Jump to content

Photo

[ CS16 ] Uniforma la liceu

• This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

MaxiiGFX;

MaxiiGFX;

Untouchable Member

• Banned
  • 1465 posts
  • 173 topics
  • Joined 27-September 13
  • Country: Country Flag

Da , tin mintele vremurile cand baietii purtau sacou cu cravata portocalie..

Si fetele acele uniforme .. traditionale alb+albastru.

Mi-e dor de acele vremuri cand fugeai cand venea profesorul , si spuneai in banca toti.

Cand era pauza , te duceai pe hol si alergai.

Imi este dor !

.Clau

.Clau

Power Member

• Banned
  • 87 posts
  • 2 topics
  • Joined 13-December 13

Nu am uniforma si nici no sa am , adica nu port asa ceva.

HaNNiBaLLL.

HaNNiBaLLL.

Power Member

• Membru
  • 116 posts
  • 14 topics
  • Joined 23-November 13

Si la noi s-au facut acum 1 an costume dar nu le poarta nici d***u =)) .Oricum cu costumele ar fi cel mai calumea sa iesim in evidenta fata de ceilalti oameni "obisnuiti" sa se vada ca suntem elevi

Hades @ CS16

Hades @ CS16

Ultras Member

• Membru
  • 457 posts
  • 46 topics
  • Joined 06-October 13

Eu sunt Clasa a 10-a,dar sunt la liceu cu program sportiv unde nu necesita uniforma :) Doar un tricou cu emblema scolii pe el,albastru la baieti si rosu la fete:) Fara cravate,fara camasi,fara pantofi etc etc:) Si imi place asa   :))

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Nu am folosti uniforma la liceu, decat in generala, statul ar trebui sa ofere uniforme elevilor dar sa fim seriosi.. elevi ? in ziua de azi.. haha =]] mai bine le ar asigura pachetul de tigari, prezervative si cafele.

Edited by DeX, 30 December 2013 - 06:52 PM.

• Eu si Nimeni Altu likes this

RAKITANA.

RAKITANA.

Power Member

• Membru
  • 106 posts
  • 17 topics
  • Joined 17-November 13

La mine la liceu s-a tot vorbit despre uniforma , insa pana acum nimeni nu a inceput sa respecte aceasta regula :))

eXcepTi0N

eXcepTi0N

Banned

• Banned
  • 52 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-January 14

Nu o sa am asa ceva never ever

deceased

deceased

Member

• Membru
  • 14 posts
  • 1 topics
  • Joined 21-January 14

Prima si ultima oara, am purtat uniforma in clasa a lll-a, la o serbare de sfarsit de an. Parerea mea este ca ar trebui sa ne usuram pe aceste reguli de putina importanta. Adica care ar fi scopul acestei reguli cu uniforma? Daca vor profesorii sa vada ceva frumos la noi, sa ne anunte. O sa le aratam numai ce nu le convine. Adica ce este frumos pentru o femeie.

Cine ?

Cine ?

New Member

• Membru
  • 323 posts
  • 18 topics
  • Joined 05-March 12

Eu sunt in clasa a 10, dar am avut norocul sa avem o diriginta super de treaba.

Mereu ne-a tinut partea spunandu-le tuturor ca suntem in aceea parte a vietii cand ne formam un stil propriu, cand vrem sa iesim in evidenta prin a fi noi.

Fiind si profesoara de romana, diriginta la o clasa de mate-info, face ca totul sa para o ironie, cel putin pentru noi.

Ne-am expus punctul de vedere la nenumaratele sedinte cu parintii,[mai erau si parinti comunisti, sa nu le zic altfel], care vroiau neaparat sa vina elevul in uniforma.

Oricum, pot sa zic ca am o clasa care e ca o revolta impotriva uniformelor, prin simplul fapt ca ne-am simtii cu totii trasi la xerox si ca n-am mai avea pic de culoare.

Pentru cei care au terminat liceul, imi imaginez ca ati mai vrea inca o zi la scoala in care sa faceti toate nazbatiile si sa mai radeti pana la lacrimi cu, colegii care v-au fost alaturi timp de 4 ani.

Si in cele din urma, pentru cei care inca nu au terminat liceul, da e greu, trebuie sa suportam una si alta, dar asta e partea usoara a vietii dupa care vom plange, si o stim cu totii in adancul sufletului, dar bucurativa de colegii care va sunt alaturi chiar si de aia mai "nesuferiti", pentru ca ei ne fac zilele de liceu mai interesante.

GL & HF.

@Eu si Nimeni Altul, daca ai putea sa mai mergi o zi la scoala ce ai face?

Edited by Cine ?, 22 January 2014 - 01:01 PM.

• SwanX likes this

LeON @ CS16

LeON @ CS16

Banned

• Banned
  • 139 posts
  • 27 topics
  • Joined 24-January 14

Acum  nu mai e pe vrea  cand trebuia neaparat sa porti o uniforma sau o inbracare cat mai decenta.

Acum toata lumea cum stie ,cum poate , dar la unele licee se mai poarta uniforme..

ZIN =D

ZIN =D

Fost Designer

• Retired
  • 731 posts
  • 56 topics
  • Joined 23-November 13

Sunt in cls. 9 si sunt obligat de parinti cat si de profesori sa port uniforma .

Edited by DRINKIES./, 08 February 2014 - 04:05 PM.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

Parerea mea este ca ar trebui implementata peste tot uniforma.

Asa ar dispare multe discutii. :)

de exemplu,la mine in scoala s-a implementat,am dat banii pe ea,si dupa 2 saptamani nu o mai purta nimeni:-j

Edited by bRIxeD@CS16, 08 February 2014 - 04:19 PM.

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Da si eu sunt de parerea ca ar trebuii implementate peste tot uniformele...

Si eu sunt in clasa a 11-a si la noi e regula cu costum dar nimeni nu vine :)))) nici macar la evenimente sau ceva...

Ann Madeline

Ann Madeline

Super Moderator

• Super moderator
  • 1124 posts
  • 42 topics
  • Joined 17-June 13

Nu poti sa vii nici in toate culorile imbracat la scoala, insa cat timp e decent, nu vad vreo problema.

Eu sunt boboaca, insa vad si la colegii mai mari ca inca se poarta la noi in colegiu uniforma. Nu venim noi exact cum vrea directoarea, dar si cand vine in control da mustrari..Mi se pare aiurea o uniforma stricta, cu cravate si alte chestii, dar nu avem incotro.

JokeR;;

JokeR;;

Gold Member

• Membru
  • 787 posts
  • 49 topics
  • Joined 22-January 14

Ar trebui sa venim toti in uniforme. Pentru ca asa vom iesi in evidenta fata de ceilalti oameni "obisnuiti"

Eu unul nu o port  pentru ca nu-mi place :))

Edited by JokeR;;, 16 March 2014 - 01:01 AM.

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 posts
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14
Eu niciodata nu am avut uniforma , si mai ales la liceu ar fi nasol sa ne bage

Razvan @ CS16

Razvan @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 748 posts
  • 56 topics
  • Joined 05-January 14

Pe clasele 1-8 purtam uniforme daca nu aveam uniforme eram sanctionati nu ne lasau sa intram in scoala , era obligatorie .Acum la liceu nu mai avem uniforme.

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 posts
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13

Deci frate inteleg ca uniforma arata ca apartii liceului cu tare dar

Atata timp cat vii imbracat decent la scaoala ce rost mai are uniforma ? Daca tot vor sa se stie ca apartinem scolii X ne da un ecuson sau ceva in genul pe care sa scrie liceul X .. :-?? dar nu uniforma :))

Butix >.<

Butix >.<

Addicted Member

• Membru
  • 254 posts
  • 42 topics
  • Joined 30-March 14

Tinand cont ca sunt la Liceul Sportiv , nu prea are pretentii la noi cu uniforma , doar in scoala generala era necesar un ecuson , camasa si sacou .

Edited by Darkeloff;, 06 April 2014 - 12:05 AM.

Di.ana

Di.ana

Member

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 04-April 14
Din câte văd nu la mulţi vă convine ideea asta cu uniformele :)) . Păi în primul rând, când porţi uniforma ar trebui să te mândreşti cu şcoala/liceul la care înveţi. În al doilea rând, altfel arată o clasă cu elevi îmbrăcaţi în uniformă în comparaţie cu o clasă în care fiecare se îmbracă cum vrea. 
Şi la liceul unde învăţ eu avem uniforme, dar vreau să spun că eu una nu am vreo problemă. Nu o port nici eu zilnic, dar pe cât mai mult posibil..

• Mr.ShKoDrA likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users