Jump to content

Photo

[CS16] Vegetarian, vegan sau niciunul?

• This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

GioRnO

GioRnO

No Limit Member

• Membru
  • 2150 posts
  • 59 topics
  • Joined 20-October 11
  • Country: Country Flag

-Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare?. Mananc orice fel de mancare,dar nu suport legumele fierte  :-&

- Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? Niste oameni ......

- Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? O prostie,o idiotenie,chiar nu vad rostul acestor restricti.

- Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -  Clar NU,carne cat de multa !!!

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc orice ma atrage ca si miros/aspect
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Este alegerea lor.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -Intr-un fel sunt de acord(astfel  se opreste cruzimea fata de animale),dar pe de alta nu sunt de acord(papilele gustative)
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Nu vreau sa renunt la micile placeri ale vietii.

Edited by Luv ya;x, 23 August 2014 - 11:37 AM.

• EndOfStory likes this

utzu

• Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Nu, dar sunt pretentios la mancare nu prea mananc orice, dar nu e vorba de abtinut ci pur si simplu mananc doar ce imi place!
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Fiecare isi adopta un stil de viata, care cred ei de cuviinta ca e mai bun pt. sanatatea lor deci nu am nimic contra lor!
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Sincer nu prea tin cont de religii si mi se pare o aberatie cum sunt la musulmani chestiile alea, parerea mea e ca fiecare ar trebui sa aleaga ce vrea nu sa i se impuna!
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Daca mi-ar arata ca ar fi bun pt. mine si sanatatea mea, de ce nu? Mereu sunt deschis la noi incercari, dar nu as renunta la cafea ; tigari ; dulciuri!

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:29 AM.
edit model italic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? Orice este cu carne este binevenit  . Mancaruri gen numai legume si alte saracaciuni nici nu intra in discutie
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ?  Iepuri  , fara carne organismul tau nu poate face fata la efort fizic , si devi cu timpul chiar si tu o leguma cu muschii atrofiati
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare : Sunt ateu , deci chiar nu ma intereseaza .
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? : Du-te si spala-te pe fata . 

HpHLowy

HpHLowy

Member

• Membru
  • 15 posts
  • 6 topics
  • Joined 19-May 14
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -Mananc salate,ma abtin de la ciocolata
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Fiecare cu gust-urile lui,nu am vreo parere.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? ,"Postul" unele religi cred ca sunt mai apropiate de Dumnezeu daca indeplinesc sarbatorile la cote "extreme"
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? Nu.

edit model italic

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -Mananc si carne dar nu numai carne,eu unul ador sa mananc teci cu lapte sau spanac sau alte feluri de mancare din verdeturi.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Este treaba lor ce si cum manaca eu nu am nimic cu ei,e viata lor si au grija de ea.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -Condsider ca nu trebuie interesise aceste feluri de mancare ,iar aceste religi ar trebui sa nu interzica unu om ce sa manance.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -I-as spune ca nu .

edit model italic

GVN2K15

GVN2K15

Fost Resource Team

• Retired
  • 1387 posts
  • 93 topics
  • Joined 28-April 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -La nici un fel
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Niciuna , fiecare cum ii place 
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Tampenii 
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Nu multumesc

edit model italic

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Ce mananci ? Te abtii de la vre-un
fel de mancare? - Ce imi place mananc . Da
Ce parere ai despre vegani si/sau
vegetarieni ? - Nu stiu sa manance sanatos
Ce parere ai despre religiile care
interzic un anumit fel de mancare
(Precum carnea de vita sau cea de
porc) ? - Da sunt de acord cu ele
Daca cineva ti-ar propune sa te faci
Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Nuu.

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc atat sanatos cat si fast food,nu ma abtin daca "poftesc"
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - fiecare mananca ce doreste
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Nu sunt in masura sa judec o religie,personal pot trai si fara sa mananc carne dar probabil ca nu ca si decizie permanenta.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - De ce nu?Incerc sa vad ce iese,sa "gust"si ceva nou,insa nu as ramane permanent fara sa imi fac eu macar de sarbatori poftele.

• Luv ya;x and EndOfStory like this

SaBBaTH

SaBBaTH

Banned

• Banned
  • 645 posts
  • 17 topics
  • Joined 08-October 14

• Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -Nu ma abtin nici de la un fel de mancare."Cine papa bine are corp frumos :D "
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -E treaba lor,totusi eliminand carnea renunta la proteinele de care are nevoie orice corp.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -In general ma atarn prost fata de religii,pentru ca nu cred ca ar exista un asa numit Dumnezeu nici sub forma de materie si nici sub o alta forma.Totusi mi se pare o tampenie sa eviti un anumit fel de mancare.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -Mi-as savura in continuare gratarul! :P

add1cted

add1cted

Fost Designer

• Retired
  • 103 posts
  • 8 topics
  • Joined 29-September 13

Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare?. Ma abtin la dulciuri/carbohidrati...tin dieta,datorita salii.

- Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? Treaba lor :))

- Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? O tampenie,mananci ce vrei...atata timp cat sti ce bagi in tine

- Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -  Nu..clar

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13

Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare?. Mananc pe cat se poate de sanatos , ma abtin de la ce stiu ca nu se incadreaza in aceasta regula .

- Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? Diferiti oameni , diferite stiluri de viata .

- Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? Nu sunt in masura sa judec ..

- Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? Nu mersi , imi e bine asa .

• EndOfStory likes this

Revv

Revv

Fost Designer

• Retired
  • 1524 posts
  • 144 topics
  • Joined 13-July 14
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -Mânânc sănătos-nesănătos știu că sună ciudat dar așa mânânc eu,mă abțin de la mâncăruri grase
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Nu am nici o părere,fiecare face ce vrea 
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -Sincer mi se pare o prostie,dar fiecare mânâncă ce vrea face ce vrea
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Ieși acas :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users