Cereri:
Back in business, hi guys, am revenit cat de cat, nu m-am mai atins de photoshop de 1 an,accept critici de orice fel .
Salut.
Daca nu te deranjeaza, am si eu o problema cu numele tau.. stiam ca in aceasta comunitate nu e permis imprumutu-l de nume, identitate.
Poti schimba numele pentru mine?
P.S: Imi cer scuze pentru off-topic. [sau cum se numea].
Sunt frumoase dar fale mai mari oleaca.
Daca dai click pe ele vor fi aduse la forma initiala, Full HD.
ON: Binisor pentru primele creatii in c4d.La a doua creatie text-ul a fost un fail, dar efectele aplicate l-au salvat KW!
Fenomenal gif-ul , il ador , doar ca strica numele ) imi poti da gif-ul te rog ?
Si avatarele sunt superbe , blur perfect , text frumos , efecte frumoase , frumos border , se vede ca ai fost Designer *
Edited by Fallow, 08 July 2015 - 10:01 AM.
Se prea poate ca ceea ce o sa vedeti aici sa nu fie ceva obisnuit comunitatii dar as vrea sa-mi expun si eu munca pe care o fac. Ceea ce realizez la momentul actual se numeste modelare 3D, programul folosit se numeste SolidWorks 2019. Mai jos veti vedea niste componente ale unui motor v6, sper sa fie oameni care apreciaza masinile si care vor sa vada mai mult, o sa prezint si mai multe componente si tot ansamblul motorului daca este apreciata munca ce o sa o vedeti. Multumesc anticipat .
0 members, 1 guests, 0 anonymous users