Ce crezi tu:Votez cu bilbia
De ce?:Pentru ca in biblie scrie despre creearea lumii./Iar dumnezeu este creatorul.
Ce crezi tu:Votez cu bilbia
De ce?:Pentru ca in biblie scrie despre creearea lumii./Iar dumnezeu este creatorul.
Ce crezi tu: Nici una nici alta.
De ce?: Chiar si in ziua de azi sunt o gramada de teorii si niciuna nu este 100% acceptata. Daca cu toata tehnologia care o detinem la momentul actual nu am reusit sa gasim adevaratul raspuns, acum 2000 de ani cand a fost scrisa Biblia de unde sa se fii stiu ? ... Biblia a fost scrisa ca sa "indrume" lumea spre credinta in D-zeu , majoritatea povestilor scrise in ea sunt exagerate pentru a scoate in evidenta puterea lui D-zeu , pana la urma nimeni nu poate sa demonstreze ce si cum s-a intamplat cu adevarat pentru ca Universul sa fie creat.
Ce crezi tu : Biblia o cred cu siguranta.
De ce ? Sunt o gramada de teorii care nu dovedesc clar niste lucruri . Cum ca pamantul s-ar fi creat prin acel BIG BANG , unde-i dovada ? Toti credeti in cercetatori iar acei cercetatori sunt niste oameni simplii care doresc sa se afirme prin diferite teorii . Alta prostie primul om pe luna "Neil Armstrong" alta afirmatie care nu isi are rostul . Deci pe vremea lui PAZVANTI nu exista tehnologia care exista acuma iar el a ajuns pe Luna iar in ziua de azi priviti la ce nivel este tehnologia si inca nu sa ajuns pe Luna , in concluzie CERCETATORI = MINCINOSI .
Edited by Flavyu, 25 November 2013 - 06:03 PM.
ce creti tu : Stiinta
de ce : Pentru ca suntem in 2014 si nu mai ai cum sa ai mintea lafel ca o baba de 60 de ani , aici e o chestie psihologica in orice caz stiinta descopera lucuri , exact ca si omu , religia te face sa te rogi la ceva care nu exista , sa ramai pe loc si sa nu te dezvolti intelectual in mod firesc (crede si nu cerceta) , cu un trecut in care au murit sute de mii de oameni doar pentru diferentele de religii . Suntem in epoca moderna nu stiu cum cineva sub 60 de ani poate sa mai creada in biblie
Edited by Evile, 12 December 2013 - 09:16 PM.
Ce crezi tu: Știința
De ce?: 1. Este deja dovedit științific, dar creștini la fiecare întrebare au răspunsul " Asa a vrut Dumnezeu", iar ei nu pot gândii mai departe de atât.
2. Totul s-a format natural,iar eu cred si în teoria extratereștrilor antici.
3. Religia este doar o forma de guvernare,dar multe persoane nu si-au dat seama
Ce crezi tu : Stiinta
De ce ?: Religia nu vine cu dovezi solide pt a sustine ideea "Divinitatii creatoare" pe cand stiinta Da!!
Stiinta - Religia - 1 - 0
Ce crezi tu: ce ne spune biblia
De ce?: Dumnezeu a creat lume , pare cel mai bun raspuns la aceasta intrebare.
Ia auzi aici
. Dar cine crezi ca a inventat acel Big Bang si acele planete ? Nu Dumnezeu le-a facut ..
. Dar de ar fi existat acel Big Bang dar astea sunt numai niste superstiti ...
Vote pentru ce se spune in Biblie.
Ei și poți să îmi spui cum a apărut Dumnezeu?
Ce crezi tu: 50% fiecare
De ce?: Pentru că ambele sunt plauzibile, cât de cât ...
Ce crezi tu: Ce ne este descris in biblie
De ce?: Fiindca cred in Dumnezeu, ma inchin de fiecare data cand trec prin fata bisericii si cred tot ce e in biblie..
Ce crezi tu: Panmantul a fost creeat dupa cum spune biblia .
De ce?: Pentru ca pamantul a fost creat inaintea oamenilor d estiinta , si cred ca acest lucru spune totul
Ce crezi tu : Stiinta
De ce ?:stiinta explica totul + ca am vazut documentare pe aceasta tema
Edited by revo., 27 January 2014 - 06:18 PM.
Ce crezi tu: Universul a fost creat prin " Big Bang " , eu am votat " Ce ne spun cercetatorii "
De ce?: Am mai multe argumente , mi-ar lua cam mult sa le explic
Edited by Twes, 27 January 2014 - 08:35 PM.
Ce crezi tu: Ce ne spun cercetatorii.
De ce?: Pentru ca automobile, si pentru ca mertane la catedrale.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users