Asa e cum zice Buzduganu eram on pe sv!! Si apropo bindz. a schimbat mapa si nici last nu a zis nik!!

Staff Only
Posted 15 November 2013 - 08:45 PM

Posted 15 November 2013 - 08:48 PM

Posted 15 November 2013 - 10:30 PM

CITITI REGULAMENTUL ALA BAI OAMENILOR.
Voi stiti doar amx_map de_dust2_2x2 lumea mai vrea si altceva.
Schimbati mapa cand vrea .. voastra.
Posted 16 November 2013 - 01:16 AM

Bun, am revenit si eu(probleme cu PC-u)... he1sankk; incearca sa te abtii. Nu-i mai fa prosti pe aia care gresesti, ca eu sunt convins ca daca tu gresesti, ni-ti place sa te faca altu' prost.
Buzdu', is pagina anterioara, ZyreX a avut dreptate, ai cerut prea mult up, si dupa ce-a zis el, ai inteles total gresit.
Cititi si voi oameni buni regulamentul, ca daca va prind ca lu-l aveti citit, va dau remove
Posted 16 November 2013 - 10:06 AM

Deci, buzdu si he1s eu zic sa va impacati, amandoi ati izbucnit de la o chestie oarecum banala.
Dorian controleazate oleaca.
- WoW.dLL likes this
Posted 16 November 2013 - 07:44 PM

Da Zyrex , tu si alti ma cunoasteti stiti caracateru meu ..
Dar cand dau de oameni de astia ma supar.. in fine ,trec si peste asta nu ma mai intereseaza.
Dorian eu iti zic doar atat "Nu mai completa tu ,ca si cu comentariu tau si fara el ,ii tot aia "
Gradu de admin voi decideti daca il mai dai sau nu , pentru mine Monster stie care e treaba
Posted 16 November 2013 - 09:08 PM

Posted 16 November 2013 - 10:00 PM

Deci, buzdu si he1s eu zic sa va impacati, amandoi ati izbucnit de la o chestie oarecum banala.
Dorian
controleazate oleaca.
SUNT CALM.
Nu buzdu si he1s s-au gandit sa faca si ei posturi si nu stiu cum din cate observ
Posted 16 November 2013 - 11:13 PM

Dorian....ai probleme...controleazate.
Regulamentul nu il respecti, de dat ban ...dai foarte usor, nu stii de gag, nu stii de ss(poze) stai si te uiti la codati, de postat ...postezi nu mai aiureli pe forum pentru ce ai admin ? Fa ceva bun in acest sens sau lasa-ne.
Posted 17 November 2013 - 09:36 AM

SA TE LAMURESC BAI OMULE ! AVEAM DEMO SI CHIAR TI-AM SPUS PE U@ LASA-L CA AM DEMO CAND AM SCRIS AMX_BANIP tu i-ai facut poze e vina mea?
UITE DEMO SA-TI ARAT CA I-AM FACUT : http://www.girlshare.ro/32998829.6
Chiar nu stiam de regula cu flash pe snow..Si tin minte mai demult si tu te-ai urcat pe snow dar nu am zis nimic. Tu vrei sa faci in asa fel ca sa plec. Aseara ma amenintai cu remove ..
Eu zic sa-ti vezi acolo de adminatu' tau .. I-am dat 20minute ca injura grav. nu credk am facut ceva rau !
Tu ai ceva cu mn de la inceput cand am luat admin dar sa stai linistit degeaba ai owner ca esti pe langa !
Ce am postat numai prostii pe forum ma esti tembel? ca sa vb frumos ma scoti din sarite .
Daca tot vad ca esti tare DA-MI REMOVE fratioare veziti drq de owneru' tau acolo oricum nu platiti nimic stati k trantorii in stup degeaba. !
Edited by Dorian., 17 November 2013 - 09:40 AM.
Posted 17 November 2013 - 09:40 AM

Ba gata cu certurile ce aveti!!! In fiecare zi va certati!!!
Edited by NEXT.CS16, 17 November 2013 - 09:40 AM.
Posted 17 November 2013 - 09:43 AM

Ba gata cu certurile ce aveti!!! In fiecare zi va certati!!!
Nu ne certam
Pe el il supara adv decand am luat eu admin aici !
Dupa ce o freaca toata ziua pe sv si nici un euro nu plateste mai e tare-n gura degeaba esti , mai ti-am zis eu !
Posted 17 November 2013 - 10:57 AM

Dorian sa stii si tu ca Zyrex sa stii ca el nui degeaba cum zici tu tu nic nu ai o luna pe sv asta si ai venit sa te certii .Zyrex sa stii si tu el se ocupa de sv asta daca nu stiai in plus ii un admin foarte bun ........cam atat am avut de zis nuti comvine paaa>
Posted 17 November 2013 - 12:34 PM

Posted 17 November 2013 - 04:00 PM

Dorian sa stii si tu ca Zyrex sa stii ca el nui degeaba cum zici tu tu nic nu ai o luna pe sv asta si ai venit sa te certii .Zyrex sa stii si tu el se ocupa de sv asta daca nu stiai in plus ii un admin foarte bun ........cam atat am avut de zis nuti comvine paaa>
LIMBA ROMANA ESTE "GREU" LA TINE??
Edited by Dorian., 17 November 2013 - 04:01 PM.
Posted 17 November 2013 - 06:32 PM

Dorian, inainte sa vorbesti analizeza regulamentul, dupa ce il analizezi il respecti.
Legat de problema :
- acel user care a fost banat de tine nu a injurat grav, e doar o inventie de a ta + nu se da ban din prima ci doar gag si daca insista 120 min si chiar permanent.
- tu tot ceea ce posteziz tu pe forum nu are legatura cu topicul, poti analiza singur subiectul topicului cu ceea ce ai scris ca nu au legatura, nu esti concret, nu ai cu ce sa sustii ceea ce faci si spui.
- aici suntem o echipa, o parte din noi ne ocupam de server, ceea ce face fiecare stie doar Monster, ne respectam, vorbim civilizat , comunicam si facem echipa.
- eu nu stau spectator si dorm ca sa fac ore, daca nu sunt pe server nu inseamna ca ma ocup de el.
Si ca sa termin circul cu tine, da ai remove.
Succes in ceea ce vrei sa faci.
Posted 20 November 2013 - 06:44 PM

xZeRs - http://postimg.org/g...kuxq4/1ee568cd/
Cel pe care l-ai banat nu vorbeste romaneste, are steam si e un player curat si a fost verificat de mine de multe ori.
Am observat ca in banlistul tau nu apare + m-a contactat pe steam si mi-a spus ca nu iai dat date de contact.
Posted 21 November 2013 - 04:51 PM

Nu va inteleg de ce va certati mereu...
Deci ZyreX din cate vad e un admin foarte bun si cu multi ani in spate ca sa zic asa,adevarat si eu l-am suparat putin prima oara dar acum vad ca el n-are nimic cu mine si nici eu n-am de ce sa am ceva cu el:)
Posted 21 November 2013 - 05:56 PM

De asta avem STAFF ONLY sa discutam , sa ne certam, sa ne crapam capul ...chestii de genul...
- WoW.dLL likes this
Posted 21 November 2013 - 06:12 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users