[Creatii] xDarkBlue
Postat 25 February 2015 - 10:19 PM

De la fight. A fost decupat destul de prost renderul.
Frumoasa lucrare,imi place renderul,dar parca bg-ul nu da chiar asa de bine.Mi se pare ca ai adaugat prea mult sharpen.
La josul renderului se vede putin hq.Ai folosit topaz?
PS:Vreau sa-ti trimit lucrarile de la aotw si imi spune action failed.
Da, am folosit topaz.
Vad ca ai reusit sa trimiti lucrarea.
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 25 February 2015 - 10:19 PM
- KiNG., Resident and zmeu ninja. like this
Postat 16 April 2015 - 01:18 PM

Render: http://i.imgur.com/UWHRbF8.png
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 16 April 2015 - 01:19 PM
- Nushu., snakeeyes;, KRIMEX and 6 others like this
Postat 27 April 2015 - 03:52 PM

Multi ziceau inainte ca lucrand pe render vei evolua,testand blurul in diferite feluri de a obtine o calite si claritate a lucrarii pe stock cred ca te ajuta mai mult la integrarea unui render intr-o lucrare oferind un depth bun,cel putin asa incercam eu sa fac si sper sa nu ma insel si in privinta ta facand astfel.Cat despre lucrari ,in mare parte la avatare nimic de comentat,arata bine,la fel si semnaturile pe render,adevarat ca nu prea toate ies cum iti doresti,dar incercarea moarte n-are.Presimt ca vei ajunge la photo manipulation .Succes
- snakeeyes; and xDarkBlue like this
Postat 27 April 2015 - 08:11 PM

Mai ai de lucrat la blur,sa gasesti si alte stiluri iar la text mai ai de lucrat.
Cat despre render,nu comentez,sunt frumoase
OFF :Ce mai are de lucrat la blur , text ?!
Dezvolta-ti un pic parerea ca nu se supara nimeni .
ON : Mie personal , imi plac toate stilurile tale de blur , poate ca la penultimul mai trebuia lucrat un pic la claritate . Textul mi se pare bine ales si pozitionat pe ficare lucrare in parte .
La rendere nu prea ma pricep dar pot sa iti spun ca pe ultimul l-ai intergrat foarte bine .
Keep working !
Aceasta postare a fost editata de Snake-EYes: 27 April 2015 - 08:13 PM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi