Eu sunt in clasa a 10, dar am avut norocul sa avem o diriginta super de treaba.
Mereu ne-a tinut partea spunandu-le tuturor ca suntem in aceea parte a vietii cand ne formam un stil propriu, cand vrem sa iesim in evidenta prin a fi noi.
Fiind si profesoara de romana, diriginta la o clasa de mate-info, face ca totul sa para o ironie, cel putin pentru noi.
Ne-am expus punctul de vedere la nenumaratele sedinte cu parintii,[mai erau si parinti comunisti, sa nu le zic altfel], care vroiau neaparat sa vina elevul in uniforma.
Oricum, pot sa zic ca am o clasa care e ca o revolta impotriva uniformelor, prin simplul fapt ca ne-am simtii cu totii trasi la xerox si ca n-am mai avea pic de culoare.
Pentru cei care au terminat liceul, imi imaginez ca ati mai vrea inca o zi la scoala in care sa faceti toate nazbatiile si sa mai radeti pana la lacrimi cu, colegii care v-au fost alaturi timp de 4 ani.
Si in cele din urma, pentru cei care inca nu au terminat liceul, da e greu, trebuie sa suportam una si alta, dar asta e partea usoara a vietii dupa care vom plange, si o stim cu totii in adancul sufletului, dar bucurativa de colegii care va sunt alaturi chiar si de aia mai "nesuferiti", pentru ca ei ne fac zilele de liceu mai interesante.
GL & HF.
@Eu si Nimeni Altul, daca ai putea sa mai mergi o zi la scoala ce ai face?
Edited by Cine ?, 22 January 2014 - 01:01 PM.