redirecte - 1gb
80 redirecte - 2gb
120 redirecte - 3gb
200 redirecte - 4gb (daca placutele sunt de calitate)
Cei care au peste 4gb ram ddr2 sau ddr3 pot tine lejer 200 de redirecte. Aici fiind vorba de PC, la laptop va recomand sa nu il fortati.
Descarca noua versiune
Spor la dropuri!
- JUCATORII CU STEAM SUNT REDIRECTIONATI
- SE POT DESCHIDE PANA LA 200 DE REDIRECTE
- Hostname-urile de la redirecte se schimba automat, o data la 30 de secunde. Se pot modifica din CS16Redirect_Windows_2.2\cstrike\addons\amxmodx\configs\CS16Hostnames.ini , insa sa nu fie mai mult de 300 !
- update engine, versiunea 2012
- update dproto
- apar la internet, dovada.
- apar la internet 22/24, 30/32, dovada. Insa e posibil ca uneori sa apara 0/24, 0/32.
- mici modificari la interfata start
- numarul de redirecte sunt inregistrate corect, dovada.
Practic e vorba de versiunea anterioara (2.1.1) insa cu optimizari.
Functia noua de redirectionare provoaca un bug la evidenta, cand este redirectionat un jucator, apare ca sa redirectionat de 2 ori. Deci numarul de dropuri il impartiti la 2 si ati rezolvat problema.
Nu stiu cat timp sa o sa mearga noul tip de redirectionare, asa ca BAGATI TARE!
Intre timp o sa caut noi modalitati de redirectionare care nu au fost blocate de VALVE.
Consum ram ddr2:
15 redirecte - 512gb
30 redirecte - 1gb
60 redirecte - 2gb
100 redirecte - 3gb
130 redirecte - 4gb (posibil si 150 daca placutele sunt de calitate)
Consum ram ddr3:
25 redirecte - 512gb
50 redirecte - 1gb
80 redirecte - 2gb
120 redirecte - 3gb
200 redirecte - 4gb (daca placutele sunt de calitate)
Cei care au peste 4gb ram ddr2 sau ddr3 pot tine lejer 200 de redirecte. Aici fiind vorba de PC, la laptop va recomand sa nu il fortati.
Descarca noua versiune
Spor la dropuri!
- kenftw, kEDS., Instabil and 35 others like this
Postat 06 March 2013 - 09:51 AM

Prin urmare,in urma update-ului celor de la Valve se auzea ca redirectele vor fi inutile ...
Multumim mult pentru tabelul de consum.

Nu stiu cat timp sa o sa mearga noul tip de redirectionare, asa ca BAGATI TARE! Intre timp o sa caut noi modalitati de redirectionare care nu au fost blocate de VALVE.# O sa le incercam si pe Gherla cred .
Multumim mult pentru tabelul de consum.
Postat 06 March 2013 - 12:43 PM

merg super ce sa zic am deschis 30
in cate sec 4 redirectionati si dealea
un singur bug am observat si am sa il spun , ori poate nu se poate face ca nu am fost atent dar oricate redirecte deschizi mereu 16 apar deschise
e bug sau?

un singur bug am observat si am sa il spun , ori poate nu se poate face ca nu am fost atent dar oricate redirecte deschizi mereu 16 apar deschise
e bug sau?
Aceasta postare a fost editata de kroN: 06 March 2013 - 12:44 PM
Postat 06 March 2013 - 01:16 PM

Daca ai ruter mai intai fati porturile si pe urma dale drumu la 80, tie daca iti permite ruterul sa faci atatea porturi bafta...Am 4 GB de ram, am dat drumul la 80. Pe evidenta imi apare ca am doar 16 active, le tin deschise de cateva ore. Mentionez ca am router
Postat 06 March 2013 - 04:37 PM

Dezarhiveaza redirectele in alta partitie, e posibil sa rezolve. O sa investighez situatia.Dc da acea eroare de 16 redirecte, daca eu am 30deschise?
Dezactiveaza temporar antivirusul, si mie imi face asa de la nod32.Felicitari pentru munca depusa insa eu am aceasi problema cand vreau sa deschid executabilul,se deschide bat ul iar dupa 2 secunde se inchide la loc.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi