Postat 18 January 2014 - 08:44 PM

Aloo gara! Ce e aici?
Terminati cu off topic-ul si nu va mai tachinati unul pe celalalt.
Florin , trebuie sa asculti si criticile pentru ca altfel nu progresezi.Cand eu eram pamant de flori in PS , tineam capul in pamant si ascultam ce aveau cei mai buni decat mine de zis.Nu mai fiti asa de orgoliosi ca nu ajungeti nicaieri.
ON: pui spotlight-uri cu culori nepotrivite si unde nu trebuie.Si la semnaturi si la avatare.
SI Niko acel avatar nu e LQ.Cum zicea un designer destul de priceput odata: Low quality e cand poti numara pixelii de pe suprafata respectiva
- weeK^nd. likes this
Postat 18 January 2014 - 08:56 PM

@ Massacre. Care-i primul lucru care îşi trece ţie prin cap când auzi de low quality? Pixeli? Mai puţin deştept e ăla care a zis asta. Nu trebuie neapărat să se vadă pixeli ca să-ţi dai seama că poza/lucrarea respectivă este de o claritate mai puţin bună şi nu una HQ. Ca şi la o poza făcuta cu o caramidă în loc de telefon. Înafara de toate astea, sharpenul a contribuit şi el încât a stricat puţin din claritate.
On: Ultimul avatar e mult mai ok, culorile sunt bune, mai puţin roşul ăla care a picat din cer peste text.
Aceasta postare a fost editata de NikoGfx: 18 January 2014 - 09:19 PM
Postat 18 January 2014 - 09:38 PM

As vrea si io cu numele : P1t1c <3 , poza : cr7
Exista sectiunea Cererei pentru asa ceva...
Ca sa nu fac off topic: Frumoase creatii...imi place blurul tau...textul e si el potrivit, bine pozitionat!
P.S: Multumesc pentru efortul depus la acele tutoriale...chiar m-au ajutat acum ceva timp cand m-am apucat de PhotoShop
- NikoGfx likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi