Aveti grija ca se raspandesc diverse linkuri, va logati pe acele linkuri si ati ramas fara steam.
Dupa cum se poate observa in conversatie:
Link-ul fake: steamcomrrnunity.com/id/iwannafly/
Link-ul true: steamcommunity.com/id/iwannafly/

POPULAR
Aveti grija ca se raspandesc diverse linkuri, va logati pe acele linkuri si ati ramas fara steam.
Dupa cum se poate observa in conversatie:
Link-ul fake: steamcomrrnunity.com/id/iwannafly/
Link-ul true: steamcommunity.com/id/iwannafly/
Si aceste link-uri se raspandesc peste tot sau e doar acesta?
In general cand dai sa te loghezi sa ai grice ce link accesezi, normal ca se raspandesc peste tot.
#Multumim mult pentru informatie EduArT ! De-acum sa avem grija cu toti unde si cand si in ce fel ne logam
Cel mai simplu este sa nu accesati linkuri primite de la persoane straine / suspecte . Nu poti sta tot timpul in "garda" si sa observi ca in loc de 1 'm' , sunt 2 . De aceea este recomandat sa nu accesati astfel de linkuri , nu neaparat doar pentru contul de steam , cat si pentru neplacerile care le aduce o astfel de 'patanie' .
Multumim pentru informatie, EduarT. Asa ca voi fii atent sa nu imi pierd steam-ul.
Edited by ViPeR@, 19 October 2013 - 07:43 AM.
Multumim pentru informare , cunosc eu persoane de genul (Petru # SAVE THE WORLD , sau cum avea nick-ul) .
Eu unul nu accesez linkuri . toate linkurile utile le am puse in bara de instrumente (google chrome ), si nici macar nu tastez parolele cand doresc sa ma conectez , desigur cu ajutorul programului Lastpass . E de ajuns sa tin minte parola de la program si nu o sa am probleme sa ma conectez pe nici un site unde am cont.
PS : Se pare ca Petru [ save the world ] a ramas cel mai "important infractor" de pe comunitatea aceasta . Sunt mult mai multi insa care nu isi arata "fata" , si totul pica in spatele lui ca el este "vedeta" .
0 members, 1 guests, 0 anonymous users