Salt la continut

Fotografie

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• Please log in to reply
158 replies to this topic

Pure;;

Pure;;

Ultras Member

• Banned
  • 468 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 21-June 13
  • Country: Country Flag

h8mE, a specificat si Denisa acesta nu este un topic pentru reclamatii intre admini, ci un topic in care trebuie sa iti specifiti o nemutumire legata de server sau forum. Pentru reclamatii intre adminii ai la sesizari http://forum.cs16.ro.../6411-sesizari/

Pai eu nu ii fac reclamatie , sunt nemultumit de comportamentul lui , atata tot .

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Nu mai iau cu tine in gura. Un reply iti dau. Erai intrat de mult pe server, asta pot confirma log-urile. 
Nu mi-ai spus ca abia intrasesi(Pot confirma log-urile+printurile). Pune si tu printuri cu tot ce a fost. Nu doar cu ce am spus eu.

2013_09_13_00011.jpg

2013_09_13_00012.jpg

2013_09_13_00013.jpg

2013_09_13_00014.jpg

2013_09_13_00015.jpg

2013_09_13_00016.jpg
Nu ti-am mai raspuns pentru ca nu am vrut sa ma cert cu tine, am dat un PM lui David si unul lui Denisa.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Fara supare insa din primul print se vede ca ai cautat cearta , Emeric. Nu este datoria ta sa-l iei la rost pe x sau pe y , s-a mai spus asta. Nu iti intra in atributii asa ceva. Si din cate se vede nu era singurul admin de pe server :). Nu ati putea discuta frumos intre voi fara sa faceti faze dinastea?

Pure;;

Pure;;

Ultras Member

• Banned
  • 468 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 21-June 13

Recunosc , am gresit si eu .. Dar de ce ai inceput cu faze de alea ca nu am dat un vot in viata mea si nu mai stiu eu ce ? Puteai sa imi zici frumos sa dau la vot sau puteai sa dai si tu , din cate stiu mai aveai admin .

Iulia.Plod

Iulia.Plod

Ultras Member

• Membru
  • 401 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 31-January 13
Recunosc , am gresit si eu .. Dar de ce ai inceput cu faze de alea ca nu am dat un vot in viata mea si nu mai stiu eu ce ? Puteai sa imi zici frumos sa dau la vot sau puteai sa dai si tu , din cate stiu mai aveai admin .

Ai si tu dreptatea ta.

Acum in alta ordine de idei. In timp ce voi aveati grija sa va certati...jucatorii (se poate si observa putin din print-urile realizate chiar de voi) aveau grija sa se jigneasca,eu una abia intrasem...si in 2minute am dat gag la 3 playeri care de morti, mame si cat de panarame sau nepanarame sunt persoanele pentru fiecare , aveau grija sa isi exprime parerile pe chatul public/al playerilor... 

Eu zic sa beti putina apa...si sa va reveniti... 

Aceasta postare a fost editata de Iulia.Plod: 13 September 2013 - 06:03 PM

• SwanX and ts! like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Nu se puna problema de faptul ca vina nu a fost de ambele parti. Asa ca va voi lua pe rand:

1.Home inainte sa faci speculatii cum ca intra odata pe saptamana , ar trebui sa te asiguri ca persoana respectiva nu a facut cerere de absenta sau ca nu a vorbit cu vreun owner despre activitatea lui mai redusa pe server si chiar si asa nici tu nu ai niciun drept sa il tragi la raspundere ca " ce ca intra doar o odata pe saptamana".Totusi suntem oameni si avem lucruri mai importante decat cs-ul.Fara suparare home , insa si atitudinea ta a fost deplorabila .. felul cum ai raspuns.

2.Emeric indiferent care a fost disputa pe server am rugamintea de la tine sa nu mai iei adminii la rost , poti oricand sa-mi dai pm + dovada si se rezolva.

Nu de alta , insa poate intentiile tale au fost bune dar modul cum te-ai exprimat a fost deplasat ... ceea ce a dus la divergente.

Pe langa asta ma bucur ca s-a postat aici ca sa rezolvam totusi fara reclamatii , amenintari .. ma bucur ca topicul acesta are " efect " asupra voastra.

Am spus clar ca acesta nu este un topic in care sa dau sanctiuni , insa de data asta nu pot sa o las asa.

Datorita micii voastre dispute s-a creat un haos pe server unde playerii au ajuns sa se injure intre ei , iar voi ati fost prea ocupati sa va certati.Aveti avertisment verbal tura asta la amandoi si va rog sa nu se mai intample.

Puteti rezolva si pe cale pasnica si vorbind frumos intre voi , daca noi ca si staff nu ne respectam ... atunci ce sa mai cerem de la playeri?

Am anumite pretentii de la voi .

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 13 September 2013 - 07:44 PM

• ts! and Pure;; like this

Pure;;

Pure;;

Ultras Member

• Banned
  • 468 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 21-June 13

Nu se puna problema de faptul ca vina nu a fost de ambele parti. Asa ca va voi lua pe rand:

1.Home inainte sa faci speculatii cum ca intra odata pe saptamana , ar trebui sa te asiguri ca persoana respectiva nu a facut cerere de absenta sau ca nu a vorbit cu vreun owner despre activitatea lui mai redusa pe server si chiar si asa nici tu nu ai niciun drept sa il tragi la raspundere ca " ce ca intra doar o odata pe saptamana".Totusi suntem oameni si avem lucruri mai importante decat cs-ul.Fara suparare home , insa si atitudinea ta a fost deplorabila .. felul cum ai raspuns.

2.Emeric indiferent care a fost disputa pe server am rugamintea de la tine sa nu mai iei adminii la rost , poti oricand sa-mi dai pm + dovada si se rezolva.

Nu de alta , insa poate intentiile tale au fost bune dar modul cum te-ai exprimat a fost deplasat ... ceea ce a dus la divergente.

Pe langa asta ma bucur ca s-a postat aici ca sa rezolvam totusi fara reclamatii , amenintari .. ma bucur ca topicul acesta are " efect " asupra voastra.

Am spus clar ca acesta nu este un topic in care sa dau sanctiuni , insa de data asta nu pot sa o las asa.

Datorita micii voastre dispute s-a creat un haos pe server unde playerii au ajuns sa se injure intre ei , iar voi ati fost prea ocupati sa va certati.Aveti avertisment verbal tura asta la amandoi si va rog sa nu se mai intample.

Puteti rezolva si pe cale pasnica si vorbind frumos intre voi , daca noi ca si staff nu ne respectam ... atunci ce sa mai cerem de la playeri?

Am anumite pretentii de la voi .

Denisa rezolva problema ce de obicei .. Deci , sper sa nu se mai intample , imi pare rau Emeric daca te-am jignit . Facem pace oke ? :)

• Iulia.Plod likes this

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Mhm. Facem. ^^

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ma bucur ca ati reusit sa faceti pace.

Legat de wlk , am primit o " plangere " la adresa ta.

vycy: sal
vycy: denisa e un admin nou....wlk care face pl mare pe sv
I ♥ U: ai print?
vycy: era mainainte blowjob si imi dadea slay ca cica nu am pus bmb...ca campez
vycy: numai motive dinaste handicapate
vycy: nu am...
I ♥ U: ok
I ♥ U: am inteles
vycy: imi pare rau ca nu am facut
I ♥ U: o sa discut cu el
I ♥ U: da?
I ♥ U: daca se ma intampla
I ♥ U: te rog print
vycy: ok

Extras din ftp -->

[13/09/2013 - 20:14:27] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap ara"]
[13/09/2013 - 20:14:29] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap ara"]
[13/09/2013 - 20:16:09] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap abcd"]
[13/09/2013 - 20:16:09] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap ara"]
[13/09/2013 - 20:16:14] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap abd"]
[13/09/2013 - 20:16:16] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap abcd"]
[13/09/2013 - 20:16:18] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slap abdc"]
[13/09/2013 - 20:19:35] [wLk. @ CS 1.6] [Command: "amx_slay vycy"]

Nu stiu exact care a fost faza , ce s-a intamplat , insa nu este prima oara cand ii dai slay , nu iti bag de vina , repet .. nu am fost pe server sa stiu exact ce s-a intamplat.

Nemultumirea mea este ca a venit un player vechi , fost admin sa se planga la adresa ta wlk si nu cred ca zicea ceva daca nu se simtea neindreptatit.

Te rog sa fi mai atent data viitoare si sper sa citesti si forumul.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 13 September 2013 - 08:45 PM

• ts! likes this

wLk. @ CS 1.6

wLk. @ CS 1.6

Member

• Membru
  • 52 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 28-August 13

Faza a fost că era secunda 20,şi baieţelul stătea după cutii la frage,i-am dat slay şi tot eu sunt terminat.

Şi abcd se blocase undeva,i-am dat slap să-l scot.

Aceasta postare a fost editata de wLk. @ CS 1.6: 14 September 2013 - 01:25 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu deasta am postat aici , sa vad ce s-a intamplat defapt.Am mai mare incredere in voi , adminii , decat in playerii care se plang si nu au nici o dovada .

@ Ti-am schimbat nick-ul apropo

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 14 September 2013 - 01:27 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Am vazut demo-ul lui MIHAI [;x] => <3 FcSb , nu are nimic . Va rog nu mai banati playerii daca aveti indoieli , ii pierdem aiurea.

Postati aici --> http://forum.cs16.ro...-parerea/page-9 , puteti salva ip-ul si ii dati ban pe urma [ evident ma refer la codurile care nu sunt asa "vizibile" ]

Pe langa asta in acel demo este un anumit player muzik nu stiu cum care pe tot parcursul demo-ului folosea abuziv u@ reclamandu-l pe acest player , nu cred ca va este greu sa ziceti " ba e deja un admin pe el " si daca continua cu u@ sa il sanctionati.Pe tot parcursul demo-ului respectivul tot "striga" la voi si abia v-ati obosit sa ii raspundeti.

• Nasacryl likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Am vazut unul dintre demo-uri postate la " dati-va cu parerea " --> https://mega.co.nz/#!WYAlyRTJ!TwS11j3L3Lgdy8M_N-zJdBZBBOszWuLvfExV_2mk2rI [ acesta mai exact ]

Nu vreau sa dau niciun warn , nu cred ca este cazul. Te-as ruga doar V@Rz7z@ , sa tratezi jucatorii cu respect , sa nu mai spui " marsh " unui jucator care nu ti-a spus nimic si i-ai spus acest cuvant doar din simplu fapt ca te-a omorat.

• ts! likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

1. Chiar daca nu reclama playerii codatii , nu inseamna ca voi nu va puteti pune spectatori din propria voastra initiativa.Din demo-ul postat la sesizare admin --> http://www15.zippysh...83973/file.html , este un player care are / avea silent aim [ fatal error ] .

2. Pentru xPOCx am vazut in demo`ul respectiv ca ai o atitudine destul de " saritoare " , adminul respectiv a intrebat frumos cine a dat harta la vot , nu este nevoie sa raspunzi cu suferinte. :)

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Denisa daca ma crezi sau daca nu ma crezi (apropo stiu ca numa mai avertizat) stiu ca am gresit dar cand zic asa mai mult zic la pure ca avem o relatie "speciala" poate vezi si relatia noastra pe srv nush problema ta mai zic la knorr. pitbul cllaudiu etc.. mai mult zic in gluma ... acum sti eu stiu si sunt constient  ca dau un exemplu prost playerilor(si unilor colegi /admini/ care nu stiu de gluma) dar mai mult zic asa la cei mai speciali mie si mai apropiati.. eu tiam spus acum dc spun eu "marsh" acum tu daca doresti sau doreste altineva sa traga o concluzie si ma scuzati daca am gresit.. dealtada nu o sa mai fac daca va deranjeaza

• StiL^VoYo likes this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Varza, eu unul inteleg ca glumesti si asa mai departe, dar daca tot vrei sa o faci ai u@ sau amx_psay unde comunici doar cu cel glumet :) Nu trebuie sa demonstrezi tuturor playerilor ca tu ai caine prin ordinul "marsh" ;)) 

PS: foloseste virgula ca de multe ori raman fara aer cand iti citesc posturile :))

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

de acum asa o sa fac si, ok cam asa sunt obisnuit nu am ce face:D

• StiL^VoYo likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Cum spunea si lebada , ai u@ ... mai departe daca un admin doreste sa iti faca reclamatie e partea a 2-a.

Eu ti-am atras atentia pentru ca ai postat pe chatul normal , unde au vazut tot playerii .

Pocc

Pocc

Member

• Membru
  • 59 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 03-October 13

Denisa , ai dreptate in tot ce ai zis. Credeam ca efect ma acuza de ceva deaia am intrebat . Totusi recunosc , nu trebuia sa raspund asa. Multumesc !

Aceasta postare a fost editata de Pocc: 04 October 2013 - 09:24 AM

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am mai vrut sa va zic o chestiune ... daca un alt admin va greseste cu ceva ( sa zicem un lucru mai minor gen un slay sau ceva de genu ) , nu ii faceti din prima reclamatie ... trebuie sa existe si un pic de intelegere intre voi , nu fiecare pentru el . 

• gRaniT and Pocc like this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi