Nu se puna problema de faptul ca vina nu a fost de ambele parti. Asa ca va voi lua pe rand:
1.Home inainte sa faci speculatii cum ca intra odata pe saptamana , ar trebui sa te asiguri ca persoana respectiva nu a facut cerere de absenta sau ca nu a vorbit cu vreun owner despre activitatea lui mai redusa pe server si chiar si asa nici tu nu ai niciun drept sa il tragi la raspundere ca " ce ca intra doar o odata pe saptamana".Totusi suntem oameni si avem lucruri mai importante decat cs-ul.Fara suparare home , insa si atitudinea ta a fost deplorabila .. felul cum ai raspuns.
2.Emeric indiferent care a fost disputa pe server am rugamintea de la tine sa nu mai iei adminii la rost , poti oricand sa-mi dai pm + dovada si se rezolva.
Nu de alta , insa poate intentiile tale au fost bune dar modul cum te-ai exprimat a fost deplasat ... ceea ce a dus la divergente.
Pe langa asta ma bucur ca s-a postat aici ca sa rezolvam totusi fara reclamatii , amenintari .. ma bucur ca topicul acesta are " efect " asupra voastra.
Am spus clar ca acesta nu este un topic in care sa dau sanctiuni , insa de data asta nu pot sa o las asa.
Datorita micii voastre dispute s-a creat un haos pe server unde playerii au ajuns sa se injure intre ei , iar voi ati fost prea ocupati sa va certati.Aveti avertisment verbal tura asta la amandoi si va rog sa nu se mai intample.
Puteti rezolva si pe cale pasnica si vorbind frumos intre voi , daca noi ca si staff nu ne respectam ... atunci ce sa mai cerem de la playeri?
Am anumite pretentii de la voi .
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 13 September 2013 - 07:44 PM