Salut,sper ca postez unde trebuie. Vreau sa imi achizitionez un telefon nou.. sa fie 12,13 milioane.
Vreau sa-mi spuneti niste telefoane bune cu android,rezistente,etc..
Cu Stima TrojaNNNNNNNNNN!
Salut,sper ca postez unde trebuie. Vreau sa imi achizitionez un telefon nou.. sa fie 12,13 milioane.
Vreau sa-mi spuneti niste telefoane bune cu android,rezistente,etc..
Cu Stima TrojaNNNNNNNNNN!
Sunt de acord cu drake .
Telefonul este gen " tableta" si are o gramada de aplicatii si functii preinstalate .
Ce-i drept este putin cam scump dar isi merita banii.
Concluzie : Samsung Note 2
Pai la bugetul pe care il poti oferi , iti recomand Samsung galaxy S Advance un telefon foarte bun sau Samsung Galaxy S 3 . Bafta !
Multumesc! Am cautat pe niste site-uri si am vazut un Galaxy S Advance,este un telefon suberb din cate vad.
Multumesc pentru cei care mi-ati dat niste idei.
Multumesc! Am cautat pe niste site-uri si am vazut un Galaxy S Advance,este un telefon suberb din cate vad.
Multumesc pentru cei care mi-ati dat niste idei.
Sau si mai bine , poti merge la un magazin specializat ( gen Orange / Vodafone / Germanos ) si sa te consulti cu dansii . Poate vezi si ceva oferte , nu primul iepure care iti iese in cale il si impusti . Astepti ca poate iese unu mai gras .
Samsung Galaxy S3 Are un design frumos dar la un anumit timp ti se va bloca. Pentru ca am avut si eu.. Si se strica si Difuzoru cand vorbesc / se opreste din cand in cand , si se blocheaza la anumite aplicati care sunt importante pentru telefon.
Iti recomand " Sony Xperia Z " il am de 3 luni si merge super bine , nu am probleme cu el . Iti recomand Sony Xperia Z
Dar costa 2700
Edited by Cioby Si Atat, 08 October 2013 - 08:53 PM.
Samsung Galaxy S3 Are un design frumos dar la un anumit timp ti se va bloca. Pentru ca am avut si eu.. Si se strica si Difuzoru cand vorbesc / se opreste din cand in cand , si se blocheaza la anumite aplicati care sunt importante pentru telefon.
Iti recomand " Sony Xperia Z " il am de 3 luni si merge super bine , nu am probleme cu el . Iti recomand Sony Xperia Z
Dar costa 2700
Se pare ca tu postezi doar pentru +1,am spus destul de clar ca bugetul meu este de 12,13 milioane. Oricum m-am hotarat ce telefon sa imi iau.
Se poate da T/C
Edited by TrojaNNNNNNNNNN, 10 October 2013 - 05:06 PM.
Se pare ca tu postezi doar pentru +1,am spus destul de clar ca bugetul meu este de 12,13 milioane. Oricum m-am hotarat ce telefon sa imi iau.
Se poate da T/C
OK, sper ca au fost de ajutor parerile userilor de mai sus, in caz ca mai intampini probleme sau doresti sa dezbati alt subiect, te asteptam cu un topic nou.
Topic inchis la cererea autorului.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users