MS
NEW SMUDGE
Din BAttle
Si cv la plictiseala
Cand am ajuns la text m-am plictisit
Logoul cam slabutz dar asta ce vrea sa reprezinte ? E un amalgam in toata regula , te-am urmarit si pe cealalta comunitate ai vazut ca te lauda 2-3 care nu stiu ps deloc si ai prins fitze , ceea ce e rau .
Urmareste tutoriale , la rendere mai ai mult de munca.
Logoul cam slabutz dar asta ce vrea sa reprezinte ? E un amalgam in toata regula , te-am urmarit si pe cealalta comunitate ai vazut ca te lauda 2-3 care nu stiu ps deloc si ai prins fitze , ceea ce e rau .
Urmareste tutoriale , la rendere mai ai mult de munca.
stiu ca am mult de munca , da uitandu-ma in portofoliul tau mai bn fac asa cum fac eu decat o tocana e texturi cum faci tu si ca nici nu stiu care e renderul cand ma uit la lucrare , ai facut 4/5 semnaturi care ai primit laude la ele si de acum esti mare boss
)))))))))))))))))))))) hai ca cu asta m-ai facut sa rad , cand vei fii la nivelul meu sa ma anunti sau sa depasesti stadiul de incepator , odata la mana eu nu vreau laude vreau sfaturi , si este adevarat ca m-am simtit bine cand lui addicted , care are ceva experienta i-au placut lucrarile mele , tinand cont ca el cand facea smudge eu descopeream type tool-ul ... , dar nu ma dau mare ca altii nu dau nume ca poate te simtii , in + daca ce fac eu este tocana lucrarile tale ce sunt paste ?
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi