Subiect inchis .
Treaba ta de admin nu e sa postezi aiurea, in doua cereri unban ai postatasa: "Il asteptam pe admin x cu dovada" si intr-o cerere de retragere ai facut iarasi un post aiurea. Aceste posturi sunt doar pentru +1.
.
Rog a se lua de-oparte si a se vorbi in particular aceste probleme, nu aici . Am spus de cine se ocupa fiecare, e de datoria voastra sa va ocupati de cei care v-au fost " inmanati ", sau vreti sa ii iau eu pe toti deoaparte ? Nici-o problema, pot face fata la 20 de admini .
Nu vreau sa mai vad/aud certuri . V-am auzit/vazut, v-am scos gradele la toti implicati .
Nu ma mai intereseaza ca e Co-owner/Owner . V-am suspendat gradele pentru cateva zile, si poate atunci va veti potolii .
@ Shaven, ai suspend la grad 4 zile . Poate pana atunci iti revi si tu .
Am vorbit ceva cu tine si cu Cezar pe ts3, deci va rog frumos .
# E ultimul meu avertisment, si credeti-ma ca nu glumesc . Am glumit cand am glumit, si am iertat si trecut cu vederea, dar, vad ca unii deja v-o luati in cap rau de tot .
Tin sa precizez faptul ca, la conferinta, o sa va instruiesc pe toti, pentru ca nu se mai poate asa ceva . Decand avem grade mari, decand nu suntem luati la raspundere, decand ne permitem cu totii, suntem tari in gura .
O seara faina .