buna dimineata!
gata cu melodiile ca o sa ajunga topicul la ghena "asa a zis unf" sau cum a zis el
bafta
buna dimineata!
gata cu melodiile ca o sa ajunga topicul la ghena "asa a zis unf" sau cum a zis el
bafta
Azi, 09 august 2014 suntem al 4-lea server clasic (al 6-lea server) din comunitate pe gametracker
Edited by wiind, 09 August 2014 - 03:08 PM.
de cand e campania asta cu admini merge mai binisor , trebuie mai multa reclama la server .... si asta o fac adminii
Edit: PASTREAZA-TI CRITICILE PENTRU TINE SI NU LE MAI POSTA IN VAZUL TUTUROR SA FACI RECLAMA PROASTA SERVERULUI
Edited by Un Nimeni, 09 August 2014 - 09:11 PM.
LINISTE !
Odihna
fotbal , baie
Tu ce faci cormorane?
tare as vrea si eu o baie si un fotbal,dar nu pot. piciorul meu drept e gata,abia pot merge
eu voi incerca sa ies putin.sa-l port
DOAMNE! nu am vazut asa ceva de cand sunt eu
6goluri intr-un meci si acelasi marcator: keseru (steaua-pandurii)
:O:O
Cormorane , topicul se numeste "Orice" , nu loc de "buna dimineata" , "buna seara" .
Legat de meciul cu Pandurii , in Steaua s-au investit foarte multi bani . Pandurii au vandut jucatorii de baza deci o sa fie destul de greu sa revina pe linia de plutire ...
Have fun
Cormorane , topicul se numeste "Orice" , nu loc de "buna dimineata" , "buna seara" .
Legat de meciul cu Pandurii , in Steaua s-au investit foarte multi bani . Pandurii au vandut jucatorii de baza deci o sa fie destul de greu sa revina pe linia de plutire ...
Have fun
fiind respectuos salut pe toti. dar daca nu raspunde nimeni de acum numai postez
bafta
0 members, 0 guests, 0 anonymous users