Slabutule, baga ceva pe render.
La avatare....blurul ala face tot.
Textul bine ales la toate....e greu sa te fac la un fight pe stock, poate dam unu pe render.
Slabutule, baga ceva pe render.
La avatare....blurul ala face tot.
Textul bine ales la toate....e greu sa te fac la un fight pe stock, poate dam unu pe render.
Foarte frumoase le-ai facut . Cel mai mult imi place prima pe care o ai la avatar ... asa simpla si frumoasa
KW.
![]()
//
@Schweppes;; poftim stock-ul.
Bravo batrane. Imi plac toate. Te poti considera din acest moment, "pure slabu."
Vezi ca la avataru cu acea fata, text-ul pe culoarea neagra nu da bine. Iar la semnatura cu acel fotbalist, grandient-ul este cam slab. Intr-un cuvant, esti p'aproape. "Cu photoshop-u. Ca in rest esti "pure slabu".
Bafta.
Foarte frumoase
Diferenta dintre primele avatare si astea noi este una imensa si te felicit . Iti meriti gradul, blurul este perfect
.
Provoaca-ma la un fight .
Provoaca-ma la un fight.
#Sunteti slabi amandoi .
Nu are rost sa mai faceti fight .
ON : Frumos blur-ul .
Lucrarile sunt bune in general .
Combini foarte bine efectele .
Nimic de comentat .
Bravo but .
Frumoase slabule.
Font-urile le trantesti calumea. Bravo. Ce nu-mi place e ca nu prea vad smudge-uri pe aici. Sau o semnatura ceva. "Slab".
Bafta.
Blur frumos...text lafel no comment , la unele inecarca sa pui si sursa de lumina
Edited by fredimax, 02 March 2014 - 11:48 AM.
Blur frumos...text lafel no comment
Tu parca erai ala cu on-topic Asa am vazut ca i-ai spui unuia .
Asteapta sa se trezeasca Pure; si ai sa vezi numai "no comment-uri" ))) .
ON : Bun blur nebunule .
La text nu ai probleme .
Daca pe asta era textul Andiix erai NO.1 .
Gj "Purel" )))))
Edited by Andiix, 02 March 2014 - 01:02 AM.
#Din ce in ce mai bun Domnul Purecel; .
Textul il pozitionezi foarte bine , efectele sunt la locul lor .
Mai vreau ceva pe render .
Am asteptari mari de la tine .
Bafta !
Dupa o pauza, cateva avatare:
Edited by Pure;, 14 April 2014 - 07:16 PM.
Creatii superbe , textul se potriveste de minune , sunt fantastice lucrarile , asteptam ceva pe render.
Sunt frumoase , imi place cum folosesti efectele , si la text stai bine din punctul meu de vedere .. asteptam cv pe render
0 members, 0 guests, 0 anonymous users