Salt la continut

Fotografie

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• Please log in to reply
158 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Ti-am dat ignore , cu mine ai incheiat orice discutie incepand de acum , imatura cum sunt , nu permit nimanui sa ma jigneasca.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 12 September 2013 - 01:39 PM

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Tocmai de aceea am mai cerut inca niste pareri celor de la demo report. Daca nu ma insel chiar tu ai spus mai sus un lucru : 

Catalin. Daca nu am sansa sa demonstrez de ce sa ma mai obosesc? Daca incerc sa ma fac ascultat si voi nu vreti sa ma auziti? Am facut-o in modul acesta si se pare ca a functionat. :)

Nu a functionat, nu ai facut altceva decat sa termini absolut orice discutie cu mine la felul cum ai pus problema.

Si daca cauti bine la discutii , o sa vezi ca la discutii admini am mai spus si ca "nu va mai luati dupa cei de la demo report pentru ca fac greseli elementare si habar nu au de jocul asta" , dar banuiesc ca asta nu ai gasit sau nu te-a interesat , nu?

Vrei sa te faci auzit? De ce nu ai spus atunci "ba prostilor , eu consider ca ati gresit..mai uitati-va macar o data la demo".

Referitor la dati-va cu parerea , nu cred ca este vreun demo la care sa nu fi dat un raspuns cat de repede am putut. Dat fiind faptul ca nu este DOAR datoria mea asta , ar trebui sa te iei de ceilalti.

Iti REPET inca o data , la fel cum PAREREA MEA SI A NOASTRA a fost ca acel jucator este CURAT , la fel si PAREREA LU ALA DE LA DEMO REPORT este ca jucatorul ARE AIM , da? Adu-mi DOVEZI CA EU/ NOI MA INSEL/NE INSELAM si adu-mi dovezi ca DENISA FACE CE II SPUN EU. Si te rog adu-le cat mai repede.

Acum sa revenim la demo-ul in cauza , pe care l-am mai vizionat o data.

In primul rand , la cererea de UNBAN a fost postat un singur demo , nu doua ca la demo report..ciudat , nu? Pastrati demo-urile pentru voi , nu?

De aici rezulta faptul ca , la fel cum nu te obosesti tu..n-o sa ma obosesc nici eu sa ma uit la celalalt demo fiindca am si altceva mai bun de facut.

Bun , pana aici banuiesc ca sunt clare toate.

Acum o sa iau si o sa iti explic fiecare runda si fiecare frag in parte , din demo-ul in care mi-am dat eu cu parerea la cererea de unban (sa fiu sigur ca ai inteles).

Prima runda :

- fragul din baza tero spre B. Cica aim , pai bun..aim ca aim , dar aim la 2 gloante din 6?  Adica scuza-ma , intradevar ii se misca tinta cand trage 2 gloante , dar la restul de 4 care a mai tras de ce nu s-a miscat? Sau ii se misca tinta doar la cifrele care se impart cu 2.5 la puterea x ? Se vede foarte clar ca da rafale de cate un singur glont , la 2 dintre ele are tinta departe de adversar de unde rezulta faptul ca isi ajusteaza tinta ca sa il nimereasca. Uita-te atent ca tinta se misca INAINTE sa TRAGA , NU DUPA CE A TRAS . Pana aici ai inteles? Perfect. Sa continuam

Runda a 2-a :

- fragul dintre port pe lung : Sta in crouch si asteapta , stie ca sunt jucatori acolo (cred ca este evident de ce daca te uiti la demo asa ca nu mai continui cu discutia). Perfect. Cand iasa jucatorul de dupa cutie acesta APASA cu AK-ul. De ce nu ii se misca tinta aiurea si sta pe o directie cand acel jucator este in miscare? Iti spun eu de ce , pentru ca ..ca orice jucator care STIE cat de cat sa APESE cu un AK stie ca tinta mea intr-o parabola cand apesi , cum corectezi asta? Misti tinta in jos. Perfect. Care este rezultatul? Rezultatul este ca desi tu duci tinta din mouse in jos , aceasta iti ramane mai sus din cauza RECULULUI.

Daca nu poti intelege asta , te invit pe server sa iti demonstrez si sa vezi ca este asa. Orice jucator cu experienta stie asta.

Perfect , pana aici e clar?

Bun , pe urma fragul din groapa...acolo nu e nimic de zis decat ca a fost noroc. Am patit-o si eu in nenumarate randuri si cred ca toata lumea a patit-o de fiecare parte a baricadei. Dupa asta moare eroic incercand sa planteze deci nu mai e nimic de spus.

Runda a 3-a :

- cu awp-ul si deagle. Perfect. Acum ...tinand cont ca respectivul are aim , in momentul cand trage cu deagle-ul de ce nu se vede nimic? Ah da , si poti veni sa spui ..apai l-a dezactivat. Desigur. Iti dai seama ca l-a avut activat la 2 fraguri. Ma rog, revenind.

Abia face frag cu 6 gloante trase cu deagle iar apoi face un frag cu awp-ul. La fragul cu awp-ul de ce nu ii s-a miscat tinta? Nu o avea pe jucator si nu e nicio miscare ANORMALA la tinta.

Bun , acum ca sa fiu sigur ca m-am facut inteles :

1. gandeste-te ca e posibil ca acel individ sa se fi inselat in privinta demo-ului. Asa ca nu veni cu abureli aici si suferinte ca vai doamne , ai avut tu dreptate si noi nu.

2. Nu sunt singurul care a postat in cererea de unban ca este curat.

3. Nu mai veni cu astfel de acuzatii fara sa ai vreo dovada. Au postat mai multi in acel topic , Denisa a vazut demo-ul si asta a fost si parerea ei , PUNCT. Daca ne-am inselat , asta este , nu poti fi bun la toate. Dar in momentul cand tu nu imi aduci absolut niciun argument concret legat de demo , nu are sens sa faci astfel decomentarii.

4. Din 10 fraguri , are aim la 2? De ce cand apasa aiurea in pereti si nu este niciun jucator langa , tinta ii face la fel? Aim-ul nu se activeaza in pereti.

5. De ce nu ii sare tinta pe alt jucator aflat in apropiere cand trage?

6. De ce doar la 2 fraguri cu ak are aim si in rest nu?

7. De ce crezi ca respectivul jucator stie mai bine ca mine sau ca noi? Ce il califica pentru asa ceva? Ca este pus acolo de catre fondatorii comunitatii? Are licenta in depistarea codatilor? NU , NU ARE. La fel cum nici noi nu avem , nici el nu are.

8. De ce la un demo in care nu este niciurma de cod , el spune contrariul? Pentru ca e bun in asta, nu?

9. De ce nu ne-ai spus in privat lucrurl asta si din frustrare ai cautat sa-ti faci dreptate in alt loc ca pe urma sa vi cu suferinte aici?

10. Nu ai demonstrat absolut nimic. ITI REPET , acel individ nu are LICENTA IN DEPISTAREA CODURILOR. Deci este DECIZIA TA PE CINE CREZI. Din partea mea poti sa faci ce iti doreste inima. Asta nu inseamna ca noi suntem prosti si am gresit , clar? Asta nu inseamna ca ala e dumnezeu si cuvantul lui e lege , clar?

Si pana la urma , este doar un ban. La fel de bine putea gresi ala , cat si noi. Tu vi aici cu aberatii si acuzatii total aiurea si fara sens. Asta nu intelegi tu.

va repet pentru ultima oara , aveti grija cum puneti problemele.

Si Emeric , cand vi cu argumente si dovezi CLARE ca acel jucator are AIM atunci o sa zic jos palaria. Pana atunci sunt doar pareri diferite care pot fi gresite , PUNCT.

Daca nu crezi ceea ce am scris legat de demo , te invit pe lan sa iti si demonstrez.

L.E : SI CA SA FIU CLAR INCA O DATA , daca tu nu vi cu DOVEZI CLARE SI CONCRETE despre tot ce ai spus in primul post , o sa ai scandal cu mine , sa iti fie clar. .

L.E 2 : Nu inteleg de ce vi cu alte demo-uri pe aici decat cel postat la cererea de unban?! AI POSTAT IN ACEA CERERE DAR NU AI VENIT CU NICIO COMPLETARE , adica nu ai venit cu inca un demo. Asa ca dati cu parerea doar la demo-ul postat acolo , PUNCT.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 13 September 2013 - 07:39 AM

Iulia.Plod

Iulia.Plod

Ultras Member

• Membru
  • 401 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 31-January 13
Ai facut-o in modul acela ca sa ne jignesti pe mine , ts si pe iulia .. care si ea a postat ca este CURAT

prima problema:

Cand juca kEnzen cs, multi din voi abia va luati PC-uri (inca le spuneati calculatoare, daca tot vreti sa fiu sincera). Faptul ca multi din voi daca va intreb ce e GH de exemplu, trebuie sa dati SEARCH GOOGLE; daca va rog sa imi spuneti tipurile de AIM si deosebirile, iar SEARCH GOOGLE; iar daca va cer sa imi studiati un CFG, va pierdeti ...demonstreaza ca nu sunteti PERFECTI. Sunteti admini WOW SUPER, dar ca admin mereu trebuie sa te documentezi, tre sa inveti unele lucruri.

Nu spune nimeni ca Denisa sau ts! s-au nascut invatati...si daca va spune ceva nu e ca au ceva cu voi, sau ca voi sunteti slabi ca admini...ci pentru a va invata. 

Plus ca unii abia stiti cum se numesc mapele... ca daca va intreb alte comenzi va bag in ceata sau va aud ca nu aveti destul acces, asa ca nu aveti de ce sa stiti comenzile. Lucru care nu are treaba... esti admin? oricand poti primi un grad mai mare...comenzile tu trebuie sa le cunosti. Ma rog. 

Kenzen e jucator bun. Demo-ul pe care eu l-am comentat este curat. Setati.va sunetul la diferite masuri, vizionati demo-ul de 5 6 7 8 9 ori, apoi vorbiti.

Emeric?! Nu o lua personal, nu m-am adresat tie in mod deosebit. 

a doua problema :

Asa cum a zis Denisa mai sus, am avut un conflict cu ts din cauza comenzii amx_cvar sv_unlag 1, caci am setato (involuntar) de mai multe ori. Faptul ca m-am legat de dansul nu a fost ca mi.a zis, caci ii si raspunsesem ca a fost o greseala, ci din cauza faptului ca eram eu probabil nebuna si mi se paruse ca imi vorbeste de sus:-?? . Pe aceasta cale imi cer scz...si o fac si pentru viitor...caci nha nu stiu niciodata cum reationez daca am o zi proasta.

edit 1:

Scrieti atat de mult..si prost uneori ..incat ma irit citind. Ts are dreptate, la UNBAN (cerere) a fost postat doar un singur demo, demo care era curat... demo in care nu avea aim nu avea wall . Deja cred ca toti aveti ceva gargauni...va certati din tampenii. 

Aceasta postare a fost editata de Iulia.Plod: 12 September 2013 - 02:10 PM

• Denisa ;x likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu nu am avut treaba ca ai folosit acele comenzi de mai multe ori , nu esti prima care o face si nici ultima. Nu este un capat de lume , eu doar ti-am zis parerea mea...sa nu le mai folosesti de atatea ori una dupa alta si ca este destul o data , nimic mai mult. Nu am incercat sa iti bag de vina sau sa iti vorbesc de sus si imi pare rau daca asta ai inteles in acel moment. M-ai luat tare dupa ce ti-am spus si am preferat sa tac decat sa provoc o cearta aiurea.

Emeric nu a inteles ca atat noi cat si ala de la demo report se poate insela , perfect valabil. Nu suntem profesori , nu pretindem sa fim. El a spus ca a cerut doar parerea , dar de la a cere parerea altuia pana a venit pe forum cu astfel de cuvinte "FAIL!" "v-am demonstrat ca avema dreptate" + jigniri si alte faze absolut gratuite si fara rost ... totusi e cale lunga.

Felul cum si-a exprimat nemultumirea lasa de dorit si arata respectul pe care il are fata de noi. Ma indoiesc sa-i fi spus vreodata "da-te mai incolo" , deci putea foarte frumos sa vina si sa spuna , uita-ti , am pus demo-ul la demo report si cel de acolo mi-a spus ca este aim , punct. Nimic mai mult , nimic mai putin.

Dar nu  ,el prefera sa faca acuzatii aberante si sa vina cu suferinte. Atunci , dragul meu Emeric , sa te astepti sa te tratez ca atare de acum incolo. Fara sa caut cearta , am dreptul sa te ignor total oricand doresc , atat eu cat si Denisa. Daca tu recurgi la jigniri doar pentru faptul ca nu poti accepta situatia de fata este problema ta.

Si iti repet , gandeste-te ce ai castigat din asta si ce ai pierdut :). Pana la urma era vorba de un demo la care parerile erau impartite , cum ar spune aia de la demo report "demo neconcludent" sau "no recoil la buton".

Cat timp tu nu vi cu dovezi si argumente CLARE care sa ateste ceea ce sustii cu atata tarie , ar fi bine sa iti ti papagalul inchis. Nu ma intereseaza povesti nemuritoare auzite sau citite in alte locuri. Eu ti-am demonstrat ca ceea ce ai spus a fost gresit si ca nu ai dreptate , tu nu ai facut acelas lucru.

Si apropo , nu scrie niciunde ca nu putem discuta pe chat-ul adminilor. Daca pe tine sau pe oricine altcineva va deranjeaza discutiile de pe admin chat , este problema voastra si aveeti 2 rezolvari :

1. hud_saytext 0

2. bind w quit

Bafta.

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Eu nu v-am jignit, voi ati interpretat chestia asta. Atat tu cat si Denisa. Mi-am explicat nemultumirea in modul acesta pentru ca Denisa este atat de incapatanata incat nu poate sa asculte si parerea altora. Ea imediat sare cu T/C pentru ca e owner pe server. Poti sa scrii tu cat vrei aici, pentru mine inseamna 0. Bafta la joc, salut.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Desigur ca nu ai jignit , suntem noi prea prosti atunci pentru inteligenta ta nativa si interpretam tot felul de lucruri neadevarate. Pacat ca tu esti singurul care interpreteaza lucrurile gresit.

Ce legatura are incapatanarea cu inchiderea topicului? Tu te uiti la topicuri cu monitorul inchis?

Nu ai vazut ca EU PERSONAL AM INCHIS TOPICUL cand respectivul a spus NU AM NEVOIE DE UNBAN ? Pe cuvantul meu dar tu vorbesti fara sa ai habar de ceva.

Daca venea Nasacryl si spunea in locul ei acelas lucru , nu mai faceai tam-tam :).

Iti repet , poate intelegi. Acel topic eu l-am inchis si am postat "vine un owner cu decizia" , nu am zis vine Denisa sau vine X sau vine Y , am specificat UN OWNER. Sau in felul asta nu ne-ai facut incapabili? Sau in felul in care ai postat nu ne-ai luat de prosti? Sau felul cum ai vorbit nu arata nimic decat dragoste?

Sa fim seriosi si realisti , parerile au fost impartite , demo`ul nu era deloc concludent si pe langa asta era si scurt si cuprindea putine faze. Singura decizie logica era acceptarea cererii.

Daca nu suntem de aceasi parere cu tine nu trebuie sa te oftici si sa devi frustrat. Iti repet , cei de la demo report au gresit in nenumarate randuri iar aici nu s-a gresit niciodata.

Si chiar si asa , sa presupunem ca intradevar am gresit , care e problema? Nu suntem oameni? De unde atata frustrare?

Bun , am gresit , asta este. Nu trebuie sa faci caz din asta si sa vi cu suferinte la noi si cu aberatii. S-a spus clar , va spuneti nemultumirile in limita bunului simt. Daca nu ne respecti nici macar atat , atunci nu avem niciun motiv sa o facem si noi sau sa te ascultam.

Ti-am spus , gandeste-te foarte bine caci si de o parte si de cealalta se poate gresi. la fel de bine cum spui tu ca noi am gresit , pot spune si eu ca  voi ati gresit. Adevarul e ca parerea staff-ului acestui server este mai importanta decat parerea unui oarecare plictisit de atatea demo-uri despre care nu stii nimic.

Iti mai repet o data , eu am inchis acel topic , nu ea. Ea doar a postat decizia ei , in calitate de owner are dreptul de a posta decizia ei. Daca ea a considerat acelas lucru ca mine si restul care au spus ca este curat , atunci live with it and go on.

Tu tot ce ai spus in aceste posturi au fost numai aberatii :

1. Ca ea se ia dupa mine si ca eu o influentez. Gresit si sunt niste acuzatii nesimtite pe care nu le acceptam si le consideram ca o jignire.

2. Ai postat 2 demo-uri la demo report , nu demo`ul de la cererea de unban. Iar in postul lasat la demo report nici macar nu vorbeste de demo`ul de la cererea de unban. Aici este doar si numai greseala ta , PUNCT. Era datoria ta sa postezi acel demo daca il aveai , nu l-ai postat , problema ta .. nu a noastra.

3. Sustii ca ea a inchis topicul , gresit. Eu l-am inchis. Asa ca nu vorbi de incapatanarea ei da a da repede t/c , clar?

4. Admini care fac parte din acest staff si-au dat cu parerea , unii au fost pro ..altii contra. Demo`ul acela era neconcludent. Decizia corecta era unban.

5. Ai jignit-o pe ea , ne-ai jignit pe noi.

6. Are tot dreptul sa iti dea ignore absolut unde doreste si cand doreste , asta nu inseamna ca e imatura ci doar ca e satula de rahaturile tale.

7. Daca ceea ce spun eu / ce spunem noi este egal cu zero pentru tine , atunci ce mai cauti aici?

8. Daca nu esti in stare sa accepti ca cineva sa aibe o parere diferita fata de tine/voi , atunci stai in banca ta si tine-ti parerile pentru tine. In viata asta nu toti or sa fie de acord cu tine si pe buna dreptate.

9. Dintre noi doi , sunt convins ca eu sunt cel care cunoaste jocul mai bine decat tine. Asa ca din respect pentru persoana mea si pentru cunostiintele mele , vorbele mele ar trebui sa fie egal cu 1 macar :) sau cu 0! (factorial).

10. Indiferent daca a fost buna sau rea , a fost decizia unui owner. Accept-o.

11. Invata sa iti spui punctul de vedere si nemultumirea frumos , nu sarcastic si nesimtit.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 12 September 2013 - 06:08 PM

Emeric .

Emeric .

Ultras Member

• Membru
  • 583 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 02-January 13

Ati recunoscut pe server. Ea a recunoscut mai exact ca va luati unul dupa altul. Ce dovezi sa iti mai arat? Am print, daca vrei ti-l urc aici sa-l vada toti.
Tu intotdeauna cauti cearta, la fiecare discutie trebuie sa te bagi tu. 
Mai stii ce ai scris la unban? Cu ce "aere" ai venit? CITEZ : "Voi va luati unul dupa altul cu pro/contra? Jur ca nu inteleg."
Dupa aceea Denisa: "
Daca unu zice ca are cod , va luati toti dupa respectivul. Va rog frumos sa nu va mai dati cu parerea daca nu vedeti demo-ul sau daca nu sunteti siguri ."

Cum ziceai si tu, fiecare s-a uitat la demo in parte si a avut pareri diferite.

4. Admini care fac parte din acest staff si-au dat cu parerea , unii au fost pro ..altii contra. Demo`ul acela era neconcludent. Decizia corecta era unban.

Macar sa nu mai spuna chestii de genul si sa arunce acuzatii in stanga si dreapta. E rau daca mai multi admini au pareri asemanatoare? Sau ce?

5. Ai jignit-o pe ea , ne-ai jignit pe noi.

Arata-mi si mie cu ce am jignit-o. Serios, tu vii aici cu nervi si faci tam tam degeaba. Ce inseamna asta? Suferinta?

7. Daca ceea ce spun eu / ce spunem noi este egal cu zero pentru tine , atunci ce mai cauti aici?

Iar interpretezi? Uita-te mai sus ce am spus si nu te mai oftica atata. Ma bucur ca ai invatat sa numeri pana la 11. Dar nu trebuie sa ne arati aici. 

Tu ar trebui sa inveti sa nu mai sari cu gura imediat. Daca mai e ceva revin cu edit, salut.

Aceasta postare a fost editata de Emeric .: 12 September 2013 - 05:30 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Ati recunoscut pe server. Ea a recunoscut mai exact ca va luati unul dupa altul. Ce dovezi sa iti mai arat? Am print, daca vrei ti-l urc aici sa-l vada toti.

Invata diferenta dintre adevar si ironie.

Mai stii ce ai scris la unban? Cu ce "aere" ai venit? CITEZ : "Voi va luati unul dupa altul cu pro/contra? Jur ca nu inteleg." Dupa aceea Denisa: "Daca unu zice ca are cod , va luati toti dupa respectivul. Va rog frumos sa nu va mai dati cu parerea daca nu vedeti demo-ul sau daca nu sunteti siguri ."

Glumesti? Aveai teamspeak-ul inchis cand ai fost la conferinta?Ce am zis eu , am zis strict legat de ce s-a vorbit la conferinta , unde Iulia a adus in discutie ca va luati unu dupa altul.Sa inteleg ca si ea s-a luat dupa noi?

Am impresia ca pentru unii din voi conferintele sunt degeaba

Ma bucur ca ai invatat sa numeri pana la 11. Dar nu trebuie sa ne arati aici. Tu ar trebui sa inveti sa nu mai sari cu gura imediat. Daca mai e ceva revin cu edit, salut.

Nu stiu care din noi sufera , insa eu iti zic sa incetezi cu suferintele.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 12 September 2013 - 05:35 PM

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Hai urca-l sa vada toti cat esti de destept. Si ca sa iti amintesc ce a spus "si daca ne luam unul dupa celalalt ce are?" . Era o intrebare ironica , nu o afirmatie , inteligentule.

Tu intotdeauna cauti cearta, la fiecare discutie trebuie sa te bagi tu.

Copile , eu cred ca tu nu intelegi rostul acestui topic si cuvintele spuse de mine , dar sincer imi cer scuze pentru ca am indraznit sa te fac sa intelegi ca gresesti.

Mai stii ce ai scris la unban? Cu ce "aere" ai venit? CITEZ : "Voi va luati unul dupa altul cu pro/contra? Jur ca nu inteleg." Dupa aceea Denisa: "Daca unu zice ca are cod , va luati toti dupa respectivul. Va rog frumos sa nu va mai dati cu parerea daca nu vedeti demo-ul sau daca nu sunteti siguri ."

Ti-a dat raspunsul Denisa + au mai fost discutii la staff only pe tema asta + o propunerea de a mea cu privire la cine ar trebui sa posteze la cereri.

Cum ziceai si tu, fiecare s-a uitat la demo in parte si a avut pareri diferite.

Si problema care e atunci? Noi (toti care au postat ca jucatorul este curat) am considerat ca asa este. Si problema unde e?

Macar sa nu mai spuna chestii de genul si sa arunce acuzatii in stanga si dreapta. E rau daca mai multi admini au pareri asemanatoare? Sau ce?

Sincer ma abtin sa nu te jignesc. Pai si e rau ca mai multi admini au avut o parere diferita fata de tine?

Arata-mi si mie cu ce am jignit-o. Serios, tu vii aici cu nervi si faci tam tam degeaba. Ce inseamna asta? Suferinta?

Ne-ai facut prosti si incompetenti in fata , chiar daca in mod indirect. Pe langa asta ne vorbesti de sus de parca tu esti zeul zmeilor.

Iar interpretezi? Uita-te mai sus ce am spus si nu te mai oftica atata. Ma bucur ca ai invatat sa numeri pana la 11. Dar nu trebuie sa ne arati aici. Tu ar trebui sa inveti sa nu mai sari cu gura imediat. Daca mai e ceva revin cu edit, salut.

Copile , am mai multi ani de scoala decat ai tu de toti , asa ca hai sa nu ne tragem aici de sireturi ca nu am cautat cearta. Daca tu altceva nu vezi este problema ta. Iti sugerez sa te abti de la jigniri , insulte , aere de vedeta si importanta.

Ti s-a explicat frumos totul , dar tu tot ca tine o ti.

Demo-ul pus de voi la cererea de unban era curat. Celalalt demo nu ma intereseaza , ai facut post la cererea de unban dar nu ai pus acel demo. Sa fi fericit , nu este problema noastra.

Ti-am atras atentia despre felul cum ai pus problema si cum ai venit cu aere de vedeta ca ti-a dat ala dreptate la demo report. Ti-am explicat frumos ca se poate insela la fel de bine cum tu consideri ca noi ne inselam. Pe langa asta vi cu insulte si acuzatii + cearta.

Daca nu te poti abtine atunci am incheiat orice discutie in acest topic.

Ti-ai exprima nemultumirea , multumim , drum bun si bafta din partea mea. Ti s-a explicat frumos si ti-am adus dovezi si argumente , ceva de tu nu esti in stare sa faci. In schimb tu traiesti doar din papagal. Aceasta discutie s-a incheiat in momentul asta.

Orice post pe aceasta tema va fi considerat  motiv de cearta.

O zi frumoasa sa ai.

L.E : Si nu am sarit cu gura decat in momentul cand ai inceput sa jignesti. Iti repet , am mai multi ani de scoala decat ai tu de toti , arata-mi macar putin respect. Daca nici macar de asta nu esti in stare atunci cu mine ai incheiat orice discutie. Mi-ai adus numele in discutie din primul post si ai facut niste acuzatii nefondate si fara dovezi. Eu ti-am demonstrat ca TU TE-AI INSELAT SI NU NOI , dar pentru tine asta este egal cu 0 (asa ai spus chiar tu). Deci daca parerea mea este egal cu zero , iar parerea unui owner + un admin este la fel cu a mea , inseamna ca parerile noastre sunt egale cu zero => (rezulta) ca nu am interpretat deloc gresit.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 12 September 2013 - 06:13 PM

Pure;;

Pure;;

Ultras Member

• Banned
  • 468 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 21-June 13

Ma scuzati ca postez , dar ts! ar trebui sa te faci scriitor . un roman fac cu toate postarile tale . :))

Edit ts! : Macar m-am facut inteles ?

Aceasta postare a fost editata de h8mE .: 12 September 2013 - 07:16 PM

• ts! likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Decizie: downgrade emeric.

Fara suparare insa eu sau ts! nu suntem bataia de joc a nimanui.

Daca era alt owner sau oricine altcineva nu il faceai imatur , incapatanat , ca inchide topicuri aiurea si cu suferinte de genul "ce ai invatat sa numeri pana la 11?" sau "cuvantul tau este egal cu 0" + multe altele.

L:E: Cine mai posteaza ceva legat de aceasta discutie va primi suspend / remove.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 12 September 2013 - 07:09 PM

• ts! likes this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

In privinta hartilor noi, chiar daca sunteti "nerabdatori" sa da-ti vot cu hartile propuse pe forum, nu uitati de /harti , bagati o geana si pe acolo ca poate voi nu sunteti obositi de un fel de harta, dar playerii care sunt on de  2 ore si au jucat incontinuu poate sunt.

Zic chestia asta fiindca astazi am intrat pe server in jur la 3 dupamasa si adminii (nu dau nume) vorbeau intre ei despre viitorul votemap, pana acolo a fost ok.

Din curiozitate am dat /harti si ultimele harti au fost de_dust2 si de_dust2_2x2 , a fost "relativ" ok. Problema a inceput cand pe u@ se vorbea sa se bage la vot de_dust2_2006 , am zis ca nu sunt de acord fiindca a mai fost de 2 ori harta de_dust2 si ar fii plictisitor si monoton pentru toti sa se joace incontinuu harta asta...Precizez ca harta curenta tot de_dust2 era ...:| 

Rog sa fiti atenti pe viitor, nu am vrut sa para a reclamatie deaceea nu am postat numele adminiilor. Oricum puteam sa fiu al naibii si sa o fac, dar...mneh, suntem un grup, doar am vrut sa va aduc la cunostinta :)

Sanatate!

• wIND1ONE and Iulia.Plod like this

Iulia.Plod

Iulia.Plod

Ultras Member

• Membru
  • 401 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 31-January 13

Iti zic eu de ce.... MEREU II PRINDE VOTUL AUTOMAT, iar in acea emotie mapele cunoscute sunt mereu cele de_dust2 + upgrade-urile acesteia. Nu stiu ce te miri.

edit 1: 

-> iar va este lene sa verificati playerii?!  http://forum.cs16.ro...e-admin-r3ider/

are pro pro pro...chiar si acceptat.. TRIST.

http://forum.cs16.ro...r/#entry1379013

Aceasta postare a fost editata de Iulia.Plod: 12 September 2013 - 11:06 PM

• SwanX and Denisa ;x like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu v-am spus sa verificati inainte sa dati pro aiurea ... tot eu am fost aia rea.

Acces scos , multumim iulia pentru atentia ta.

Legat de harti..am urmarit si conversatia in logs si ai dreptate lebada cu toate ca .. cred ca am avut o mica vina in asta , am postat pe forum sa se dea dust2_2006 sa vad daca da vreo eroare , vreun bug si imediat a fost conversatia legata de harta asta si s-a dat la vot.

de_dust_2006 - harta noua

Am rugamintea la voi sa o bagati pe server cand sunt destui playeri , sa-mi spuneti daca da vreo eroare / vreun bug / daca se descarca greu

Nu le caut o scuza , trebuia intr-adevar sa verifice /harti

Asta e acum , mai atenti data viitoare si incercati sa dati vot inainte de votul automat sau daca nu , imediat dupa .. aveti un minut la dispozitie..tot noi pierdem nu de alta.

• SwanX likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ar trebui sa se ia in considerare si ultimul aspect :

- numarul curent de playeri pe server in momentul asta

- "flow-ul" de playeri care intra/iasa pe harta respectiva

- ora

Si ca sa detaliez , presupun ca noi toti ne dorim cat mai multi plateri pe server, Banuiesc ca asta este tot scopul , cel putin pe mine asta ma intereseaza si asta cred ca este important , nu? Daca este asa , atunci , chiar daca ultimele harti au fost..sa zicem : inferno , dust2 si westwood , iar ora este 12-13-14 cand pe server  sunt sa zic 16 jucatori la joc si 5 spectatori , parerea mea este ca ar trebui sa se dea la vot tot una din hartile super clasice gen : dust2 , dust , inferno.  Motivul ? Stiu ca sunt multi care s-au plictisit de aceste harti , insa in continuare aceste harti super clasice care au ramas aproape neschimbate inca de pe vremea versiunii 1.5 iar pe aceste harti playerii intra cel mai usor din mai multe motive :

- harta preinstalata in CS

- cunoscute de toata lumea

- nu  se sta la download

Ma refer in comparatie cu harti gen : de_cliff , de_nuke_rarea , de_kabul_32 , de_tuscan , de_inferno2se etc.

Total de acord ca lumea se plictiseste de aceasi harta , insa cred ca se poate baga dust2 si inferno de 2 ori consecutiv pentru a strange mai multi playeri iar in momentul cand s-au strans , nu stiu , sa zic 25-26 de toti , sa se schimbe intr-o harta "mai putin" clasica precum cele enumerate mai sus.

De asemenea se poate da vot si dupa votul serverului , in felul asta vedeti cam ce harti vor playerii sa joace (din cele care sunt date automat la vot) si va puteti intelege dupa ce harti sa dati si in functie de votul automat.

Iar cu privire la cererile de admin/slot. Am spus in nenumarate randuri ca se da pro/contra absolut aiurea in unele momente. Intradevar , toti gresim , insa raman la parerea ca ar trebui sa ramana doar 5-6 admini care sa dea pro/contra. Nu conteaza gradul cat conteaza activitatea pe server + impartialitatea + puterea de a judeca obiectiv fiecare cerere.

Oricum , astea sunt parerile mele si rog sa fie luate ca atare. Nu vreau sa se ajunga din nou la discutiile care au fost mai sus sau la cele de mai demult cu alti admini.

• Denisa ;x and Iulia.Plod like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Folosirea comenzii in chat a /bmb , il folositi prea des .. de 3-4 ori pe runda.

Odata este de ajuns

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Tocmai ce ziceam de harti ->

Untitled.jpg

13 playeri in total pe server ,dintre care 1 este "botul" care este permanent pe server (cel cu id-ul de contact) si Beck's care probabil a lasat PC-ul aprins si nu este la joc.

La 11 playeri se joaca kabul_32...

L.E : Ah si cel putin 3 admini online si la joc.

Aceasta postare a fost editata de ts!: 13 September 2013 - 11:19 AM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eram pe server cand a fost kabul si cei drept am fost in jur de 25 de playeri . Cand am iesit , le-am spus sa aiba griji ce harta se da la vot ca sa intre playerii la loc.

L 09/13/2013 - 11:45:35: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Denisa<1670><STEAM_0:1:26919981><>" chat "vedeti ce harti dati next , sa intre playerii"
L 09/13/2013 - 11:45:39: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Denisa<1670><STEAM_0:1:26919981><>" chat "spor la joc"

Pe gametracker este o mica intarziere de update.

5l9wtl.png

Daca vedeti ca playerii ies de pe server , schimbati harta intr-una clasica . A explicat ts! mai sus

Pure;;

Pure;;

Ultras Member

• Banned
  • 468 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 21-June 13

Am si eu o problema .. Intrasem si eu pe server , si era sfarsitul mapei . Iar domnul EMERIC se apuca sa comenteze de mine ca nu m-a vazut niciodata sa dau vot , etc .

PRINT -> http://postimg.org/image/pj4xunvrt/

Iar apoi ii zic ca abia am intrat pe server .. si continua sa ma "insulte" .

PRINT -> http://postimg.org/image/3p3uj0nif/

Pai , daca ar fi sa "comparam" activitatea mea cu a lui pe server , pe forum , banlist-ul , etc . Unde am ajunge ?

Eu cred ca sufera prea mult si cauta motive sa se certe cu fiecare in parte ca sa se bage in seama .

Aceasta postare a fost editata de h8mE .: 13 September 2013 - 05:06 PM

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

h8mE, a specificat si Denisa acesta nu este un topic pentru reclamatii intre admini, ci un topic in care trebuie sa iti specifiti o nemutumire legata de server sau forum. Pentru reclamatii intre adminii ai la sesizari http://forum.cs16.ro.../6411-sesizari/

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi