Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Cs16]Temele pentru windows. Pro/contra.

- - - - -

• Please log in to reply
27 replies to this topic

Ramzii;

Ramzii;

Addicted Member

• Banned
  • 337 posts
  • 22 topics
  • Joined 30-May 14
  • Country: Country Flag

Eu sunt pro nu vad cu ce ar putea sa iti ingreuneze PC-ul, ele doar iti schimba culoarea temei, iti adauga wallpapere si schimba suntele. Mai ales ca sunt furnizate si de la Microsoft. Insa sunt CONTRA celor luate de pe net care iti schimba mai totul la windows.

RapEXE@CS16

RapEXE@CS16

Gold Member

• Membru
  • 629 posts
  • 51 topics
  • Joined 29-June 13

Eu spun contra fiindca nu chiar toate sunt furnizate de windows. Doar putine din temele furnizate de windows sau de alte site-uri sunt bune pentru windows, majoritatea fac modificari care nu sunt benefice pentru performanta calculatorului, mai ales cand utilizatorul PC-ului este pe un joc , in cazul membrilor de pe comunitate, pe Counter-Strike (orice versiune). In principal, aceste teme ingreuneaza windows-ului si este mai bine sa fie lasat cum este el de la baza, doar pentru interfata sunt facute, nu pentru a face un PC mai rapid... Am incercat programe de modificat tema si teme simple (pe windows XP, 7, VISTA si 8) , pentru inceput , tema, merge foarte bine, dar dupa un timp se observa prezenta altei teme in performanta...

Aceste teme sunt bune numai daca utilizatorul calculatorului are la indemana un sistem cu o performanta mare... mai pe scurt sa detina un sistem care poate suporta mai multe procese, inclusiv tema, sau programe pentru taskbar, start menu (numai in cazul windows-ului 8,xp cand vrea utilizatorul sa-si schimbe meniul de la windows 8,xp in cel de la windows 7) si altele....

Edited by Artick ;, 30 August 2014 - 10:54 AM.
Scris bold integral.

• MiSong_IsDEAD, FreEdoOm, Hunter ! and 2 others like this

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Pro

Edited by Artick, 13 November 2014 - 06:29 PM.
Post-hunt

alfa

alfa

Gold Member

• Membru
  • 664 posts
  • 80 topics
  • Joined 25-November 14

Eu sunt contra , mananca destul de mult din resurse .

Am pus tema de xp pe windows 7 , deci mergea putin mai greu , deci nu recomand .

Vrei xp , pune'ti , nu schimba tema , vrei 7 , pune'ti 7 , pentru ca schimband tema mananca din resurse , defapt la mine asa era , dar cred ca si la altii .

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14

Contra #  -  Folosesc prea multe resurse si nu sunt atat de sigure , cel mai bine e sa lasati themele Windowsului , cele originale.

Pe vremea cand aveam XP am incercat si eu destule si am renuntat destul de repede la ele .

Demon.

Demon.

Fost Designer

• Retired
  • 152 posts
  • 14 topics
  • Joined 09-January 15

Mda, adevarul asta e ca multi spun ca ingreuneaza Wndows-ul , dar depinde ce fel de tema vrei daca ai windows 7 si vrei tema de windows 8 , depinde ce Pack iei , ca sunt Pack-uri care sunt sa poti selecta ce vrei sa ti se instaleze si , daca tu vrei sa ti se instaleze decat Wallpaper-ul , si bara aceea de start , si icoanele , inafara de acea bara din dreapta monitorului a windows-ului 8 , asa da nu iti ingreuneaza mult PC-ul , si da eu sunt Pro , sa va spun si de ce , si eu am avut acum ceva vreme tema de windows 10 pe windows 7 , si da am gasit un pack bun , care sa poti sa bifezi si sa se instaleze ce vrei tu , acum depinde de fiecare , puteti sa va bagati direct windows 8 , etc. , acum fiecare , poate multi ne plictisim de configuratia Windows-ului 7 , si vrem sa incercam teme , eu zic ca toti am incercat macar un Pack pentru Windows , atat am avut de spus , dar na , sper ca v-am fost de ajutor , eu sunt Pro.

GRIEZMANN

GRIEZMANN

Fost Designer

• Retired
  • 247 posts
  • 32 topics
  • Joined 25-December 15

Mda, adevarul asta e ca multi spun ca ingreuneaza Wndows-ul , dar depinde ce fel de tema vrei daca ai windows 7 si vrei tema de windows 8 , depinde ce Pack iei , ca sunt Pack-uri care sunt sa poti selecta ce vrei sa ti se instaleze si , daca tu vrei sa ti se instaleze decat Wallpaper-ul , si bara aceea de start , si icoanele , inafara de acea bara din dreapta monitorului a windows-ului 8 , asa da nu iti ingreuneaza mult PC-ul , si da eu sunt Pro , sa va spun si de ce , si eu am avut acum ceva vreme tema de windows 10 pe windows 7 , si da am gasit un pack bun , care sa poti sa bifezi si sa se instaleze ce vrei tu , acum depinde de fiecare , puteti sa va bagati direct windows 8 , etc. , acum fiecare , poate multi ne plictisim de configuratia Windows-ului 7 , si vrem sa incercam teme , eu zic ca toti am incercat macar un Pack pentru Windows , atat am avut de spus , dar na , sper ca v-am fost de ajutor , eu sunt Pro.

• Indiferent  de ce ai dori , sa instalezi , mai mult sau mai putin , windows-ul , tot va fii ingreunat , deoarece procesorul , decate ori vei aprind PC-ul , e va rula si tema  ta . E slab , nu agreez aceasta chestie ! 

Edited by HazardGFX, 07 January 2016 - 01:07 PM.

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 posts
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13

Contra consuma resurse aiurea !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users