MS
NEW SMUDGE
Din BAttle
Si cv la plictiseala
MS
NEW SMUDGE
Din BAttle
Si cv la plictiseala
Ceva la plictiseeala Eu nici daca as vrea nas reusi
Kw pentru creatii nu am ce-ti reprosa!
nimeni :/
NEW:
-
-
-
Cand am ajuns la text m-am plictisit
Logoul cam slabutz dar asta ce vrea sa reprezinte ? E un amalgam in toata regula , te-am urmarit si pe cealalta comunitate ai vazut ca te lauda 2-3 care nu stiu ps deloc si ai prins fitze , ceea ce e rau .
Urmareste tutoriale , la rendere mai ai mult de munca.
Logoul cam slabutz dar asta ce vrea sa reprezinte ? E un amalgam in toata regula , te-am urmarit si pe cealalta comunitate ai vazut ca te lauda 2-3 care nu stiu ps deloc si ai prins fitze , ceea ce e rau .
Urmareste tutoriale , la rendere mai ai mult de munca.
stiu ca am mult de munca , da uitandu-ma in portofoliul tau mai bn fac asa cum fac eu decat o tocana e texturi cum faci tu si ca nici nu stiu care e renderul cand ma uit la lucrare , ai facut 4/5 semnaturi care ai primit laude la ele si de acum esti mare boss
)))))))))))))))))))))) hai ca cu asta m-ai facut sa rad , cand vei fii la nivelul meu sa ma anunti sau sa depasesti stadiul de incepator , odata la mana eu nu vreau laude vreau sfaturi , si este adevarat ca m-am simtit bine cand lui addicted , care are ceva experienta i-au placut lucrarile mele , tinand cont ca el cand facea smudge eu descopeream type tool-ul ... , dar nu ma dau mare ca altii nu dau nume ca poate te simtii , in + daca ce fac eu este tocana lucrarile tale ce sunt paste ?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users