Jump to content

Photo

[ CS16 ] Uniforma la liceu

• This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
  • Country: Country Flag

Salut . Dupa o zi de munca , ma relaxam pe canapea cu Laptopul in brate , si am inceput sa imi aduc aminte de "vremea" cand eram la liceu. 

Imi aduc aminte de primul an de liceu si de colegii pe care i-am avut , si cu care m-am distrat timp de 4 ani , insa nu pot sa uit de Dirigintele pe care l-am avut . Aveam un diriginte care , in loc sa tina cu noi , el mai tare ne "teroriza" , ne obliga sa venim in fiecare zi sa venim imbracati la Costum cu cravata si tot "tacamul" (si multe alte chestii )  . Cred ca eram singura clasa din liceu care venea in fiecare zi la costum , chiar si in ziua cand aveam ora de sport . 

Voi cum v-ati petrecut anii de liceu? Si voi erati obligati sa veniti imbracati la cravata sau erau profesorii mai indulgenti? 

• TYGA and GLEN. like this

Allview.

Allview.

Fost Moderator

• Retired
  • 1014 posts
  • 113 topics
  • Joined 04-April 13

Eu sunt momentan clasa a 11-a

Si la noi sunt aceste "reguli" ,dar in ziua de azi nu mai  e asa.

Eu am un diriginte de sport.

Si pot spune ca e al 27-lea coleg,mereu alaturi de noi,mai motiveaza si el o absenta,2,3..

Ne tine partea mereu,chiar daca suntem noi vinovatii.

Ne anunta cand e inspecite sa venim echipati de razboi

Depinde de norocul  pe care il ai sa dai de un diriginte bun.

• Cine ?, Nasacryl, GLEN. and 1 other like this

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

La mine e primul an la liceu , ne cam "bate la cap" cu uniforma ,dar noi fiind mai mici e logic ca o purtam x_x . Spre deosebire de ceilalti eu nu port sacoul (zici ca-s lautar :-" ).

Dupa ce ca ne straduim sa venim in uniforma , mai vor si tricouri/camasi albe sau bleu x_x .

Legat de diriginta , nu am avut noroc x_x , am diriginta de matematica care ne tot "ameninta" cu notele la purtare [Fiind la prima clasa din liceu , ca medie (profil: economic) , ne tot zapaceste la cap , ca noi suntem un "exemplu" pentru celelalte clase , mai slabe.. si na , nu ai cum sa te contrazici cu diriginta x_x].

Cam atat va pot spune , momentan :-" .

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Salut . Dupa o zi de munca , ma relaxam pe canapea cu Laptopul in brate , si am inceput sa imi aduc aminte de "vremea" cand eram la liceu. 

Imi aduc aminte de primul an de liceu si de colegii pe care i-am avut , si cu care m-am distrat timp de 4 ani , insa nu pot sa uit de Dirigintele pe care l-am avut . Aveam un diriginte care , in loc sa tina cu noi , el mai tare ne "teroriza" , ne obliga sa venim in fiecare zi sa venim imbracati la Costum cu cravata si tot "tacamul" (si multe alte chestii )  . Cred ca eram singura clasa din liceu care venea in fiecare zi la costum , chiar si in ziua cand aveam ora de sport . 

Voi cum v-ati petrecut anii de liceu? Si voi erati obligati sa veniti imbracati la cravata sau erau profesorii mai indulgenti? 

Banuiesc ca ai terminat liceul acum ceva ani.

Si eu am o diriginta care nu prea e cu noi, mai ales anu` asta.. E de biologie, si se straduie sa ne faca sa luam BACu'. De vestimentatie nu prea se leaga, spune doar sa nu fim prea extravaganti(mov, roz, portocaliu)..si sa avem o tinuta decenta (mai mult pt fete) cat sa para ca suntem intr-o unitate de invatamant.

Despre uniforma, eu unul as vrea sa port ceva asemanator unei uniforme. Daca cineva a urmarit serialul 'Rebelii/Rebelde' stie cum se imbracau acei elevi. Cam pe stilul ala as vrea si eu. Blug + camasa + sacou, foarte fain.

• Eu si Nimeni Altu likes this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

Cand eram in Romania, la mine la liceu era obligatoriu camasa + cravata, fara alte cerinte. Dar noua ni se parea ca eram la inchisoare. ;))

In Belgia, nici nu stiu ce e aia uniforma. Poti sa te imbraci cu tricou,camasa, bluza de trening, orice culoare, orice model, nu-ti spune nimeni nimic. Dar se compenseaza cu absentele: ai lipsit 2-3 ore , parintii tai stiu de absenta inainte sa ajungi acasa. + alte chestii mai drastice.

• TYGA, Eu si Nimeni Altu and GLEN. like this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Cand eram in Romania, la mine la liceu era obligatoriu camasa + cravata, fara alte cerinte. Dar noua ni se parea ca eram la inchisoare. In Belgia, nici nu stiu ce e aia uniforma. Poti sa te imbraci cu tricou,camasa, bluza de trening, orice culoare, orice model, nu-ti spune nimeni nimic.

La fel si in Germania, la absente, suni la scoala ca lipsesti in ziua respectiva, te duci la medic, ala iti zice sa stai 5 zile acasa si asa s-a dus saptamana. Apoi dai scutirea la scoala si parca nu s-a intamplat nimic.. :))

In Romania era tot asa, veneai imbracat cum vroiai, insa cand am plecat eu am aflat ca s-au bagat si treburile astea cu uniforma.

• cosmin701 and GLEN. like this

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 posts
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11

La liceul unde am invatat eu era necesar doar un sacou albastru , bineinteles ca elevii sa reprezinte acel liceu purtandu-l.Insa elevii nu erau prea dornici nici macar atat sa poarte,doar bobocii mai purtau acel sacou.

Diriginta mea era stricta in privinta acestui lucru ,ori de cate ori ne vedea fara sacou ,indiferent unde ne aflam in liceu ne oprea sa ne ia la rost cu motivul ca ne da directoarea afara din scoala :)).

Edited by nExow, 17 October 2013 - 10:19 PM.

DaOsTaR ;x

DaOsTaR ;x

Banned

• Banned
  • 806 posts
  • 60 topics
  • Joined 05-July 13

Sincer nu vad ce rol are sa porti uniforma la scoala .. 

• A N D R E W 1 G likes this

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13

Pai normal dupa spusele dirigintilor si directoarele scolii ca sa porti o uniforma este un exemplu al scolii si un exemplu de om cultivat si cu bun simt fata de scolala lui dar pe mine nu ma intereseaza de scoala si uniforma, mie imi place sa ma imbrac sport si camasa la ocazii speciale , dar o uniforma eu nu i vad rostul , parerea mea .

//powah

//powah

Fost Designer

• Retired
  • 1567 posts
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13

Am avut noroc de unforma ok, din care port doar sacoul. In rest blugi inchisi la culoare, tricou/camasa, tenesi.

Ceea ce ma deranjeaza la uniforma sunt pantalonii care sunt atat de largi incat intram 3-4 oameni in ei.

Nu sunt de accord cu uniformele la scoala/liceu dar nici sa te afisezi in toate culorile curcubeului sau sa fi fosforescent :))

Off: Legat de spusele lui Tyga si Cosmin, aveti acel sistem prin care toate notele si absentele pot fi vazute de parinti pe net?

iReaL.

iReaL.

Member

• Banned
  • 44 posts
  • 3 topics
  • Joined 27-October 13

Doamne , eu niciodata nu am purtat uniforma .

• GLEN. likes this

MED1ONNNNNNNNN.

MED1ONNNNNNNNN.

Addicted Member

• Membru
  • 220 posts
  • 33 topics
  • Joined 18-June 13

La noi e obligatoriu , dar nu voi purta oricare ar fii sanctiunile , la liceu trebuie sa mergi imbracat cum vrei , nu cu uniforma . Nu mai suntem in clasele 1-4 !

Twista

Twista

Ultras Member

• Banned
  • 500 posts
  • 24 topics
  • Joined 16-October 13

Sunt pe clasa a9-a, e al dracu' de greu.

Am nimerit o diriginta super nebuna, nu ne lasa sa facem nimic.. ne bate la cap sa venim cu uniforma..

De f. multe ori ne-a trimis acasa cand ne-a prins fara uniforma, si a spus ca o sa inceapa cu scaderea notei la purtare..

Nu inteleg, de ce conteaza asa de mult uniforma?

Te face mai destept, sau cum ?

Sper sa fie totu' bine pan' la sfarsitul clasei a 9-a..

DOMNU' CU NOI!

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 posts
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Am purtat uniforma in primul an de liceu. Atat!

Cu timpul, nici tocilarul clasei nu o mai purta, si am discutat cu diriginta si ne-a dat voie sa venim cum vrem, dar fara culori care iti sar in ochi. :3

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Off: Legat de spusele lui Tyga si Cosmin, aveti acel sistem prin care toate notele si absentele pot fi vazute de parinti pe net?

La mine cel putin nu, oricum, e penibil acel 'sistem'.

Sunt pe clasa a9-a, e al dracu' de greu.

Am nimerit o diriginta super nebuna, nu ne lasa sa facem nimic.. ne bate la cap sa venim cu uniforma..

De f. multe ori ne-a trimis acasa cand ne-a prins fara uniforma, si a spus ca o sa inceapa cu scaderea notei la purtare..

Nu inteleg, de ce conteaza asa de mult uniforma?

Te face mai destept, sau cum ?

Sper sa fie totu' bine pan' la sfarsitul clasei a 9-a..

DOMNU' CU NOI!

Probabil vrea sa mai faceti niste 'reclama' la liceul respectiv purtandu-le uniformele, cand mai mergi prin autobuz sa zica nea' Vasile ca ai uniforma de la scoala.

Treaba aia cu ''iti scade nota la purtare'' e aberatie. Cand ajungi sa te iei la bataie sau cine stie ce altceva, atunci sa te astepti sa-ti zica ca iti scade nota, pana atunci, las-o/lasa-l in lumea ei/lui.

Twista

Twista

Ultras Member

• Banned
  • 500 posts
  • 24 topics
  • Joined 16-October 13

La mine cel putin nu, oricum, e penibil acel 'sistem'.

Probabil vrea sa mai faceti niste 'reclama' la liceul respectiv purtandu-le uniformele, cand mai mergi prin autobuz sa zica nea' Vasile ca ai uniforma de la scoala.

Treaba aia cu ''iti scade nota la purtare'' e aberatie. Cand ajungi sa te iei la bataie sau cine stie ce altceva, atunci sa te astepti sa-ti zica ca iti scade nota, pana atunci, las-o/lasa-l in lumea ei/lui.

Mda, cred c-o sa iau in considerare sfatul tau s-o las in lumea ei..

Ne mai este si profa de m1 si parca are ceva cu noi.. ne preda de ne sparge.

La ora ei de fiecare data ea e sefa, orice i-ai spune ca ai absenta aia ca ti-a fost rau, ca nu te-ai dus la sport ca te-a durut piciorul, etc. .. Ea spune ca-i plictisita de scuzele astea de 2 bani si ca noi nu eram nascuti cand ea inghitea minciunele astea.

Foarte aiurea diriginta asta.

Edited by Twista, 10 November 2013 - 10:50 AM.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 posts
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

#Treaba asta cu uniforma nu am manglito niciodata .

Mi-a placut sa fiu mereu elegant la liceu , pentru fete :-" .

Imi aduc aminte de diriginta mea .

Cand venea un parinte la scoala nu ii spunea notele rele , doar pe cele bune . Tinea foarte mult cu noi :)) .

Mi-e dor de anii de liceu si o sa imi aduc aminte de ei cu mare drag ...

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Niciodata nu a stat vorba de uniforma.

Fiecare venea cum putea el mai bine :)

Si nici ca nu va fii.

Eu credk ca nu trebuie neaparat uniforma adica ma refer k sunt copii mai saraci si nu isi permit :)

Edited by Dorian., 17 November 2013 - 09:58 AM.

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12

Eu credk ca nu trebuie neaparat uniforma adica ma refer k sunt copii mai saraci si nu isi permit

Si daca sunt saraci, nu e mai bine asa? E mai costisitor sa-ti cumperi alte haine decat sa porti uniforma aia zi de zi, dai odata banii si gata.

Eu sincer daca as avea o uniforma eleganta (sacou + camasa) nu m-ar deranja deloc sa vin cu ea. Oricum, uniforma mea de instalator o port doar la 2 ore pe saptamana, deci nu e mare lucru. Plus ca decat sa vad pe toti in trening si cu bluze cu "swarovski" mai bine cu uniforma.

DeW. Furien

DeW. Furien

Addicted Member

• Banned
  • 323 posts
  • 39 topics
  • Joined 29-October 13

Eu, unul nu folosesc uniforma :) Trening , camasa . Atat!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users