Astept pareri cat si votul dumneavoastra.
Va rugam respectati urmatorul model de postare!
Ce crezi tu:
De ce?:
Aceasta postare a fost editata de Dr. P: 09 September 2013 - 02:48 AM
1.Ce se crede religios!
La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul. Si pamantul era netocmit si gol. Intuneric era deasupra adancului si Duhul lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor. Si a zis Dumnezeu: "Sa fie lumina!" Si a fost lumina. Si a vazut Dumnezeu ca e buna lumina si a despartit Dumnezeu lumina de intuneric. Lumina a numit-o Dumnezeu ziua, iar intunericul l-a numit noapte!
2. Ce se crede stiintific!
Pe baza descoperirilor geologice oamenii de știință au reușit să reconstituie o serie de date referitoare la trecutul planetei. Ei au aflat astfel că Pământul s-a format din materia norului gazos al Nebuloasei Solare, alături de Soare și de celelalte planete ale sistemului solar, acum aproximativ 4,55 miliarde de ani, Luna formându-se ceva mai târziu. Inițial sub formă lichidă, stratul exterior al planetei avea să se răcească, dând naștere scoarței terestre. Emanațiile de gaze și erupțiile vulcanice au format atmosfera primară. Condensarea vaporilor de apă, alături de gheața din comete, aveau să formeze apoi și oceanele. Această puternică activitate chimică a fost sursa apariției, acum circa 4 miliarde de ani, a unei molecule cu capacitatea de a se înmulți spontan.
Urmatorii care vor posta sunt rugati sa apeleze la modelul specificat mai sus!
Aceasta postare a fost editata de Dr. P: 09 September 2013 - 02:48 AM
Ştiinţa.
Se ştie că a avut loc Big Banul, iar dacă nu ar fi adevărat, de ce s-au inventat încă 9 planete(s-a descoperit şi a 10a) şi miile de sori?
Hai, găsiţi o soluţie, voi, cei cu biblia.
Aceasta postare a fost editata de C@ScaDa Denysa: 13 October 2013 - 08:05 PM
Ştiinţa.
Se ştie că a avut loc Big Banul, iar dacă nu ar fi adevărat, de ce s-au inventat încă 9 planete(s-a descoperit şi a 10a) şi miile de sori?
Hai, găsiţi o soluţie, voi, cei cu biblia.
Ia auzi aici . Dar cine crezi ca a inventat acel Big Bang si acele planete ? Nu Dumnezeu le-a facut ..
. Dar de ar fi existat acel Big Bang dar astea sunt numai niste superstiti ...
Vote pentru ce se spune in Biblie.
Eu zis ambe!e, la sc cand eram in a 8 a pr0fa de religie a zis: au dreptate ambele "dar intr-un fel divers de cel care il stim noi"
Se zice ca Dumnezeu a fct pamantu in 6 zile si duminica [a 7 a] sa odihnit, pr0fa a zis ca Dumnezeu a creat numai o resursa vitala adica "apa" !
Eu asa stiu asa va zic !
Ce crezi tu :Începutul sistemului nostru solar şi implicit al Terrei a depins de moartea unei stele masive. Atunci când o stea de dimensiuni mari se stinge are loc o explozie colosală în urma căreia sunt aruncate în spaţiul cosmic cantităţi impresionante de materie. Materialul rămas în urma unei asemenea explozii se adună treptat sub efectul gravitaţiei pentru a forma noi stele şi planete. La fel s-a întâmplat şi în cazul sistemului nostru solar, apărând astfel Soarele şi un număr de aproximativ douăzeci de planete.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi