Glumesti cu cine iti permiti . Daca era alt cineva sunt sigur ca lua remove .
Edit ts! :
Virgula apostrof . Eu am o problema cu cs-u . Mi se blocheaza 4-5 secunde din 30 in 30 sec.
Eu am intrebat ceva , e o problema adevarata . Si el imi vine cu raspunsuri provocatoare .
Glumesti cu cine iti permiti . Daca era alt cineva sunt sigur ca lua remove .
Unde era intrebare? Aratami-o si mie ca sunt tare curios unde este.
Daca vi cu o problema aici , pune problema in felul urmator "Uita-ti am si eu o problema daca ma puteti ajuta" dupa care vi cu detalii legate de aceasta problema. Dupa asta poti sa inchei frumos cu "va rog frumos sa ma ajutati si pe mine , daca puteti".
In niciun caz nu am cautat cearta sau ceva de genul , am facut doar o gluma. Daca nu o stii lua ca atare atunci este problema ta , insa nu veni cu dume de genul "daca era altcineva lua remove" . Vad ca tot mai des veniti cu astfel de aberatii si m-am saturat. Cine dracu a luat remove pentru o gluma de genul? Chiar si in cazul asta spui ca sunt "preferentiat" ? Si cica tot eu caut cearta , incredibil.
Ai o sectiune pentru astfel de probleme pe forum , pe pagina principala.
Si "raspunsu provocator" a fost al tau , nu al meu. Si daca erai om nu scriai o afirmatie in loc de intrebare si dupa sa astepti si raspunsul la o intrebare inexistenta. Iar daca intrebai frumos , te ajutam cu cea mai mare placere.
Nu am cautat nici eu cearta , doar ca am aceasta problema , greseala a fost a mea ca nu am pus semnul intrebari .
Aceasta postare a fost editata de EaSy_wy: 02 September 2013 - 10:44 PM
aberant.