Jump to content

Photo

[CS16] Intrebare SmartPhone

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

revo.

revo.

Fost News Team

• Retired
  • 2556 posts
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12
  • Country: Country Flag

Salut, doresc sa cumpar si eu un nou smartphone, ca tot vine Craciunul ;))

Insa am vazut doua modele, care chiar imi plac, dar nu stiu pe care sa il aleg. ( Allview X1 Soul Mini si Allview V1 Viper )

As dori o parere despre cele 2 telefoane, si niste sfaturi care sa ma decida in privinta cumpararii.( ca o mica comparare intre cele 2.)

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

ALLVIEW V1 VIPER - E FOARTE FRUMOS ACUM DEPINDE SI DE GUSTURI EU ZIC SA-TI IEI ACEST TELEFON MERITA DUPA CE M-AM DOCUMENTAT. :)

Jocurile merg foarte bine mai ales cele cu masini . :)

ARE SI FOTO PANORAMIC !!

08_Panoramic_2.jpg

Edited by Dorian @ CS16, 07 December 2013 - 05:42 PM.

• revo. likes this

revo.

revo.

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2556 posts
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12

ALLVIEW V1 VIPER

Mersi Dorian.

Alte pareri, va rogg .

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Daca vrei sa fiu sincer cu tine, nu as investi banii intr-un telefon Allview.

Este, intr-adevar, o parere subiectiva insa banuiesc ca asta astepti de la noi. Asa cum stiai sau daca nu stiai afli acum, Allview este un producator romanesc care isi face telefoanele/tablete in China.

Din pacate, din acest punct de vedere, parererea mea este ca gadget-urile de la acest producator nu sunt intru totul calitative si risti sa ai cateva surprize.

In functie  de bugetul tau ti-as recomanda sa mergi pe varianta Samsung sau HTC. Mai exista si posibilitatea sa alegi un Nokia - cele cu Windows se misca extraordinar de bine - iti spun din experienta.

Ramane sa te decizi si anunta-ne si pe noi ce s-a intamplat mai departe.

• revo. and GVN2K15 like this

DeW. Furien

DeW. Furien

Addicted Member

• Banned
  • 323 posts
  • 39 topics
  • Joined 29-October 13

ALLVIEW V1 VIPER

Este frumos si bun.

Eu ti-l recomand:D

revo.

revo.

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2556 posts
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12

Vreau alte pareri care sa fie consistente ( ca cea a lui VerKoder ).

Nu vreau doar sa-mi spuneti " a, pai e frumos si bun ala, cumpara-l " , vreau sa stiu de ce "e bun".

Enjoy !

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Sincer eu tias recomanda google nexus 5 este un telefon bun si ieftin

@AlaMicu:

Fii atent pe viitor. Revo a zis ca vrea sa stie de ce "e bun" telefonul pe care-l recomanzi, nu doar ca e bun.

Edited by VerKoder, 10 December 2013 - 08:53 PM.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 posts
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

#Revo dupa cum a spus si Verkoder , nu iti recomand smartphon-urile / tabletele Allview . Am prieteni care au avut probleme cu astfel de telefoane . Display , procesor , baterie etc . Mai strange cativa bani in plus si cumparati un smartphone mai bun care sa te tina . Iti recomand samsung sau htc .

Acum e la alegerea ta ce vei face . Sper ca ti-am fost de ajutor .

Bafta !

Andiix

Andiix

Banned

• Banned
  • 636 posts
  • 40 topics
  • Joined 08-February 13

Asa cum ti-au spus si cei de mai sus... Fratii Prastie si  VerKoder nu-s asa bune la calitate/pret.

Samsung si HTC sunt cele mai cunoscute + Nokia ( daca vrei cu Symbian OS ).

Parerea este sa-ti strangi bani si sa-ti cumperi ceva bun. Un S2 plus zic eu ca merita ( gasesti de la 950 lei in sus. ) , are procesor bun ( dual core de 1.2 ghz ) afisajul este super amoled , sistem de operare android 4.1.2 Jelly Bean , camera foto 8 mp si filmeaza 720 p, memoria interna de 8 gb  si 1 gb de RAM. 

Daca tot vrei sa dai atatia bani pe un telefon ( m-am uitat pe net si am vazut ca sunt destul de scumpe acele allview-uri ) macar cumpara-ti ceva de calitate si bun. Am un prieten si-a luat nu mai stiu ce allview ( in jur de 1700 lei  ) si in 2 saptamani l-a scapat pe jos si si-a spart display-ul. Am patit si eu ca tine, sa-mi placa un telefon, nu ma interesa ce-mi ziceau prietenii despre acel telefon pana ce nu l-am luat si acum regret.  Sper ca ti-am fost de ajutor.  Acum e alegerea ta.  

GVN2K15

GVN2K15

Fost Resource Team

• Retired
  • 1387 posts
  • 93 topics
  • Joined 28-April 13

#Sper sa te mai gandesti in privinta cumpararii unui smartphone bun . 

Asa cum aproximativ toata lumea spune ca firma Allview este o firma "Nou lansata" care undeori lasa de dorit prin calitatea gadgeturilor , asa te voi indruma si eu . 

1. Google Nexus 5 - este un Smart Phone la ora actuala peste Galaxy S4 si iPhone 5c .  Iar raportul calitate-pret este ireprosabil     [ Cu asta cred ca am spus totul ] 

2. Eboda xTreme v2 - este un Smart Phone intre bun si excelent , creat de firma Eboda care pana acum ceva timp a stat in "umbra"

3. Samsung Galaxy i3900 [ Galaxy SII  ] - Nu se mai gaseste " in-box" , dar il poti gasii la "second-hand" pe diverse site-uri . 

Cam atat pot sa iti spun despre ce consider ca ar trebuii sa faci in privinta cumpararii unui smartphone . Daca ai ceva nelamuriri astept PM -ul tau . 

Succes :)

revo.

revo.

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2556 posts
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12

T/C Please !

M-am hotarat. Mi-am luat Nexus 5 si chiar e cea mai buna alegere !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users