Prietenul la nevoie se cunoaste !!
Edited by atracs4haos, 15 May 2014 - 02:27 PM.
Yo. yo the dog is here !! livi musca-i bro pe toti !! )
Unu e windone care tine sv aproape full la 2 jumate noaptea (am scris thetime in chat sa vedeti )
https://www.facebook...&type=2
https://www.facebook...&type=2
Edited by livinho17, 18 May 2014 - 10:00 PM.
Sunt bestiale ma ) Dar care dracu nu te-ai speria sa vezi asa ceva pe strada , mai ales noaptea?
))))))
Aia cu clownu e prea tare ma ))))))))))))))))))
Sunt bestiale ma
) Dar care dracu nu te-ai speria sa vezi asa ceva pe strada , mai ales noaptea?
))))))
Aia cu clownu e prea tare ma ))))))))))))))))))
Nu numai ca le vad pe strada ma, dar mai si fug dupa ei ) cum mama nabii sa nu te sperii
)
Ma gandeam ... sa fie niste pluginuri ... in loc de tero sa fie niste clowni cu ciocane si sa alerge ct pe harta.....:_))))
Ar fi prea penal.
munca asta ma face sa bat campii...
Edited by juststres, 19 May 2014 - 09:48 AM.
Va invit la nunta la MOLDOVA
forza MOLDOVA
UNF cand faci nunta ma chemi pe mine si pe six sa avem grija de usa ta:))
Edited by juststres, 19 May 2014 - 11:07 AM.
Ba esti nebun ?????!!!! super tare mosu !! bv bro !! dar vezi ca are o trupa care canta alt gen de muzica
Edited by atracs4haos, 20 May 2014 - 04:38 PM.
All this technology we have is just an ilusion.
Community, companionship, a sense of inclusion and yet,
When you step away from this device of delusion.
You awake to see a world of confusion.
We add an exaggerated cry validation
We pretend not to notice the social isolation.
We're a generation of idiots. Smartphones and dumb people.
Mare adevar in tot ceea ce zice. Am ajuns sa ne impartim viata cu o lume virtuala si ne credeam inconjurati de prieteni cu care "comunicam" zi de zi, insa atunci cand inchidem pc-ul/telefonul toti acesti "prieteni" dispar si ne trezim singuri intr-o realitate crunta. Cand vom o nevoie reala de un prieten care sa ne fie alaturi, acesta nu va fii langa noi si ne vom ineca in propriul amar. Cu cat ne izolam mai mult in aceasta lume virtuala, cu atat ne departam de realitate si ne vom trezi prea tarziu.
Mesajul lui este destul de clar si nu este primul de genu. Ca de obicei insa niciunul dintre noi nu va lua de fapt in considerare acel mesaj ci doar il ascultam, trecem mai departe la urmatorul video care ne atrage atentia pe moment si ne continuam viata in modul in care suntem obisnuiti. Repercursiunile se vor simti pentru fiecare dintre noi mai tarziu.
Sunt sigur ca fiecare dintre noi are prietenii lui reali intr-un numar mai mare sau mai mic. Si eu am prietenii mei reali in care am incredere si pe care ma pot baza la nevoie chiar daca acestia sunt putini (si ma refer la prieteni adevarati, nu cei cu doua fete care sunt la tot pasul). Dar de multe ori simti nevoia sa te izolezi de lume, sa uiti de tot si sa speri ca cineva acolo poate chiar iti este ca si un prieten si ii poti cere un sfat prin intermediul acestui internet, chiar daca nu este de fapt acolo langa tine si nu il cunosti cu adevarat..
Intr-o zi fiecare se va "deconecta" de la acesta lume virtuala si va vedea ca si-a irosit anii din viata pentru ceva ce nu a fost real ci doar o iluzie. Pana atunci "toata lumea e fericita" si toti ne continuam stilul de viata ca doar traim in epoca contemporana.
Cine are suficient creier va intelege ceea ce am spus. Cine nu are, va rade si va simti adevarul pe propria piele candva intr-o buna zi in care nu va mai simti nevoia sa rada ci sa caute un raspuns.
Nu stiu cati dintre voi ati vazut filmul Disconnect 2013 dar vi-l recomand.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users