1 admin online poate intra si el pe srv? inafara de Knor si Raho care sunt spec afk
Aceasta postare a fost editata de Verdecryl: 25 February 2014 - 08:22 PM
Am schimbat parola de la Staff only + Clan .
Cine doreste parolele, PM .
# EDIT : Am facut putin curat pe la Prezenta si la Banlist-uri .
Am mutat cele mai vechi la Arhiva, deoarece era prea plin sa spun asa .
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 26 February 2014 - 12:42 PM
Am schimbat parola de la Staff only + Clan .
Cine doreste parolele, PM .
# EDIT : Am facut putin curat pe la Prezenta si la Banlist-uri .
Am mutat cele mai vechi la Arhiva, deoarece era prea plin sa spun asa .
Vedeti de ce am ramas eu aici cu voi dupa atatea jigniri ?
Daca nu ar fi ea acest server nu ar fi on.
Iti multumesc Minnie pentru tot ce ai facut si inca faci .
Arata ca sunt eu .
Vedeti de ce am ramas eu aici cu voi dupa atatea jigniri ?
Daca nu ar fi ea acest server nu ar fi on.
Iti multumesc Minnie pentru tot ce ai facut si inca faci .
Vezi ca si eu am zis la fel, ca daca nu ar fi ea serverul s-ar duce de rapa, si au inceput astia sa comenteze .
Va rog frumos sa incetati . Apreciez faptul ca ma sustineti, insa sunt si eu om la fel ca voi .
Va rog sa va uitati la activitatea celorlalti owneri si uitati-va la activitatea mea .
Daca ei n-ar fi, eu ar fi trebuit sa fi stat non-stop pe forum/server si sa ma ocup de fiecare in parte .
Chiar daca am preluat acest server, nu ma face mai importanta, pentru ca, suntem toti la fel . Important este faptul ca SUNTEM impreuna si cu TOTII vom duce acest server mult mai sus . IMPORTANT este faptul ca, PUTEM si VREM sa facem ceva bun .
Deci, va rog frumos .
Multe multumiri celorlalti owneri + Co-Owneri, fara ei, forumul mi-ar fi al doilea pat .
Multumesc tuturor, ca faceti tot ce puteti .
O zi buna .
Domnule admin shaven . te rog frumos mai usor cu posturile pt +1. Owener nu esti , co-owner nu esti deci nu ai nici o putere de decizie . ca asteptam nush ce , ca erai tu sigur de nush ce . tine-ti parerile pt tine . daca nu intelegi la ce ma refer vezi aici : http://forum.cs16.ro...uminatticurtis/
Serios? Vai multumesc, chiar nu stiam ca esti asa generos
Atunci inseamna ca o sa iau adminul la "pastele cailor", pana inveti tu limba romana ..
Ma rog, daca tu ma ameninti ca-mi dai remove, tu crezi ca eu ma las mai prejos? Stai calm tatae ca eu nu sunt Raho.
Serios?
Vai multumesc, chiar nu stiam ca esti asa generos
Atunci inseamna ca o sa iau adminul la "pastele cailor", pana inveti tu limba romana ..
Ma rog, daca tu ma ameninti ca-mi dai remove, tu crezi ca eu ma las mai prejos? Stai calm tatae ca eu nu sunt Raho.
El te ameninta dar eu iti dau direct remove daca mai continui asa. Cezar este owner si trebuie sa il respecti , altfel out.
Eu stiu, si inteleg, ca ai ceva cu mine, dar nu ma mai implica. eu imi fac treaba de admin.
Aceasta postare a fost editata de WAFFEN .: 26 February 2014 - 08:23 PM
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi