Unele sunt adevărate, altele nu. Faza cu fulgerul pare fake, dar nu cred că e.
Orice are o explicație, dar ce se întâmplă atunci când nu are?
Eu unul nu-ti recomand sa asisti la lucruri de genul ...
Poate am sa-mi fac timp intr-o zii si o sa postez niste intamplari de genul in satul bunicilor
Sincer si la mine la tara a trait o baba despre care inca vorbesc batrani ca ar fii facut si desfacut,ca la casa ei se intamplau lucruri ciudate,etc.Dupa ce a murit,prin 2000 si ceva,nu tin minte exact anu,eram mic,nimeni nu vroia sa se apropie de casa,cica era bantuita si nush ce,asta era doar in mintea lor,acuma locuiesc niste oameni si totul e bine.La fel si cu casa din apahida care cica e bantuita,e bantuita doar in mintea celor care cred in asa ceva,gata daca o casa care arata mai rau sau acolo a stat unu ce sa sinucis,gata e bantuita casa.Eu tot raman la ideea mea ''Pana nu sunt martor la asa ceva nu cred in povestile altora !''
Faza cu fulgeru e trujac nu are cum. Un vecin de-al meu a fost trasnit de un fulger si a decedat pe loc!.
Imposibil!
Sa sti ca au fost si oameni care au supravietuit,intr-adevar sansele sunt mici,dar cu putin noroc de la Dumnezeu,se poate orice
Nu cred in faza cu fulgerul.Daca era lovit odata mai ziceai, dar de doua ori, e prea "nasol".
Am auzit (nu stiu sigur) ca un fulger genereaza curent pentru un sat intreg, nu stiu daca e adevarat sau nu, dar daca era adevarata faza din videoclip "ala" trebuia sa fie cenusa acum.
Vorbiti toti de faza cu fulgerul, dar daca a`ti fi cautat si v`ati fi documentat putin a`ti fi aflat ca acea filmare a fost o caterinca. Totodata a`ti fi aflat ca fulgerul nu trece de lucruri cauciucate, sau daca 2 persoane sunt in contact ( se tin de mana de ex ) , fulgerul trece de la prima la a 2-a, in cele din urma lasandu`se cu decesul respectivei.
Intamplari paranormale exista, dar multe au o explicatie logica.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi